Buddy Guy oznamuje nový album „Ain't Done With The Blues“ a zdieľa nový singel „How Blues Is That?“ s gitaristom Joeom Walshom Viacnásobný držiteľ ceny Grammy, bluesová ikona Buddy Guy, je všeobecne považovaný za architekta blues – kľúčového umelca, ktorého inovatívna gitarová práca a surový vokálny štýl pomohli formovať zvuk moderného R&B. Je tu, aby širokej verejnosti povedal, že „Ain't Done With The Blues“ prostredníctvom oznámenia svojho úplne nového albumu, ktorý vyjde prostredníctvom Silvertone/RCA Records 30. júla, v deň jeho 89. narodenín.
„Tento album je o tom, kde som bol, kam smerujem a od ktorých som sa všetko naučil,“ zdieľa Buddy na LP. „...Muddy, Wolf, Walter, Sonny Boy, BB, mohol by som pokračovať donekonečna. Predtým, ako zomreli, hovorievali: ‚Človeče, ak ma prežiješ, len udrž Blues nažive,‘ a ja sa snažím tento sľub dodržať.“ Pokračuje: „Teraz už nemôžem kopnúť nohu vysoko ako kedysi, ani skákať z pódia ako v dvadsiatke a tridsiatke, ale dám vám všetko, čo mám, pokiaľ to mám.“
Člen Rock & Rollovej siene slávy Buddy Guy začína prípravy na svoj nový album vydaním nového singlu „How Blues Is That?“. s legendárnym gitaristom skupiny Eagles, Joeom Walshom, a skladbu napísali aj držiteľ ceny Grammy, producent a skladateľ Tom Hambridge a Richard Fleming. Uprostred skladby Buddyho popredné, odvážne a potvrdzujúce vokály pripomínajú jeho život a cestu, pričom sa vášnivo dopĺňajú s uhladenou elektrickou gitarou Roba McNelleyho a rastúcim šteklením klavírnych akordov Kevina McKendreeho.
V pravom štýle Buddyho Guya otvára skladbu „How Blues Is That?“ kričiacimi gitarovými riffmi so silným a mohutným vokálom. Spieva: „Pochádzam z lesov ďaleko na juhu, vyrastal som z ruky do úst.“ A keď sa vám vlasy ježia po hlavách, viete, že vás čaká poriadna lahôdka s pánom Buddy Guyom. Nebolo by to bluesové rockové báseň bez Toma Hambridgea, ktorý by rozprášil svoje kúzlo na klávesoch, a gitarovej legendy Joea Walsha, ktorý by sa valil so svojou napínavou gitarou a nezameniteľným vokálom. Guy a Walsh spolu tvoria palebnú silu tohto bluesového kánonu.