Co si myslíte o současné kvalitě vinylů ?
Co si myslíte o současné kvalitě vinylů ?
Nebudu se dlouze rozepisovat , nedělám to a ani mě to nikterak nebaví , fotky nejsou moje jsou mého kamaráda který si koupil titul ani přesně nevím název interpreta , ale to je vcelku jedno přišlo mu v první objednávce toto
ano vidíte správně na straně B jsem na sobě nalepené 2 středové etikety . A když to kamarád reklamoval s tím že je vinyl špatně vyrobený držte se toto jsem ještě v životě nevyděl přišlo mu toto
jedná se o Německé vydavatelství které takto lisuje vinyly a kvalita posuďte sami !!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Co si myslíte o současné kvalitě vinylů ?
Nové desky jsem přestal kupovat, měl jsem dovcela dost reklamací a už jsem neměl nervy na to chodit na poštu atd. Ted už beru LP starší od kamarada co je vozí zen zahraničí a vzdy si je nejprve doma přehraju a pak se rozhodnu.
Miles
Pěkná "sběratelská rarita"
. Samozřejmě je to smutné zvlášť když cena vinylů stoupla za posledních pár let o 50% i více.
Pěkná "sběratelská rarita"
To máš štěstí, to je ideální, bohužel taková možnost obvykle není. Já měl celkem štěstí a za posledních tak 5 let reklamoval jen 2x nebo 3x. Ale najdou se i desky bezvadné. Bohužel u vinylů je to vždy trochu loterie.PGH píše: 21 led 2026 19:10 Ted už beru LP starší od kamarada co je vozí zen zahraničí a vzdy si je nejprve doma přehraju a pak se rozhodnu.
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC500 s Ortofon 2M Bronze, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Mogami, Supra, Viablue, filtry Supra
TV LG OLED55B56LA
Tesla NC500 s Ortofon 2M Bronze, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Mogami, Supra, Viablue, filtry Supra
TV LG OLED55B56LA
Kvalita vinylů je stejná napříč desetiletími. Ojedinělý zmetek se našel vždycky, podle něj nelze usuzovat vůbec na nic.
Pokud bychom měli hledat obecné rozdíly, jsou jinde.
Pokud bychom měli hledat obecné rozdíly, jsou jinde.
Filtr - Sroll Purity Quantum / Zesilovač - Sroll Rhythm MkIII / Repro - Raidho C 3.1 / Gramo - Transrotor Fat Bob / Rameno - Kuzma 4Point 9 + Kondo Silver Wire/ Přenoska+předzes - DS Audio DS-W3 set / DAC - Sroll Muse / Kabeláž - Sroll Purity Quantum
Mám jinou zkušenost, vsechny LP co jsem nakoupil v letech 1978 - 1992 (pak jsem přešel na CD) a bylo jich několik stovek jsem neměl ani jedno vadné. V poslednich asi 10 letech co jsem se vrátil zase trochu vic k analogu jsem nakoupil spoustu LP a z toho jen asi 20 nových a z těch jsem 6 musel reklamovat a jedno dokonce dvakrát a i podruhé bylo zase špatné tak jsem radsi vzal CD. Většina těch nových byla lisována v Loděnicích.