DNES PRÁVĚ PŘIŠLO (Novinky ve sbírkách CD,LP,DVD,CÍVKY.....)
Re: DNES PRÁVĚ PŘIŠLO (Novinky ve sbírkách CD,LP,DVD,CÍVKY.....)
Tak mi zmetek napsal "unfortunately the record was badly damaged during packaging" a stronoval objednávku

Poslouchám hudbu, která se mi líbí, mám to co mám a co jsem ochoten zaplatit.
Dnes poslouchám toto LP :
Raritní LP, pouze vylisováno jen 222 ks, přiloženo CD a Flash .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak přeci jen a levněji z GB i se clem
Doma
- Subumbra - SPaudio
Tome gratulace, to je fakt pěkný úlovek a jestli je to ten z Discogs z UK jako VG, ale psáno, že audio mnohem mnohem lepší tak super
Já mám 2nd pressing verzi 6 tedy s šedým pruhem a orange lettering, hraje to samozřejmě skvěle, ale to si člověk vždycky myslí, do té doby než slyší tu lepší verzi, mnohokráte potvrzeno u jazových LPs, takže není důvod aby to zde bylo jinak, snad se někdy naskytne možnost porovnat, třeba u Mariána, protože jeho Lyra Kleos je neskutečný roentgen......
Já mám 2nd pressing verzi 6 tedy s šedým pruhem a orange lettering, hraje to samozřejmě skvěle, ale to si člověk vždycky myslí, do té doby než slyší tu lepší verzi, mnohokráte potvrzeno u jazových LPs, takže není důvod aby to zde bylo jinak, snad se někdy naskytne možnost porovnat, třeba u Mariána, protože jeho Lyra Kleos je neskutečný roentgen......
Luxman PD555 Gold, STRANKA Carbon 250, A95, PerWindfeld, SAEC WE308 AT33MC Mono, Clamp 4.0, Slip Innox 2,5
Lux CL30, MB3045, Entre ET100
CDP X77ES
Altec 605A, STRANKA VERITAS BiWi
STRANKA Silver RCA
STRANKA Silver Power Max
vše na RBS
CDP X77ES
STRANKA Silver RCA
STRANKA Silver Power Max
vše na RBS
Také gratuluji ke kapitalnimu úlovku, který se podaří málokdy.
Sběratelský kredit tohoto titulu je neoddiskutovatelný,toto se moc často nepodaří.
Honzo Subumbra,
Tvoje druhé vydání bude hrát stejné dobře jako první,korekce v masteringu byly minimální a nenarušují ani dynamiku,ani sound.
Nicméně,jak jsem si stačil všimnout jaký zvuk preferuješ,dovolil bych si doporučit americké ranné vydání,má zvukový charakter více zemitější, není tak světlý jako anglická vydání je více od středu dolů.
Ani jedna verze není lepší,nebo horší,je to vždy o preferencích.
Sběratelský kredit tohoto titulu je neoddiskutovatelný,toto se moc často nepodaří.
Honzo Subumbra,
Tvoje druhé vydání bude hrát stejné dobře jako první,korekce v masteringu byly minimální a nenarušují ani dynamiku,ani sound.
Nicméně,jak jsem si stačil všimnout jaký zvuk preferuješ,dovolil bych si doporučit americké ranné vydání,má zvukový charakter více zemitější, není tak světlý jako anglická vydání je více od středu dolů.
Ani jedna verze není lepší,nebo horší,je to vždy o preferencích.
Technics SL1210/SME3009,Ortofon A95, Jo No8,Yosegi, Pro-ject phono RS,Step Up trafo Ortofon Verto , Brassany, Vincent/Casea Lynx MK2, Xavian Carisma, Noble Audio Sunrise,
Furutech, VdH 501silver, Sroll, Mondiale2
- Subumbra - SPaudio
Já jsem psal pár měsíců zpět, že na novém gramci sem si toto album neskutečně užil po mnoha letech, se změnou i tonálního vyvážení, kterou ten gramofon přinesl právě směrem k hutnějšímu základu bych asi ani jinou verzi nehledal. Ta poznámka na lepší zvuk lidumilova 1.presu se opírá o fakt, že první pres bude mít nepochybně průzračnější, brilantnější zvuk, dokonce si myslím, že i moje verze je ze stejného lacqueru, takže v masteringu zcela beze změn, ale rozdíl ve zvuku bude dán větším počtem galvanoplastických operací, prostě každé další galváno něco malinko sebere a stampery pro mou verzi budou já neví z kolikátých matek, Tomův výlisek je jednoznačně o mnoho blíže tomu lacqueru a proto z něj zvuk bude lepší, podobně jako si i Ty byl svědkem toho, když se u Mariána pustil Somethin' Else můj "super" 2nd pres, ale jen do té doby než se dal na gramec Mariánův 1st pres.
Kdyby dal Tom fotky matričních čísel mohli bychom určit zda jde o stejný lacquer, jen si myslím, že tuto diskusi by bylo vhodné přesunout na půdu Tvého vlákna o Rockových nahrávkách :-)
Kdyby dal Tom fotky matričních čísel mohli bychom určit zda jde o stejný lacquer, jen si myslím, že tuto diskusi by bylo vhodné přesunout na půdu Tvého vlákna o Rockových nahrávkách :-)
Luxman PD555 Gold, STRANKA Carbon 250, A95, PerWindfeld, SAEC WE308 AT33MC Mono, Clamp 4.0, Slip Innox 2,5
CDP X77ES
STRANKA Silver RCA
STRANKA Silver Power Max
vše na RBS
CDP X77ES
STRANKA Silver RCA
STRANKA Silver Power Max
vše na RBS
VG+ Není to taborak? Když jsem kupoval desky na anglickém ebay, kvalita ex se mnohdy nedala poslouchat.
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
Subumbra,
jsme už s Tomem domluvení na návštěvě v prosinci,tak to porovnáme.
Chci porovnat se svým crossover vydáním
jsme už s Tomem domluvení na návštěvě v prosinci,tak to porovnáme.
Chci porovnat se svým crossover vydáním
Technics SL1210/SME3009,Ortofon A95, Jo No8,Yosegi, Pro-ject phono RS,Step Up trafo Ortofon Verto , Brassany, Vincent/Casea Lynx MK2, Xavian Carisma, Noble Audio Sunrise,
-
soundgarden
Steely Dan : Live in California 2CD 
https://dr.loudness-war.info/album/view/227010 zvuk a hudba Fantastké ako vždy
https://dr.loudness-war.info/album/view/227010 zvuk a hudba Fantastké ako vždy
Právě sedím v letadle po startu ze Sydney, doletíme zítra ráno, tak potom kdykoliv.
Fota matričních čísel dám zítra, cesta z Austrálie je ještě dlouhá... 
Omlouvám se, že mi to tak trvalo, čísla nejdou vyfotit. Ale je to 588171 A//1 a B//1