Hokej
Re: Hokej
Držím jim pěsti. Stejně jako vždy, když Češi vypadnou. Bohužel to asi bude 4. místo, ale uvidíme 
Audio Research Reference 80S, Bespoke, Meitner MA3, Mofi Master Phono, Acoustic signature Hurricane NEO, NuPrime CDT-8 Pro, Avantgarde Acoustic UNO fino XD
- Mark Levinson
- Administrátor
Janíku, díky za zmínku.Janik píše: 20 úno 2026 07:43 Zaujimave, ze nikto to nezmienil. Slovaci sa pobiju o olympijske medaily.
Já hokejový turnaj, samozřejmě, sleduji, ale jinak toto vlákno není moc aktivní. Co mne mrzí je to, že jsme nepostoupili ani po tak heroickém výkonu s Kanadou.
Mark Levinson
Ted jsem dokoukal Finy s Kanadou, jsem zklamany, ze to nedotahli
. Jsem zvedavy na vecer, jestli se kamosum neco povede.
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
- Mark Levinson
- Administrátor
Nechci snizovat kvalitu hracu Kanady a US, ale to, co si NHL nadiktovala s nasazovanim rozhodcich, rozmery kluziste, v podstate i system souteze, je do oci bijici a odpovida tomu co se vsude kolem deje a co je 'dulezite'. Je z toho mnoha lidem na svete
....pripomina to styl v " jine oblasti", kterou do toho nechci michat.
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,