ACIBUK
Re: ACIBUK
Už zase skáču přes kaluže
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Audio Research Reference 80S, Bespoke, Meitner MA3, Mofi Master Phono, Acoustic signature Hurricane NEO, NuPrime CDT-8 Pro, Avantgarde Acoustic UNO fino XD
Mohu se optat na přenosku kterou jsi gramofon osadil ?
Mono: Denon DA-309 10” + AT33Ann
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
HeadAmp: SPX 2010
Sluchadla: Hifiman Arya Organic (in love)
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
DAC: Topping DX5 II
Lista: SRS Power Socket 6
Ano je to MCX3. Je úplně nová takže ji rozehrávám. Můžu říct že jsem se při prvních tónech vyděsil. Až jsem si říkal jestli jsem špatně neseřídil rameno. U 3. desky už to hraje velice pěkně. No ještě ji budu muset pár hodin rozehrát. 
https://www.diokaudio.cz/acoustic-signature-mcx3/
https://www.diokaudio.cz/acoustic-signature-mcx3/
Audio Research Reference 80S, Bespoke, Meitner MA3, Mofi Master Phono, Acoustic signature Hurricane NEO, NuPrime CDT-8 Pro, Avantgarde Acoustic UNO fino XD
- Mark Levinson
- Administrátor
Prenosky A-S sú vlastne Ortofon Quintet.
Luxman L-590AX MkII, Revel Performa3 F-206, Luxman D-05u, Technics SL-1200GR, ORACLE Delphi + SME + Cadenza Black
Tak dnes konečně instalace poličky pod gramofon.
Jedná se o bukovou překližku 18mm lepenou na sebe. Váží to cca 30kg a mám z toho pořádný respekt.
Jedná se o bukovou překližku 18mm lepenou na sebe. Váží to cca 30kg a mám z toho pořádný respekt.
- Jano hifista
A keď dáš tie komponenty na nejaké tie antivibracne podložky ako napr.RD acoustic (napr.tie ťažšie komponenty) tak potom sa to všetko ešte spresní,vyseparuje,naberie kontúry a tak podobe....
Qobuz, Tidal, BW 702s2 + komplet repas výhybky na Jantzen, 2xREL T/7i, Cambridge Edge A, Moon 280D, wireworld electra 7, wireworld silver eclipse XLR, SOtM pCBL-SS8-F, SOtM dCBL-CAT7, Ediscreation OCXO II standard, V5 Syncro Uni 16.
Vypada to dobre
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES, BW PV1D
Aktuálně testuji a vybírám phono zesilovač.
Rozhoduji se mezi Soulnote E-2 a Mofi Master phono
Musím říct, že oba to jsou super stroje. Nebude lehké vybrat.
Rozhoduji se mezi Soulnote E-2 a Mofi Master phono
Musím říct, že oba to jsou super stroje. Nebude lehké vybrat.
Vypada to krasne. Graulujem! Soulnote vizualne sedi perfektne. Ak su zvukovo podobne natom, nemas moc co riesit.
Mono: Denon DA-309 10” + AT33Ann
- Mark Levinson
- Administrátor
Vzhledově se mi více líbí MoFi, ale zapadá tam designově více Soulnote, který více ladí s gramofonem. Samozřejmě záleží na zvuku, to je rozhodující. Nedělá se ten MoFi i ve stříbrné barvě?
Držím palce k dobré volbě, to jsou krásné hifi starosti.....
Držím palce k dobré volbě, to jsou krásné hifi starosti.....
Mark Levinson
Stříbrná je vizuálně lákavá, Mofi se dělá pouze v černé. Rozhodující ale bude zvuk. Máte nějaké tipy v kategorii do 200tis?
Nepřemýšlel si vzít k Soulnote optickou přenosku?
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2, AADac - 8Switch a Silent Angel, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Technics 1200G, DS Audio.
Je to lákavá myšlenka, pokud mi bude zvukově vyhovovat, bude to bonus.
Minulý rok jsem sestavoval ten samý kolotoč s optickou přenoskou a k tomu phono Soulnote, krásně si to sedlo a zvuk výborný. Určitě doporučuji phono Soulnote.
Doporučujem Canor Asterion V2, prípadne aj starší model PH 1.10. Mal som viac predzosilňovačov, ale zvukovo lepší nepoznám. Nie je lacný, ale...Ja mám predchádzajúci model Canor PH 1.10 a som s ním maximálne spokojný. Mal som predtým Jeff Rowland Cadence (cca pred 10 rokmi o ňom písali, že je jeden z absolútne najlepších), Potom Mc Intosh a naposledy Audio Research PH 8. Canor vedie na celej čiare, tak zvukovo, ako aj technickým spracovaním. Dizajn si musí každý posúdiť sám.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
Můžu potvrdit, že Soulnote je skvělý přístroj. Mofi je rovnocenný soupeř a ukazuje se, že u mě na hornách spousta věcí funguje jinak než by jeden čekal. Přeci jen citlivost přes 107dB nic neodpustí.Pytell píše: 26 led 2026 09:20 Minulý rok jsem sestavoval ten samý kolotoč s optickou přenoskou a k tomu phono Soulnote, krásně si to sedlo a zvuk výborný. Určitě doporučuji phono Soulnote.
Finální výběr ještě není a bude nějakou dobu trvat.
Mám možnost vyzkoušet slipmat a clamp od SP audio. Musím říct, že přínos je famózní. Vyčistí to výšky, zpevní basy a celkově přidá klid na pozadí. Kdo na to má uzpůsobeny gramofon (poradí vám pan Stranka a Subumbra), určitě vyzkoušejte.
Tak slimat u mě už zůstane a hned jak kluci s SP audio vystrouhají nový 4kg clamp, půjde ke mě.
Ahoj Tomáši,
To jsem rád, že jsi slipmat v kombinaci s klampem ze stáje SPaudio vyhodnotil se stejným pozitivním přínosem jako já na mém gramofonu
Ať Ti tento upgrade dělá radost
Měj se fajn
Marián
To jsem rád, že jsi slipmat v kombinaci s klampem ze stáje SPaudio vyhodnotil se stejným pozitivním přínosem jako já na mém gramofonu
Ať Ti tento upgrade dělá radost
Měj se fajn
Marián
SPaudio-P1(S)+A400(S)+D1(S), STRANKA GT2
ROON Nucleus,Parasound JC3+/ProJect RPM10 (own edition)
Lyra Kleos,Ortofon SPU Royal N, A-T AT33MONO
PSaudio P20, solo přívod
STRANKA SILVER (power+RCA),Roth Orfeo,PSaudio AC-12
akustika M.Vitvar
STRANKA RBS
ROON Nucleus,Parasound JC3+/ProJect RPM10 (own edition)
Lyra Kleos,Ortofon SPU Royal N, A-T AT33MONO
PSaudio P20, solo přívod
STRANKA SILVER (power+RCA),Roth Orfeo,PSaudio AC-12
akustika M.Vitvar
STRANKA RBS
Není nad radost, když si nad gramofonem rozsvítíš svou první lampičku
Tak gramofon má svůj kryt:
Máš to dokonalý, zvítězilo Mofi, jaký byl rozdíl? Kochám se
.
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2, AADac - 8Switch a Silent Angel, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Díky.
Ano zvítězilo Mofi. Všechny phono předzesilovače které jsem měl byly výborné. Soulnote e-2 je super phono, které bylo můj favorit. Pavel Diok ho teď prodává za skvělou cenu
https://www.diokaudio.cz/soulnote-e2/
Důvod, proč u mě nemohl zůstat je nekompatibilita s mým předzesilovačem Bespoke. Příliš velký zisk způsoboval jemné zkreslení. Mrzí mě to, protože možnost DSAudio přenosek mě do budoucna bude zajímat.
Další phono byl prototyp od SP Audio. Ani nevím jestli už má nějaký název. Výborný phono s velkým potenciálem. Důvody proč jsem si jej nevybral nesouvisí se zvukem, ten byl famózni a v mé sestavě naprosto srovnatelný s Mofi i Soulnote. Až bude hotový bude to skvělý výrobek, zřejmě za velice přijatelnou cenu.
Děkuji Pavlovi Diokovi a Pavlovi Strankovi za zapůjčení.
Ano zvítězilo Mofi. Všechny phono předzesilovače které jsem měl byly výborné. Soulnote e-2 je super phono, které bylo můj favorit. Pavel Diok ho teď prodává za skvělou cenu
https://www.diokaudio.cz/soulnote-e2/
Důvod, proč u mě nemohl zůstat je nekompatibilita s mým předzesilovačem Bespoke. Příliš velký zisk způsoboval jemné zkreslení. Mrzí mě to, protože možnost DSAudio přenosek mě do budoucna bude zajímat.
Další phono byl prototyp od SP Audio. Ani nevím jestli už má nějaký název. Výborný phono s velkým potenciálem. Důvody proč jsem si jej nevybral nesouvisí se zvukem, ten byl famózni a v mé sestavě naprosto srovnatelný s Mofi i Soulnote. Až bude hotový bude to skvělý výrobek, zřejmě za velice přijatelnou cenu.
Děkuji Pavlovi Diokovi a Pavlovi Strankovi za zapůjčení.