YouTube-videa o HiFi
Re: YouTube-videa o HiFi
Kdo se tu pohybuje vi, ze nejde tak zcela o ironii. Dasta pred casem pozadal o nezverejnovani techto jeho prispevku na youtube. Castecne se to tykalo i zmineneho udajneho (ne)zajmu o analog zde. O cemz velmi pochybuji, jelikoz zde je spousta lidi, kteri gramec maji nebo se k nemu vraci. Stejne tak jeho a jine prispevky mohou mistni komunitu obohatit. Bohuzel dochazelo ke kontroverzim par jedincu v pripade hlubsi komunikace o komponentech, zkusenostech apod, tak jak to mnohdy byva. Jde pouze o toleranci mezi lidmi a nezastavani jednoznacnych nazoru.
Nicmene mozna se jeho pohled zmenil a bude rad, kdyz jeho vklady obohati vice lidi.
Pajuna
Nicmene mozna se jeho pohled zmenil a bude rad, kdyz jeho vklady obohati vice lidi.
Pajuna
1. Jadis DA88S MkII,ML5101,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,McIntosh MCD500,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
2. Electrocompaniet ECI6D,McIntosh MCD500,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
Tak to som netušil. Ak je to teda tak, tak nech administrátor zmaže tento môj príspevok. O tých videách som nevedel a keď som ich našiel na webe tak z nadšenia po pozretí videí som to hneď dal sem.pajuna píše: 27 črc 2026 13:13 Kdo se tu pohybuje vi, ze nejde tak zcela o ironii. Dasta pred casem pozadal o nezverejnovani techto jeho prispevku na youtube. Castecne se to tykalo i zmineneho udajneho (ne)zajmu o analog zde. O cemz velmi pochybuji, jelikoz zde je spousta lidi, kteri gramec maji nebo se k nemu vraci. Stejne tak jeho a jine prispevky mohou mistni komunitu obohatit. Bohuzel dochazelo ke kontroverzim par jedincu v pripade hlubsi komunikace o komponentech, zkusenostech apod, tak jak to mnohdy byva. Jde pouze o toleranci mezi lidmi a nezastavani jednoznacnych nazoru.
Pajuna
Amp: Primare I32
Analog: P-J 2Xperience SB, Hana EH, MoFi Studio Phono
Digital: Primare CD32, IBasso Dx 150, RME ADI-2 DAC FS, STRONG LEAP-S1
Repro: 2A acoustic EMPIRE
Káble: Chord, Cardass, YYAUDIO, SRS Power Socket6
Sluchátka: IT 01s, Senn. HD 660 S
Nech ten příspěvek na fóru.
Nechal jsem ho loni smazat, protože v tu dobu se objevovaly příspěvky,které byly vůči vinilistům neprivetivé až posměšné, kladoucí důraz hlavně na technickou stránku a nedokonalost vinylu vůči digitálním formátům.
Je to o poslechu gramofonových desek, které máme rádi,ne o žádném poměřování.
Jestli se Ti to Jolefoto líbí jsem potěšen.
V budoucnu budeme dělat video o kapelách Rush,Saga a Triumph.Takova kanadská první liga.
Nechal jsem ho loni smazat, protože v tu dobu se objevovaly příspěvky,které byly vůči vinilistům neprivetivé až posměšné, kladoucí důraz hlavně na technickou stránku a nedokonalost vinylu vůči digitálním formátům.
V budoucnu budeme dělat video o kapelách Rush,Saga a Triumph.Takova kanadská první liga.
Technics SL1210/SME3009,Ortofon A95, Jo No8,Yosegi, Pro-ject phono RS,Step Up trafo Ortofon Verto , Brassany, Vincent/Casea Lynx MK2, Xavian Carisma, Noble Audio Sunrise,
Furutech, VdH 501silver, Sroll, Mondiale2
Tak na to sa teda tesim, aj ked je to hudba mimo mojho obliga.
Sa zas nieco od znalcov poducim ....
Gramofon mam, je to celkom fajn stroj, aj zazemie k nemu.
Uzivam si ho a nedam nan dopustit, napriek streamovaniu. A moje deti dtto, dokonca ma zasobuju platnami.
Platni mam neurekom ( na moje pomery ) a casto chodim po rozumy aj na Analogforum. de.
Budem teda cakat, to video o platniach Floydov bolo popˇˇi ( paradne ).
Sa zas nieco od znalcov poducim ....
Gramofon mam, je to celkom fajn stroj, aj zazemie k nemu.
Uzivam si ho a nedam nan dopustit, napriek streamovaniu. A moje deti dtto, dokonca ma zasobuju platnami.
Platni mam neurekom ( na moje pomery ) a casto chodim po rozumy aj na Analogforum. de.
Budem teda cakat, to video o platniach Floydov bolo popˇˇi ( paradne ).
Jsem moc rád, že jsi změnil názor a videa nechal. Viděl jsem všechny a byly pro mě zdrojem inspirace v pořizování vinylů. Na nová videa o zmiňovaných kapelách se moc těším. Objednal jsem se všechny tři první alba Rush, co mají vyjít na Mofi. Vím, že kolem toho jsou vždy velké diskuse, ale těším se na to.Dasta píše: 27 črc 2026 15:10 Nech ten příspěvek na fóru.
Vinylu zdar
Audio Research Reference 80S, Bespoke, Meitner MA3, Mofi Master Phono, Acoustic signature Hurricane NEO, NuPrime CDT-8 Pro, Avantgarde Acoustic UNO fino XD, Shunyata Everest 8000
- Mark Levinson
- Administrátor
Honzo,Dasta píše: 27 črc 2026 15:10 V budoucnu budeme dělat video o kapelách Rush,Saga a Triumph.Takova kanadská první liga.
tak na to se opravdu těším. Už jsi asi zaznamenal novou informaci o tom, že bude MoFi vydávat alba Rush jak na SACD, tak i na vinylech
Mark Levinson
Už se pochopitelně těším,ale na druhou stranu jsem trochu skeptický.
Vyrovnat se zvukově originálním deskám bude tvrdý oříšek i pro MoFi, záleží jaký masteringový pohled zvolí.
V každém případě to bude velmi zajímavé.
Vyrovnat se zvukově originálním deskám bude tvrdý oříšek i pro MoFi, záleží jaký masteringový pohled zvolí.
V každém případě to bude velmi zajímavé.
Technics SL1210/SME3009,Ortofon A95, Jo No8,Yosegi, Pro-ject phono RS,Step Up trafo Ortofon Verto , Brassany, Vincent/Casea Lynx MK2, Xavian Carisma, Noble Audio Sunrise,
Dasta, som veľmi rád že nie si proti tomu, že som to sem zavesil. Už teraz sa teším na ďalšie videá a ako som čítal tak nie som sám. Pevné zdravie a veľa elánu do ďalších videí. Tvoja obľúbená hudba nie je zrovna moja šálka kávy, ale veľmi rád sa nechám poučiť aj týmto smerom a zvlášť od človeka s takým prehľadom ako máš ty. To sa len tak nevidí.Dasta píše: 27 črc 2026 15:10 Nech ten příspěvek na fóru.
Amp: Primare I32
Ahoj Dasto, chcem sa spýtať, čo sa vlastne zmenilo od času, keď som video od Gramostore a interwiew s Tebou oznámil tu na fóre a na to si požiadal admina aby príspevok vymazal, čo aj urobil. Teraz to nevadí?
Luxman L-590AX MkII, Revel Performa3 F-206, Luxman D-05u, Technics SL-1300G + Hana Umami Blue, phono CANOR PH 2.10, Technics SL-1200 GR
Píší to v příspěvku výše
Proti Tobě já vůbec nic nemám
Proti Tobě já vůbec nic nemám