Ultrazvuková pračka vinylů

Gramofony a jiné analog. zdroje včetně příslušenství kromě phono předzesilovačů.
Mastervoice

Re: Ultrazvuková pračka vinylů

Příspěvek od Mastervoice »

Dobře. a zlepšení "zvukového signálu" zaznamenáno bylo?
když selžou všechny pokusy je načase otevřít návod k použití
elp

Příspěvek od elp »

Myslím že o vysoko pozitívnych výsledkoch čistenia na tejto konkrétnej práčke a veľmi zaujímavý vplyv na reprodukciu na nej vyčistených LP sa na nete popísalo mnoho. Konkrétny experiment bol vykonaný za účelom zistenia prípadného poškodenia LP pri mnohonásobnom, opakovanom čistení, o ktorom sa na tomto vlákne diskutovalo. Daný výsledok sa týka konkrétneho modelu práčky a neviem sa vyjadriť ako sa správajú podobné zariadenia od iných výrobcov. Áno pozitívny vplyv na reprodukciu je po jednom - dvoch procesoch čistenia nepopierateľne nadmieru pozitívny. Jaro
ts.jethro

Příspěvek od ts.jethro »

elp píše: 11 led 2025 09:45 Ahojte,

krátky subjektívny poznatok k čisteniu ultrazvukovou práčkou. Keďže som sa taktiež doteraz nikdy nad prípadným možným poškodením LP pri čistení ultrazvukom nezaoberal, spravil som si pokus s tým že nejakú tú platňu v prípade poškodenia obetujem. Na práčke Audio Desk vinyl cleaner pro x som čistil platňu opakovane 30x, v priebehu cca 2 týždňov. Vždy po 5 cykloch čistenia bola platňa kontrolne prehrávaná - vždy 1 celá strana na gramofóne Thorens TD 124 DD s prenoskou Ortofon / Thorens SPU TD 124. Počas celého testu žiadna degradácia zvukového signálu nebola zaznamenaná. Toľko k tejto téme moje subjektívne zistenie. Jaro
ahoj..ako si to kontroloval po tých praniach?len posluchom?
Pro-Ject Xtension 9 Evolution/Ortofon 2m Black,Bi amp 2x Onkyo A9150,Bowers & Wilkins 684,kabeláž DM audio,phono kabel Pro-Ject silver
Libor Šulc-TYKON
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor Šulc-TYKON »

AudioDesk Glass uvedli na trh nový model čističky, Premium. Jedná se skutečně o skvělý výrobek včetně využití kartáčů z nanovláken, dokonalého sušení atd. Prostě mašina, která prošla 30ti letým vývojem. Mimochodem, neuvěřitelné je, jak funguje na zcela nových LP!

Jde o naprosto bezkonkurenční výrobek, proto jsme se rozhodli zařadit čističky AudioDesk Glass do našeho distribučního portfolia.

Od 1.11. 2025 je TYKON oficiální distributor a zastoupení AudioDesk Glass.
Janik

Příspěvek od Janik »

nechcem byt hnusny ale 30rokov vyvovaja a oni - TAKA firma vyda nieco take. co keby som dal predchadzajucu verziu k tomu tak sa mozem opytat nehifistu aby nasiel 4 rozdiely :-D. neviem ci by sa mu to podarilo.
Mono: Denon DA-309 10” + AT33Ann
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
HeadAmp: SPX 2010
Sluchadla: Hifiman Arya Organic (in love)
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
DAC: Topping DX5 II
Lista: Ehmann
Odpovědět