EverSolo

Obecná diskuze o jednotlivých Hifi značkách (Accuphase, dCS, ProAc apod.).
Odpovědět
soundgarden

EverSolo

Příspěvek od soundgarden »

https://eversolo.com/
Dynamický rozvoj značky EverSolo ma nadchol a po vypočutí streamer DMP-A10 a AMP-F10 som zobral na skúšku kombo a zvuk je Fantastický 👍
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... lo-dmp-a10
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... lo-amp-f10
FB_IMG_1748420724004.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
soundgarden

Re: EverSolo

... asi po mesačnej skúške, som neodolal a vyskúšal aj 2 monoblok a zapojil do Mostika 2x 650W, ta zmena je neskutočná Obrovská kontrola všetkých pásiem hlavne Bass je Pevný rýchly a presný, priestor je väčší 3D , Dynamika a celá zvuková scéna sa ešte viac otvorila ... Odporúčam vypočuť !!! :thumbup: Elfton Vegas2 je zaslúžia kvalitné krmenie :thumbup:
Screenshot_20250529_122358_Chrome.jpg
Screenshot_20250529_122234_Chrome.jpg
blesk666

Příspěvek od blesk666 »

Aký si mal predtým zosík?
2x iFi iSilnecer>Audio PC+Daphile+DRC>Topping HS02+Shanti LPS>Rockna Wavedream Signature Balanced>Canor AI 1.20>Marten Django XL, 230V:Torus TOT Max modif, Siltech, Viablue, Viborg, prepoje:Burmester, Audioquest
soundgarden

Hegel H400
soundgarden

soundgarden

Eversolo DMP-A10: Redefining Streaming Excellence

EISA PREMIUM STREAMER 2025-202

Elevate your listening experience with the award-winning DMP-A10, where cutting-edge technology meets audiophile-grade performance. At its heart lies the flagship ES9039PRO DAC, delivering studio-quality sound reproduction with outstanding clarity.
The innovative OCXO temperature control system ensures ultra-low jitter (<50fs) for pristine audio accuracy, while advanced room correction and DSP module tailor the sound perfectly to your space...

Překlad Google:

Eversolo DMP-A10: Nová definice dokonalosti streamování

EISA PREMIUM STREAMER 2025-202

Pozdvihněte svůj poslechový zážitek s oceňovaným DMP-A10, kde se špičková technologie setkává s výkonem audiofilské úrovně. Jeho srdcem je vlajková loď ES9039PRO DAC, která poskytuje reprodukci zvuku studiové kvality s vynikající čistotou.
Inovativní systém regulace teploty OCXO zajišťuje ultranízké chvění (<50fs) pro dokonalou přesnost zvuku, zatímco pokročilá korekce místnosti a DSP modul dokonale přizpůsobí zvuk vašemu prostoru...
FB_IMG_1755254016503.jpg
soundgarden

soundgarden

https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... lo-dac-z10
EverSolo DAC-Z10 👍
2025-12-31-TST-EverSolo-DAC-Z10-1.jpg
pajuna
Administrátor

Příspěvek od pajuna »

Hezke, at ti to hraje :thumbup:

Pripominam, ze jsem old school v poslechu muziky a se streamovani mam zkusenosti pouze od kamaradu.
Mam, mozna trivialni a nevim, zda jednoduse zodpoveditelny dotaz.

Kdyz jsme u teto znacky, ktera me evidentni boom.
Zajimalo by me velmi porovnani Eversolo DMP-A10 nebo DMP-A8 s konkretnimi cdp prehravaci. Mam na mysli napr.kvalitni veci ze streamu pres tento typ (typy) versus cenovy level sacd/cd prehravace (prehravacu), myslim tim konkretne jake urovni cdp by odpovidal! Muze nekdo napsat sve zkusenosti?
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
tomiik

Příspěvek od tomiik »

pajuna píše: 19 pro 2025 21:17 Hezke, at ti to hraje :thumbup:

Pripominam, ze jsem old school v poslechu muziky a se streamovani mam zkusenosti pouze od kamaradu.

Zajimalo by me velmi porovnani Eversolo DMP-A10 nebo DMP-A8 s konkretnimi cdp prehravaci. Mam na mysli napr.kvalitni veci ze streamu pres tento typ (typy) versus cenovy level sacd/cd prehravace (prehravacu), myslim tim konkretne jake urovni cdp by odpovidal! Muze nekdo napsat sve zkusenosti?
Já jsem si před pár týdny pořídil streaming transport Eversolo T8. Do té doby jsem streamoval přes ML 5101. Tento skvělý přístroj, primárně SACD přehrávač, umožňuje streaming. Bohužel aplikace je dost nedotažená a já jsem chtěl rozšířit možnosti streamingu.
Neměl jsem velká očekávání, spíš jsem chtěl vtáhnout dcery aby si mohly ( protože sestavu mám v obýváku) pustit něco ze Spotify nebo ev. přes AirPlay třeba audioknihu. Eversolo nabízí daleko víc možností.
Kvalita zvuku z Eversolo, mě doslova vykolejila. Zatím jsem nenašel nic, v čem by zaostával za streamingem z ML 5101.
Nesrovnávám SACD.
Ceny top značek vystřelily za posledních pár let do oblak. Nové značky z Číny budou pro nás stále častěji dostupnější alternativa. O kvalitu obavu nemám.
Zes. Mark Levinson 585
Digi: ML 5101, Eversolo T8, Roon, SOtM
Analog:ML 5105, Luxman E-250
Xavian Virtuosa Anniversario
REL S-510 (2x), Aperion AMT
Synergistic Research, Krautwire, DCT
Diamond Sound
pajuna
Administrátor

Příspěvek od pajuna »

Diky za odpoved, ale me prave zajima porovnani kvality, napr, v tomto pripade sacd/cd z ML 5101 vs Eversolo 8.
Jsi schopen to porovnat?
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
tomiik

Příspěvek od tomiik »

pajuna píše: 19 pro 2025 22:07 Diky za odpoved, ale me prave zajima porovnani kvality, napr, v tomto pripade sacd/cd z ML 5101 vs Eversolo 8.
Jsi schopen to porovnat?
TOP nahrávky na SACD/CD u mě zní dospěleji. Nejsem recenzent, abych to uměl popsat. Ovšem zdůrazňuji TOP nahrávky. Dnes jsem v autě slyšel Aerosmith a hned po návratu domů jsem si pustit CD Nine Lives Columbia Records. Neodposlouchal jsem to. Nebavilo mě to. Zastřený zvuk, pod dekou. Roling Stones z Tidalu prostě zněly mnohem líp.
Zes. Mark Levinson 585
Diamond Sound
Zdeny

Příspěvek od Zdeny »

Porovnání je prosré: Eversolo amp a10 vs. Teac Esoteric josu dva různén světy. Momentálně asi 2 měsíce mám konfiguraci: amp-a10 jako streamer, do něj pak přes digitální koax. kabel vstup z Esotericu, jako preamp opět amp-a10, výstup přes xlr do Macury PA4. Xabina Quarta Evoluzione jako bedny. Stejná nahrávka ze streameru vs. Cd - CD je o level výše, v detailu, dynamice, prostoru, streamer je pod dekou, horší dynamika, i horší prostor. V této konfiguraci je právě vidět rozdíl streamer vs. CD, protože DAC a preamp jsou stejné (amp-a10). Pro náročný poslech je stream nepoužitelný. Ale jako informační zdroj výborný. Mám dost vysoké nároky na kvalitu zvuku, ale i v této realitvně levné sestavě by mohl být pro ledaskoho zvuk jako konečná...
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
zappa - Mecca studio

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

Zdeny píše: 20 pro 2025 14:06

Porovnání je prosré: Eversolo amp a10 vs. Teac Esoteric josu dva různén světy. Momentálně asi 2 měsíce mám konfiguraci: amp-a10 jako streamer, do něj pak přes digitální koax. kabel vstup z Esotericu, jako preamp opět amp-a10, výstup přes xlr do Macury PA4. Xabina Quarta Evoluzione jako bedny. Stejná nahrávka ze streameru vs. Cd - CD je o level výše, v detailu, dynamice, prostoru, streamer je pod dekou, horší dynamika, i horší prostor. V této konfiguraci je právě vidět rozdíl streamer vs. CD, protože DAC a preamp jsou stejné (amp-a10). Pro náročný poslech je stream nepoužitelný. Ale jako informační zdroj výborný. Mám dost vysoké nároky na kvalitu zvuku, ale i v této realitvně levné sestavě by mohl být pro ledaskoho zvuk jako konečná...
Zdeny, mohl bys prosím popsat kompletní digitální cestu – od routeru až po streamer/server? Už delší dobu se snažím upozorňovat na to, že podobné závěry je fér vztahovat ke konkrétnímu systému. Věta „pro náročný poslech je stream nepoužitelný“ bez tohoto dovětku může působit jako obecná pravda, což podle mých zkušeností rozhodně neplatí.

Stream vs. CD není otázka principu, ale implementace. CD přehrávač je uzavřený a relativně kontrolovaný systém, zatímco stream je extrémně citlivý na kvalitu celé digitální cesty – sítě, serveru, clockingu, napájení i SW. Pokud je některý z těchto článků slabší, výsledek to okamžitě odhalí.

Proto si myslím, že nelze zobecňovat „stream je horší než CD“, ale spíše říct: v této konkrétní konfiguraci vychází CD lépe. A to je důležitý rozdíl.
Aries Cerat : Symphonia, Impera II Reference, Ianus Essentia, Kassandra, Signal Projects kabely, Masterpiece server,Sroll Quantum,Divine Acoustics, Ediscreation ,Network acoustic Tempus, Velikinac audio https://mecca-highend.cz/
Zdeny

Příspěvek od Zdeny »

zappa - Mecca studio píše: 20 pro 2025 18:01

Zdeny, mohl bys prosím popsat kompletní digitální cestu – od routeru až po streamer/server? Už delší dobu se snažím upozorňovat na to, že podobné závěry je fér vztahovat ke konkrétnímu systému. Věta „pro náročný poslech je stream nepoužitelný“ bez tohoto dovětku může působit jako obecná pravda, což podle mých zkušeností rozhodně neplatí.

Stream vs. CD není otázka principu, ale implementace. CD přehrávač je uzavřený a relativně kontrolovaný systém, zatímco stream je extrémně citlivý na kvalitu celé digitální cesty – sítě, serveru, clockingu, napájení i SW. Pokud je některý z těchto článků slabší, výsledek to okamžitě odhalí.

Proto si myslím, že nelze zobecňovat „stream je horší než CD“, ale spíše říct: v této konkrétní konfiguraci vychází CD lépe. A to je důležitý rozdíl.
Michale, signál do amp-a10 jde po wifi. Streamer je v řetězci: amp-a10 /Eversolo streamer)-->koncák Macura PA4-->Xavina Quarta Evoluzione. Preamp v této sestavě není a je použit ten, co je ve streameru. Kabeláž mezi streamerem, a koncákem je XLR Oyiade, kabely k bednám postříbřená měď v teflonu Wirewoo Colorado 911. Druhá větev je CD : zdroj je TEAC Esoteric DV 50 napojený digitálně do DACu ve streameru, dále je vše stejné. Takže rozdíl ve zvuku tvoří CD vs. stremaer, protože DAC a preamp jsou shodné. Rozdíl ve zvuku CD vs. stream jsme se snažil popsat: horší dynamika, prostor, detail, zvuk streamu je "poddekový" - méně výšek ale s horším jejich rozlišením. Zvuk z CD přehrávače je prostě detailnější, o hodně víc dynamický, ropzliščený, prostor je parádní, prostě je to fakt jinde.
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
zappa - Mecca studio

Zdeny píše: 20 pro 2025 20:03
zappa - Mecca studio píše: 20 pro 2025 18:01

Michale, signál do amp-a10 jde po wifi. Streamer je v řetězci: amp-a10 /Eversolo streamer)-->koncák Macura PA4-->Xavina Quarta Evoluzione. Preamp v této sestavě není a je použit ten, co je ve streameru. Kabeláž mezi streamerem, a koncákem je XLR Oyiade, kabely k bednám postříbřená měď v teflonu Wirewoo Colorado 911. Druhá větev je CD : zdroj je TEAC Esoteric DV 50 napojený digitálně do DACu ve streameru, dále je vše stejné. Takže rozdíl ve zvuku tvoří CD vs. stremaer, protože DAC a preamp jsou shodné. Rozdíl ve zvuku CD vs. stream jsme se snažil popsat: horší dynamika, prostor, detail, zvuk streamu je "poddekový" - méně výšek ale s horším jejich rozlišením. Zvuk z CD přehrávače je prostě detailnější, o hodně víc dynamický, ropzliščený, prostor je parádní, prostě je to fakt jinde.
Jak jsem psal, v tvé konfiguraci to tak může být
Aries Cerat : Symphonia, Impera II Reference, Ianus Essentia, Kassandra, Signal Projects kabely, Masterpiece server,Sroll Quantum,Divine Acoustics, Ediscreation ,Network acoustic Tempus, Velikinac audio https://mecca-highend.cz/
Jiri

Příspěvek od Jiri »

Zappa
Můžeš napsat v jaké konfiguraci u sebe si slyšel stream lepší/stejný jako CD/SACD přehrávač/transport?
MSB
Jano hifista

Příspěvek od Jano hifista »

zappa - Mecca studio píše: 20 pro 2025 18:01 Proto si myslím, že nelze zobecňovat „stream je horší než CD“, ale spíše říct: v této konkrétní konfiguraci vychází CD lépe. A to je důležitý rozdíl.
Presne tak.A toto vela hifistov nechape.Proste naozaj zalezí na konkretnej konfiguracii systemu a nie na tom,ci pouzíva niekto stream alebo CD ci SACD.
Napr.Taiko Audio Olympus je na urovni SACD Kalista.
Qobuz, Tidal, BW 702s2 + komplet repas výhybky na Jantzen, 2xREL T/7i, Cambridge Edge A, Moon 280D, wireworld electra 7, wireworld silver eclipse XLR, SOtM pCBL-SS8-F, SOtM dCBL-CAT7, Ediscreation OCXO II standard, V5 Syncro Uni 16.
zappa - Mecca studio

Elftone používal Sparkler 515t ,a ten nepoužívá špatné věci. Tento transport dostal slušnou recenzi ve Stereophile v odkazu dole.
No a ten jsme zkoušeli v referenčním systému Aries Cerat proti streamu na stejném převodníku, s digitální cestou od routeru přes Ediscreation Silent switch Ocxo Extreme, a Fiberbox EXTREME ethernet optiický filtr napojený do Pachanko Constellation Masterpiece streameru/serveru , vše propojené AAI Maestozzo a Assoluto lan kabely, s podložkami různého typu, výsledek byl víceméně podobný. Dnes s Network acoustic by byl výsledek jistě jiný, zřejmě by zvuk ze streamu by možná i ten transport překonal.

https://www.stereophile.com/content/gra ... kii-and-dt

Další pozitivní recenze na transport tady : https://pt.audio/2022/09/16/sparkler-au ... er-review/
0325-Sparkler_Front-600.jpg
0325-GDream94_Promo-600.jpg
0325-Sparkler_Back-600.jpg
WhatsApp Image 2025-12-25 at 13.18.52.jpeg
Obrázek WhatsApp, 2025-10-22 v 00.48.39_dbc1db41.jpg
Obrázek WhatsApp, 2025-10-20 v 15.24.21_b6ac2771.jpg
tomiik

Příspěvek od tomiik »

Včera mi proběhla aktualizace u transportu T8. Součástí balíčku byla i optimalizace se Spotify lessloss. Technicky neumím popsat ani zhodnotit, na to nemám znalosti. Nicméně uživatelsky je posun značný. U mě ( zdůrazňuji u mě!) je posun slyšitelný a Spotify v kvalitě streamu není nijak pozadu za konkurencí.
Zes. Mark Levinson 585
Diamond Sound
Pytell

Příspěvek od Pytell »

Vlastním sice základní Eversolo DMP-A6 Master GEN II, ale se zvukem jsem plně spokojen. Poslední dobou po upgrade se objevil ROOM Correction -- krásná aplikace , lze pomocí telefonu nebo mikrofonu, změřit akustiku a ona nastaví na nejlepší zvuk. Jaké máte zjušenosti ?
Odpovědět