Aavik U 588
Aavik U 588
Na test v rámci hledání zesilovače taky přistál Aavik U 588. Krásně provedená věc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Aavik U 588
No, vypada to, ze bude pekne problematicky
. Ale libi se mi.
1. Jadis DA88S MkII,ML5101,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,McIntosh MCD500,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
2. Electrocompaniet ECI6D,McIntosh MCD500,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem na zvukové hodnocení docela zvědavý...
Pajuno, jak to myslíš s tou problematickostí ?
Pajuno, jak to myslíš s tou problematickostí ?
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Heaven, Lindemann CD1SE, Noble Audio Atlantis, Noble Audio Stonehenge
Noble Audio Heaven, Lindemann CD1SE, Noble Audio Atlantis, Noble Audio Stonehenge
Žeby nápis na displeji ?!
1. Jadis DA88S MkII,ML5101,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
Yngwie: Mám doma na recenziu Ypsilon Phaeton Neo. Keď hľadáš zosík, tak by som si ho na tvojom mieste vypočul. Ten Aavik čo ja viem… na výstavách s Boresen skôr za mňa špatné. Pekné zvonku akurát. Vo vnútri D-class a nohli aspoň tie chladiče využiť.
2x iFi iSilnecer>Audio PC+Daphile+DRC>Topping HS02+Shanti LPS>Rockna Wavedream Signature Balanced>Canor AI 1.20>Marten Django XL, 230V:Torus TOT Max modif,Furutech,Viablue,Viborg,prepoje:DYI XLR,Audioquest
Ahoj! Pan Březina napsal hodnocení tohoto zesilovače v 10/25, recenze velmi příznivá, ale vnitřek asi neviděl. Za tu cenu prodávat D-class je tedy velká odvaha. https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... avik-u-588
D-class sa da urbiť aj celkom “highendovo”
2x iFi iSilnecer>Audio PC+Daphile+DRC>Topping HS02+Shanti LPS>Rockna Wavedream Signature Balanced>Canor AI 1.20>Marten Django XL, 230V:Torus TOT Max modif,Furutech,Viablue,Viborg,prepoje:DYI XLR,Audioquest
Ono to nehraje vůbec špatně, ale cena je velmi vysoká na můj vkus. Nakonec jsem vybral něco jiného. Řekneme zvuk, který je lampovému nadšenci, který nemůže mít lampy, bližší než Aavik.
- Mark Levinson
- Administrátor
Aavik U-588 vlastně není jen zesilovač, ale "All in one", tím je jasné, že to není pro každého, protože kdo už nějaké vybavení má, tak nebude pokukovat po "All in one". Za sebe mohu říct, že zpracování je excelentní, nádherně je uloženo logo značky v otočném prvku ovládající hlasitost jehož chod je naprosto dokonalý. Zvuk nijak nezaostává za zpracováním, hraje to velmi dobře, byl jsem poslouchat ve studiu a slyšel jsem to dost dlouho na to, abych to mohl hodnotit. Zapojeny byly různé reprosoustavy od fa Böressen, čím vyšší model reprosoustav, tím byl zvuk lepší. Jen ta cena není pro každého, ale to už je jiná písnička.
Mark Levinson