Zkouška ovládání, (výzor číslic foťák nezachytil realisticky, mozek to vnímá jako červené)

A takto vypadá DO už zkompletované. Tlačítka jsou hliníkové, takže žádný obarvený plast který se může časem otřít a vypadat ošklivě.

To jsem v ruce nemel, ale za mne nej co jsem kdy mel /točil je ovladač hlasitosti preampu Sim Moon Audio 740p. Ten ovladac je neuveritelny, jake lozisko ma netusim, ale neco pres 500 naprosto presnych nastaveni hlasitosti , zmena pomalym/rychlym otacenim a nejsa technik nerozumim zpusobu, ale naprosto odlisna zmena hlasitosti po techn.strance nez obvykle, byt tomu moc nerozumim, viz cast manualu nize. Ale stejne, jak pise NA, nastavi se to jednou, a pak se stejne pouziva DO. To ma Moon kovove, tezke, podsvicene, byt tlacitka nejsou kovova.blesk666 píše: 05 říj 2025 11:39 Ešte doplnenie.
Canor Virtus A3 posunul ergonómiu ovládania a estetiku na ďalší level. Mal som to na test a je to premakané. Rotačný ovládač hlasitosti osadený v dvojradovom guličkovom ložisku (nič lepšie som v rukách nemal aj Accuphase či iní by boli radi keby to mali tak urobené). V strede rotačného ovládača perfektne funkčný a výborne čiatatelný dotykový display kde sa nastavuje fakt všetko (včítane vstupnej impedancie a kapacity phono preamp časti ako aj voľby filtrov u zavudovaného DAC-u)
Připojuji se ke gratulaci. Tak to bylo těsnéNA-Noble Audio píše: 21 říj 2025 19:14 Prodejní cena nového zesilovače Atlantis je 87.000,- takže se vítězem stává člen Icepoint, čímž mu gratuluji.![]()
Zeptám se, zda by bylo možné (třeba to bude zajímat i jiné), na zakázku při případné objednávce "přihodit" i XLR vstupy? Děkuji za odpověď. Jinak za mě, moc zajímavý přístroj.NA-Noble Audio píše: 19 říj 2025 16:53 Síťová napájecí zásuvka a poj, pouzdro je pozlacené, vstupní a výstupní konektory jsou kvalitního provedení od značky EIZZ Audio.
![]()
Díky za otázku, možnost tu je, ale není k tomu důvod, nepřinese to žádné zlepšení.Jenda51 píše: 28 říj 2025 11:36
Zeptám se, zda by bylo možné (třeba to bude zajímat i jiné), na zakázku při případné objednávce "přihodit" i XLR vstupy? Děkuji za odpověď. Jinak za mě, moc zajímavý přístroj.![]()

Ano, silná nostalgie když na tu dobu vzpomínám.Cangalino píše: 14 pro 2025 14:19 Moje zacatky a seznameni s vyrobky Noble Audio.Dejchla na me nostalgie kdyz vidim Milenium s kterym jsem si uzil par let.