Technické problémy HEF

Vedení HEF-informace.
valderon

Re: Technické problémy HEF

Příspěvek od valderon »

PavelDosko píše: 02 říj 2021 17:46 musim se v PC dovzdelat proste
hezky den
Tak, nikdo není dokonalý, že 😂
Mě to taky v chromu maká v pohodě 👍
PavelDosko

Příspěvek od PavelDosko »

p.s. ze vsech webu kde jsem prihlaseny mi to dela jen HEF po zmene php, ale je to sumak
neni placka, neni highend

AMP : Simaudio Moon W8, passive Big Hattor Dual Mono
streamer : Lumin U2
DAC : Rockna Wavedream Edition XLR
repro : Elfton Vegas MkII
kabely : DIY solid core Ag cables
energy : RiAudio, samostatny privod el. a uzemneni
Frogyman

Příspěvek od Frogyman »

V posledních pár dnech mám problém se zobrazením HEF přes pevnou i wifi od UPC / nyní Vodafone /. A to jak na mobilu, tak i na ntb. Hlásí mi to nedostupný web. Když se přepnu na mobilní data, tak vše v pořádku.
Zajimavy je, ze to dělá opravdu jen HEF.
Už jsem zkusil restartovat vše, co se restartovat dá, ale změna žádná.
Netušíte někdo, v čem by mohl být problém? V obou zařízeních používám chrome.

Ted jsem zkoušel na ntb edge a taky nic. :sad:
TT:Oracle,Garrard,Technics; TA:Glanz,Graham,FR64S,Thomas Schick; Přenosky:MySonicLab,SPU,Ortofon,Miyajima,Denon; Železo:Brinkmann,SculptureA,Consolidated,EAR,TRON,PRIMARE; Repro:Xavian; BIŽU:GMG,Furutech,AQ,Townshend,VDH,Balkan,Čajna
Janik

Příspěvek od Janik »

Mne zas ukazuje toto. Tiež iba na HEF.
Screenshot_20220228-192912_Opera.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mono: Denon DA-309 10” + AT33Ann
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
HeadAmp: SPX 2010
Sluchadla: Hifiman Arya Organic (in love)
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
DAC: Topping DX5 II
Lista: SRS Power Socket 6
YamahaMan

Příspěvek od YamahaMan »

Kontaktoval som tak vyše roka dozadu admina, prečo nie je HEF na platforme "https" ale do teraz bez odozvy....
Frogyman

Příspěvek od Frogyman »

Snímek obrazovky 2022-02-28 200250.png
Snímek obrazovky 2022-02-28 200313.png
Screenshot_20220228-200446_Chrome.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
TT:Oracle,Garrard,Technics; TA:Glanz,Graham,FR64S,Thomas Schick; Přenosky:MySonicLab,SPU,Ortofon,Miyajima,Denon; Železo:Brinkmann,SculptureA,Consolidated,EAR,TRON,PRIMARE; Repro:Xavian; BIŽU:GMG,Furutech,AQ,Townshend,VDH,Balkan,Čajna
YamahaMan

Příspěvek od YamahaMan »

zabiny007 píše: 28 úno 2022 19:20 V posledních pár dnech mám problém se zobrazením HEF přes pevnou i wifi od UPC / nyní Vodafone /. A to jak na mobilu, tak i na ntb. Hlásí mi to nedostupný web. Když se přepnu na mobilní data, tak vše v pořádku.
Zajimavy je, ze to dělá opravdu jen HEF.
Už jsem zkusil restartovat vše, co se restartovat dá, ale změna žádná.
Netušíte někdo, v čem by mohl být problém? V obou zařízeních používám chrome.

Ted jsem zkoušel na ntb edge a taky nic. :sad:
Sašo, ešte je možnosť zmeniť prehliadač.
Niekedy pomôže....
Frogyman

Příspěvek od Frogyman »

Psal jsem výše, že jsem zkusil edge. To nepomohlo. A sice mám HEF rád, ale zas ne tolik, abych si kvůli němu instaloval něco dalsiho.
Spíš doufám, že to půjde vyřešit. Jsem člověk analogový, pro IT lidi z mého okolí úplná lama, tak možná stačí správná IT rada a bude zase vše ok.
Mark Levinson
Administrátor

Příspěvek od Mark Levinson »

zabiny007 píše: 28 úno 2022 20:25 Psal jsem výše, že jsem zkusil edge. To nepomohlo. A sice mám HEF rád, ale zas ne tolik, abych si kvůli němu instaloval něco dalsiho.
Spíš doufám, že to půjde vyřešit. Jsem člověk analogový, pro IT lidi z mého okolí úplná lama, tak možná stačí správná IT rada a bude zase vše ok.

Ahoj Sašo,
moc to taky nechápu a vždy běžím pro radu k odborníkům, tak se na to zkusím zeptat. Myslím, že problém bude asi někde jinde, protože já osobně mám také internet od UPC (nyní Vodafone) a také používám Google. Fakt nevím...

YamahaMan píše: 28 úno 2022 19:47 Kontaktoval som tak vyše roka dozadu admina, prečo nie je HEF na platforme "https" ale do teraz bez odozvy....

Ahoj,
odezva nebyla, protože sám nevím na co se ptáš, rozuměj tomu tak, že já tomu nerozumím.
Mark Levinson
YamahaMan

Příspěvek od YamahaMan »

YamahaMan píše: 28 úno 2022 19:47 Kontaktoval som tak vyše roka dozadu admina, prečo nie je HEF na platforme "https" ale do teraz bez odozvy....

Ahoj,
odezva nebyla, protože sám nevím na co se ptáš, rozuměj tomu tak, že já tomu nerozumím.
[/quote]

Ahoj, pozri SS.Vďaka.
Frogyman

Příspěvek od Frogyman »

Mark Levinson píše: 01 bře 2022 13:54
Ahoj Sašo,
moc to taky nechápu a vždy běžím pro radu k odborníkům, tak se na to zkusím zeptat. Myslím, že problém bude asi někde jinde, protože já osobně mám také internet od UPC (nyní Vodafone) a také používám Google. Fakt nevím...

No, bylo to jen a čistě u HEF, žádný jiný web to nedělal.
Každopádně teď to najednou po 5 dnech začalo fungovat zase normálně.
Tak asi se to "vyřešilo samo". :angel:
dr.fish

Příspěvek od dr.fish »

Jenom jsem se chtěl zeptat proč už tu nemáme skoro žádné smajlíky? Já jich vidím jen deset a bylo jich docela víc. Ne, že bych je chtěl používat v každé větě, ale někdy se hodí...dík
OPPO 105DCaseaMkII., PRIMARE BD32Casea, Pannde PD-6 Elite(Casea Lynx),PRIMARE SP33Casea, 4xCAMBRIDGE 851WCasea, hlavní B&W 803D2, centr B&W HTM2D2, zadní B&W 804D2, sub 2xREL Britannia B1,TV Panasonic TX-77MZ2000E, NA Galaxys,NA NightSky
efičák

Příspěvek od efičák »

Hudbu vnímají silně citliví lidé, k nedorozumění stačí maličkost, obrázek emotikonu.
Mě teď vyrazili z jednoho fóra za sympatie k členovi, který psal otevřeně své zkušenosti. A já to respektuji.

Myslím že řídit fórum spravedlivě je vyčerpávající protože všichni ví jak to má být a vyjadřují se kriticky ke všem zásahům. Není možný všeobecný konsensus.
Zvuk dobrý - všechno dobré
Subumbra - SPaudio

Příspěvek od Subumbra - SPaudio »

dr.fish píše: 28 led 2025 13:57 Jenom jsem se chtěl zeptat proč už tu nemáme skoro žádné smajlíky? Já jich vidím jen deset a bylo jich docela víc. Ne, že bych je chtěl používat v každé větě, ale někdy se hodí...dík
Ahoj,
chybí pouze ty které vyvolávaly negativní emoce, myslím, že to nikomu chybět nemusí, mě je to naopak sympatické, že zbyly jen ty pozitivní, efičák to napsal pěkně, někdy stačí málo k pocitům, které si rádi odpustíme a pokud je k tomu lehce na dosah nástroj, nastane ta situace zcela jistě snadněji a častěji (*) :thumbup:
Luxman PD555 Gold, STRANKA Carbon 250, A95, PerWindfeld, SAEC WE308 AT33MC Mono, Clamp 4.0, Slip Innox 2,5
Lux CL30, MB3045, Entre ET100
CDP X77ES
Altec 605A, STRANKA VERITAS BiWi
STRANKA Silver RCA
STRANKA Silver Power Max
vše na RBS
Mark Levinson
Administrátor

dr.fish píše: 28 led 2025 13:57 Jenom jsem se chtěl zeptat proč už tu nemáme skoro žádné smajlíky? Já jich vidím jen deset a bylo jich docela víc. Ne, že bych je chtěl používat v každé větě, ale někdy se hodí...dík
Myslím, že emotikony tady byly v takovém počtu, že je ani nešlo rozumně používat. Některé tam byly dokonce zdvojené jen v jiné grafice a usoudili jsme, že méně je někdy více a tak jsme tam nechali jen ty základní. Pro doplnění komunikace by to mělo stačit.
Mark Levinson
dr.fish

Příspěvek od dr.fish »

Jasný, chápu...
OPPO 105DCaseaMkII., PRIMARE BD32Casea, Pannde PD-6 Elite(Casea Lynx),PRIMARE SP33Casea, 4xCAMBRIDGE 851WCasea, hlavní B&W 803D2, centr B&W HTM2D2, zadní B&W 804D2, sub 2xREL Britannia B1,TV Panasonic TX-77MZ2000E, NA Galaxys,NA NightSky
lubin

Příspěvek od lubin »

Ahoj, posledních 14 dnů "nedrží" forum přihlašovací jméno a heslo. Vždy se musím opakovaně přihlašovat při vstupu. Jiná fora i ve stejném formátu toto nedělají, stejně jako to nedělalo nikdy HEF. Neudělali jste v poslední době nějakou bezpečnostní změnu, nebo něco podobného? Je to docela otravný...požívám prohlížeč Firefox
Hudba je ticho mezi notami...hraje mě to k pláči, ale i tak mám často husí kůži :lol:
PJ Classic,Vincent phono,Vincent SAT8,PS Audio BHK 300, Audio GD R7He mk3 DAC,Magnepan 3.7i,DIY filtrace,Nordost Frey,N.A. Zephyr....
Tubes: Philips,GE,EH,JJ, Valvo...
dvader

Příspěvek od dvader »

Mě to nedělá…
(Safari iPhone nebo macOS)
Mark Levinson
Administrátor

lubin píše: 15 úno 2026 09:57 Ahoj, posledních 14 dnů "nedrží" forum přihlašovací jméno a heslo. Vždy se musím opakovaně přihlašovat při vstupu. Jiná fora i ve stejném formátu toto nedělají, stejně jako to nedělalo nikdy HEF. Neudělali jste v poslední době nějakou bezpečnostní změnu, nebo něco podobného? Je to docela otravný...požívám prohlížeč Firefox
Ahoj Lubine,
kontroloval jsem to a žádný problém jsem nenašel, změnu jsme nedělali.
U mne je to podobné jak píše Dvader, Safari-iPhone, iPad, Windows 11-Google Chrome, tedy vše funguje jako vždy. Chyba bude asi v Tvém zařízení.
Mark Levinson
jardak

Příspěvek od jardak »

lubin píše: 15 úno 2026 09:57 Ahoj, posledních 14 dnů "nedrží" forum přihlašovací jméno a heslo. Vždy se musím opakovaně přihlašovat při vstupu. Jiná fora i ve stejném formátu toto nedělají, stejně jako to nedělalo nikdy HEF. Neudělali jste v poslední době nějakou bezpečnostní změnu, nebo něco podobného? Je to docela otravný...požívám prohlížeč Firefox
Pravděpodobně máš povoleno mazat v prohlížeči cookies při každém vypnutí Firefoxu. Měl jsem to podobně.
Juri

Příspěvek od Juri »

Informuji, u mě stejné potíže jako lubin, MS EDGE
lubin

Příspěvek od lubin »

jardak píše: 15 úno 2026 11:27
Pravděpodobně máš povoleno mazat v prohlížeči cookies při každém vypnutí Firefoxu. Měl jsem to podobně.
Právě toto povoleno nemám. Problém mám jen u HEF. Nikde jinde se neobjevuje.
Hudba je ticho mezi notami...hraje mě to k pláči, ale i tak mám často husí kůži :lol:
PJ Classic,Vincent phono,Vincent SAT8,PS Audio BHK 300, Audio GD R7He mk3 DAC,Magnepan 3.7i,DIY filtrace,Nordost Frey,N.A. Zephyr....
Mark Levinson
Administrátor

Došlo k aktualizaci verze fóra a nyní by mělo vše fungovat správně.
Mark Levinson
lubin

Příspěvek od lubin »

Tak bohužel :-) Jediné HEF u mne neudrží údaje pro přihlášení. Musím je vždy odklikat z paměti Firefoxu. :oops:
Juri

Příspěvek od Juri »

u mě také stejný stav beze změny - je potřeba se neustále přihlašovat
PGH

Příspěvek od PGH »

To samé taky musím stále přihlašovat
lubin

Příspěvek od lubin »

Toto píše Firefox:

Proč se mi zobrazuje toto varování?

Když se pokusíte přihlásit na stránce, která nepoužívá zabezpečené spojení (HTTPS), Firefox zobrazí varování. Pokud na nezabezpečené stránce zadáte heslo, mohou si ho jiné osoby prohlédnout a zcizit vám ho.

Zabezpečená webová stránka bude mít adresu začínající https:// a ikonu zámku Fx89Padlock v adresním řádku. Pokud prohlížená přihlašovací stránka nemá zabezpečené připojení, zobrazí se v adresním řádku prohlížeče Firefox ikona zámku s červeným přeškrtnutím Fx89Padlock-RedLine.

Vypadá to, že jste si něčím rozhodili v poslední době zabezpečení stránek
Pierre

Příspěvek od Pierre »

Poznámka pre admina: Všimol som si, že na fórum sa dá prihlásiť aj cez nezabezpečený http://. Odporúčam pridať na server malý skript, ktorý automaticky presmeruje http na https (v súbore .htaccess, plus kontrola konfigurácie Apache). Pravdepodobne http a nejaká bezpečnostná aktualizácia v softvéri používateľa sú dôvodom popisovaných vecí.

P.S. Ak je povolenie HTTP urobené zámerne, berte to iba ako možné vysvetlenie popisovaných problémov. Ľudia, ktorí tu písali pripomienky, nech vyskúšajú pristupovať na fórum cez HTTPS.
pajuna
Administrátor

Příspěvek od pajuna »

1. Nemel jsem zapnute trvale aut. prihlasovani, ale par dni mam a funguje.
2. Jestli funguje http...neco bude spatne. Musime na to mrknout s Viktorem. Jelikoz jsem prevazne na mobilu, nevsiml jsem si toho
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
PGH

Příspěvek od PGH »

Mě to dělá pořád a to jsem trvale přihlášený
Odpovědět