Hokej

Ostatní diskuze, nesouvisející s Hifi.
Odpovědět
acibuk

Re: Hokej

Příspěvek od acibuk »

Držím jim pěsti. Stejně jako vždy, když Češi vypadnou. Bohužel to asi bude 4. místo, ale uvidíme :angel:
Audio Research Reference 80S, Bespoke, Meitner MA3, Mofi Master Phono, Acoustic signature Hurricane NEO, NuPrime CDT-8 Pro, Avantgarde Acoustic UNO fino XD
Mark Levinson
Administrátor

Příspěvek od Mark Levinson »

Janik píše: 20 úno 2026 07:43 Zaujimave, ze nikto to nezmienil. Slovaci sa pobiju o olympijske medaily :thumbup: .
Janíku, díky za zmínku.
Já hokejový turnaj, samozřejmě, sleduji, ale jinak toto vlákno není moc aktivní. Co mne mrzí je to, že jsme nepostoupili ani po tak heroickém výkonu s Kanadou.
Mark Levinson
Rins

Příspěvek od Rins »

Vyhrát mohl jen jeden a Kanada byla tentokrát ta šťastnější. Dnes budu mačkat palce našim bratrům.
pajuna
Administrátor

Příspěvek od pajuna »

Ted jsem dokoukal Finy s Kanadou, jsem zklamany, ze to nedotahli🤷‍♂️. Jsem zvedavy na vecer, jestli se kamosum neco povede.
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
Mark Levinson
Administrátor

Příspěvek od Mark Levinson »

acibuk píše: 20 úno 2026 11:52 Držím jim pěsti. Stejně jako vždy, když Češi vypadnou. Bohužel to asi bude 4. místo, ale uvidíme :angel:
Podle Tebe by se dalo sázet na vítěze/umístění.
Dnes finále, tak uvidíme, jak tohle dopadne?
Mark Levinson
dvader

Příspěvek od dvader »

Ale nakonec ten turnaj ukázal, kde ta kvalita je a kde ne…
pajuna
Administrátor

Příspěvek od pajuna »

Nechci snizovat kvalitu hracu Kanady a US, ale to, co si NHL nadiktovala s nasazovanim rozhodcich, rozmery kluziste, v podstate i system souteze, je do oci bijici a odpovida tomu co se vsude kolem deje a co je 'dulezite'. Je z toho mnoha lidem na svete 🤮....pripomina to styl v " jine oblasti", kterou do toho nechci michat.
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
Odpovědět