Phenom

Diskuze o zdejších členech a jejich Hifi.
phenom

Re: Phenom

Příspěvek od phenom »

Celkom odvážny a dá sa povedať konečný stav. Nepredajný do budúcna 🤷🏻‍♂️😏. Ja som spokojný tak, ako to je a radšej budem mať plnú záruku od výrobcu, ako robiť zásah do prístroja, aj keby to znamenalo nejaké zlepšenie. Ale pokiaľ si spokojný, okej 😏👊
Electrocompaniet ECI 6DX
F&F SN-270 AMT
Cardas
Power - Clear Beyond / XL
Power / Speaker - Clear Reflection
LAN - Clear
IsoTek V5 Sigmas / Uni 16
SOtM sNH-10G, sPS-500 Full Upgrade
AAI Maestoso2 LAN
Nordost QRT QB4MKII
Qobuz
Roterring,Vicoustic
blesk666

Příspěvek od blesk666 »

Len estetika: To označenie fázy by som dal nálepku fóliovú. Dajú sa aj kúpiť alebo vytlačiť na popisovačke (napr pre prenosnou tkačiatničkou na popisovanie)
iFi iSilnecer>Audio PC+Daphile+DRC>Topping HS02+Shanti LPS>Rockna Wavedream Signature Balanced>Canor AI 1.20>Marten Django XL, 230V:Torus TOT Max modif, Siltech, Viablue, Viborg, prepoje:Burmester, Audioquest
Jano hifista

Příspěvek od Jano hifista »

phenom píše: 30 zář 2025 09:34 Celkom odvážny a dá sa povedať konečný stav. Nepredajný do budúcna 🤷🏻‍♂️😏. Ja som spokojný tak, ako to je a radšej budem mať plnú záruku od výrobcu, ako robiť zásah do prístroja, aj keby to znamenalo nejaké zlepšenie. Ale pokiaľ si spokojný, okej 😏👊
No ja uz som co sa tyka celkove predaja dost skepticky.Priznam sa,mam averziu voci tomu.Ide to coraz viac dole vodou,na bazosi uz skoro samy podvodník,len ako ta ojebat....a nejdes veci skoro vobec predat.

Tak spokojny som aj ja.....pokial ten rozdiel nepocujem :-D A na tej zostave co mas s tym rozlisením,by si iste nieco pocul.
Qobuz, Tidal, BW 702s2 + komplet repas výhybky na Jantzen, 2xREL T/7i, Cambridge Edge A, Moon 280D, wireworld electra 7, wireworld silver eclipse XLR, SOtM pCBL-SS8-F, SOtM dCBL-CAT7, SOtM iSO CAT7, Ediscreation OCXO II standard, V5 Syncro Uni 16.
phenom

Příspěvek od phenom »

S tým predajom máš pravdu, je to čoraz horšie. Prípadov, kde Ťa chcú oklamať je veľa, ale stále sa našťastie nájdu ľudia, ktorý majú záujem o Hifi za dobrú cenu a stanú sa dokonca tvojimi známymi, dobrými kamošmi. Zdravím týmto Michala.
Moja zostava hrá teraz naozaj skvele, Ďakujem za kompliment😏.
Poviem to na rovinu _-váhal/premýšľal som nad predajom Sigmas, aj Syncro.
.. Mal som ich asi 2 mesiace na nemeckom bazáre, lebo to stále nehralo tak, ako som očakával, resp ako všetci /všetky recenzie píšu, užívatelia.. Nešlo mi to do hlavy. Našťastie zasiahol osud a nikto súci sa neozval, takže som "trpel" a počúval.
Sigmas ešte ako tak, ale po zapojení Syncro zvuk stále bez šťavy, emócií, totálna nuda, záves, proste celé zle. Dodávaný-mne Isotek Sequel, je na moju zostavu už veľmi základný kábel, nehrá zle, ale už som zvyknutý zvukovo na viac.
Zmena nastala po viac ako 400! hodinách hrania Syncra, aj Sigmas (značil som si😏), káble skoro hneď od začiatku boli Zephyr N2.Hralo to potom naozaj skvelo.
Váhal som s predajom aj kvôli tomu, že mi v USA vyrábali priamo pre mňa, napájací Cardas Clear Reflection C19, nikde sa tu nedal kúpiť.
Čakal som 2 mesiace 🤦🏻‍♂️- nekonečný čas 🙈, ale stálo to za to. Kábel nahradil Zephyr medzi Syncro a Sigmas.
Reflection som zvolil s tým, že bude "stačiť" aj kvôli repro káblom a celkovo veľmi príjemnému zvuku, ktorý má. Tým, že je Syncro celkom náročné na dodávané káble - zmena sa ukáže veľmi rýchlo, som si zisťoval na akú záťaž je R stavaný, pre info - 30A, takže s prehľadom stačí.
Po zapojení, bola zmena okamžitá, aj keď bol úplne nový, vybalený z krabice. A ako je známe, čím dlhšie hrá, tým lepšie.
V Oregone majú aj zmysel pre humor - viď foto a ich vo fólii zabalený konektor 🤭.
Týmto všetkým chcem len povedať, dajte tomu čas, počúvajte , užívajte si hudbu, buďte trpezlivý, nemeňte hneď, keď sa Vám niečo nezdá. Zmena môže prísť, aj keď to trvá naozaj niekdy pridlho.
Ale tak už to chodí , na to dobré sa oplatí čakať a tak som si urobil predčasný Vianočný darček a zadovážil to najlepšie od Cardas - napájací Clear Beyond XL C19. Prišiel dnes. Je to masívna hadica, ale skvele sa s ním pracuje, ako je u nich zvykom. Cena je hodne prémiová, ale tak čo už - žijeme len raz 🙈.
Je zapojený len pár hodín, ale už teraz môžem povedať, že neľutujem, tie detaily na starých známych skladbách sú neskutočné a bude to len lepšie.
Napadlo ma porovnať /odfotiť napájacie káble, rozdiely aspoň v hrúbke, sú pekne vidieť.
Zephyr N2, Clear Beyond XL, Beyond, Isotek Sequel.
Screenshot_20250930_204648.jpg
IMG_20250812_085002.jpg
IMG_20250930_154402_edit_107986528174273.jpg
IMG_20250930_154511.jpg
IMG_20250930_160234_edit_107960499251366.jpg
IMG_20250930_160252.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Electrocompaniet ECI 6DX
F&F SN-270 AMT
Cardas
Power - Clear Beyond / XL
Power / Speaker - Clear Reflection
LAN - Clear
IsoTek V5 Sigmas / Uni 16
SOtM sNH-10G, sPS-500 Full Upgrade
AAI Maestoso2 LAN
Nordost QRT QB4MKII
Qobuz
Roterring,Vicoustic
Jano hifista

Příspěvek od Jano hifista »

Ono to v podstate nie je ziadna novinka,nakolko el.suciasky v tomto pripade konenzatory sa zabehavaju hodne dlhu dobu,pretoze elektrolyty si musia sadnut (formovanie oxidu na dielektriku).Niektoré sú velké filtracne (desiatky až stovky µF),tie sa formujú pomalšie.Navyse ich je tam hodne v tom DC filtri.Ja ked som dal robit repas vyhybky tak tiez sa to dlhu dobu formovalo,kym to hralo ako hrat má.
Najlepsie to nechat bezat ten DC filter non stop,staci zapnuty zosilovac,aby cez to pretekal prud.Potom to zabehnes za 2-3 tyzdne.
IMG_20250927_135606270_MFNR.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Qobuz, Tidal, BW 702s2 + komplet repas výhybky na Jantzen, 2xREL T/7i, Cambridge Edge A, Moon 280D, wireworld electra 7, wireworld silver eclipse XLR, SOtM pCBL-SS8-F, SOtM dCBL-CAT7, SOtM iSO CAT7, Ediscreation OCXO II standard, V5 Syncro Uni 16.
Odpovědět