Virgin Suicides, Smrt panen je polozapomenutý klenot, který natočila Sophia Coppola. Jedna z prvních výrazných rolí Kirsten Dunst.
Magický film. Sountrack naprosto super.

Díky za tip, viděl jsem a musím souhlasit s hodnocením hereckého výkonu pana Švehlíka, který to zahrál excelentně (a nejen on).jirie píše: 26 úno 2025 07:16 Sice to není film, ale seriál Studna je velmi dobře udělaný. Hudební podkres v závěrečném dílu byl hrůzu nahánějící. Je to zkrátka jiná liga než "to" z Majora Zemana.
Herecké výkony excelentní!
Líbí se mi David Švehlík jak dokáže skvěle zahrát klaďasy i úplné psychopaty.

Ten soundtrack k Virgin Suicides od Air uz mam objednany v MCH, niekedy v Sep by mal vyjstdr.fish píše: 10 led 2025 19:37rgin Suicides, Smrt panen je polozapomenutý klenot, který natočila Sophia Coppola. Jedna z prvních výrazných rolí Kirsten Dunst.
Magický film. Sountrack naprosto super.
![]()

Tak na to se těším. To je fakt super audiovizuál.Fidji99 píše: 03 zář 2025 21:11 Tak sa nam to zbiera - TRON TRON/Legacy v 4K a Atmose. Legacy v Atmose to bude raketa, aj v 5.1 to je referencia
IMG_0858.png
Tak sme si vcera pozreli 4k verziu s Atmos zvukom a treba povedat, ze hlavne ten Atmos posunul zazitok z filmu na novu uroven. Ked som zavrel oci, tak som “bol tam” na vojenskej lodi. Paluba vrzga nad hlavou, vietor, strelba z kanonov. Ale aj kludne pasaze su plen detailov v priestore. Ten co robil Atmos mix, urbil skutocne dobru robotu.Fidji99 píše: 16 črc 2025 21:20 Tak 4K reedicie s Atmos zvukom utesene pokracuju.
Toto si urcite nedam ujst. Master and Commander
IMG_0718.png

Ano je tento 4K M&C extremnym pripadom bass neuteringu, tak ze si to vsimne skoro kazdy, ze to je zle, ako som aj pisal, je treba BEQ bezpodmienecne. Inac ale, vsetky tieto 4K Atmos releasy tymto v nejake miere trpia, preto je aj to BEQ, preto napr uz existuju pre Trinnov kompenzacne krivky [ono to je fanusikovska robota, ale trinnov to umoznuje aplikovat] a tie vyzeraju nejako takto - pozri si to podrobne, tam su niektore filmy sialene osekane, su filmu kde je 30Hz kludne o 5dB stiahnute.dr.fish píše: 24 led 2026 21:01 No a když došlo na první bitvu, tak i ten zvuk mi nějak neštymoval svou malou úderností. Dokoukal jsem to do konce a během těch dvou hodin se tak nějak přizpůsobil. ……… …. První výstřely z děl mi málem utrhly hlavu a ze všech repro mne zasypala hora třísek z tříštící se paluby, tak jak jsem byl vždy zvyklý. Mazec. Takže tady se něco nepovedlo.U mně to teda nehraje a obraz není skoro žádný posun...