Mecca - highend studio

Výrobci, prodejci a Hifi studia.
Odpovědět
zappa - Mecca studio

Re: Mecca - highend studio

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

slayers píše: 22 čer 2025 19:44 Mistře Zappo to je velka parada, libi se me ze i oko se kocha. Budu se muset vydat na kukec.
Děkuji, určitě jsi vítán. :thumbup:
Aries Cerat : Symphonia, Impera II Reference, Ianus Essentia, Kassandra, Signal Projects kabely, Masterpiece server,Sroll Quantum, + 2x Ediscreation ,Network acoustic Tempus, Velikinac audio https://mecca-highend.cz/
zappa - Mecca studio

Dnes odjeli z návštěvy kluci z Bratja-slavy. Opět fajn setkání, spoustu testů, spoustu hudby. Dobré to bylo. Doufám, že Tony napíše své poznatky. Díky za přátelskou návštěvu, potěšilo.
Aries Cerat : Symphonia, Impera II Reference, Ianus Essentia, Kassandra, Signal Projects kabely, Masterpiece server,Sroll Quantum, + 2x Ediscreation ,Network acoustic Tempus, Velikinac audio https://mecca-highend.cz/
Tony

Příspěvek od Tony »

Tento vikend sme aj kamosom navstivili Mecca Highend studio v Hrochovom Tynci.
Vedel som, ako to v studiu vyzera z mnohych fotiek na webe, ale realita predcila vsetky moje ocakavanie. Tak krasnu, velku a akusticky upravenu posluchovku som este nevidel. A ten obrovsky difuzor RD Acoustic - wau!
Pocuvali sme kompletnu zostavu Aries Cerat, vratane boxov. Poprepajane to bolo kablami Signal Project a Velikinac.
Hrali sme hudbu vsetkych moznych zanrov, vratane klasiky. Co sa tyka zvuku - nic lepsie som v Cesko - Slovensku nepocul! A ze toho uz bolo!
Obrovska scena, siroka, hlboka, ako na koncerte, dynamika, rozlisenie, farbicky, koherentnost, vzdusnost - skratka vsetko ako nazivo.
Obidve znacky kablov boli vyborne, pohrali sme sa s tym, ktory kde najlepsie pasoval, takze vysledne to bola kombinacia oboch znaciek.
Neviem, co by som k tomu este dodal. Nelutujem casu, stalo to za to.
Michal - vdaka za tvoj cas a pohostinnost.

p.s.
A kto nevěří - ať tam běží :thumbup:

Mecca_01.jpg
[/img]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
zappa - Mecca studio

Tak tvůj popis je pro mne to největší vysvědčení. Ty jsi vždy byl upřímný, a ne vždy jsi mi lichotil. Když si vzpomínám, tak jen jednou jsi byl opravdu spokojený, a to byl zvuk Tannoy Westminster s McIntosh nebo Manley monobloky, nepamatuji si přesně, to si byl tenkrát nadšený jak hrály Doors - Riders of the storm z cd. O to více si tvé reakce vážím. Také si velice považuji, že jste jeli takový kus cesty poslechnout si jak to ve studiu hraje. Setkání s vámi bylo moc fajn. Děkuji :thumbup:
WhatsApp Image 2025-11-24 at 11.42.27.jpeg
Jano hifista

Příspěvek od Jano hifista »

Tony píše: 23 lis 2025 23:13 Obrovska scena, siroka, hlboka, ako na koncerte.....
Tiez som si to takto nejak predstavoval,ze to bude,len ta vzdialenost tam ist.....ale raz tam urcite zajdem :thumbup:
Qobuz, Tidal, BW 702s2 + komplet repas výhybky na Jantzen, 2xREL T/7i, Cambridge Edge A, Moon 280D, wireworld electra 7, wireworld silver eclipse XLR, SOtM pCBL-SS8-F, SOtM dCBL-CAT7, SOtM iSO CAT7, V5 Syncro Uni 16.
tm.watch

Příspěvek od tm.watch »

Jano, stojí to za to. Ale mě se to kecá, z Ostravy to mám určitě blíže než ty. Nicméně ta osobní zkušenost je nepřenosná :thumbup:
zappa - Mecca studio

Narazil jsem na recenzi Chrise Puntera, který píše celkem realisticky a poměrně důveryhodně, Velikinac audiolab Sirius, vlajkové lodi hornových monster této rodinné srbské firmy. Zminuje tam i jejich kabeláž, prý o nich bude také dělat recenzi.Poznámka. V této místnosti v Belgii jsem poslouchal jeho sestavu ,a tyto repro viděl v druhé místnosti až zaujmou místo v poslechovce, a tam jsem i narazil na kabeláž od Signal projects, kterou majitel vyměnil právě za Velikinac. Zajimavé okolnosti, a jsem za ně rád. Mít v porfoliu obě značky je pro mne opravdu ctí.
https://www.hifi-advice.com/blog/review ... ab-sirius/
Valikinac_image0_550pix.jpg
Velikinac_4X3A7441_v2_550pix-1.jpg
Velikinac-Audio-Lab-Sirius_4X3A7416_750pix.jpg
Velikinac_4X3A7457_550pix.jpg
Odpovědět