Remembered actors
- Mark Levinson
- Administrátor
Re: Remembered actors
Dovolil jsem si příspěvek přesunout do správné sekce, přece jen David Lynch je více spojen s filmem. Každopádně je to velká ztráta pro filmový svět.
Mark Levinson
Nedávno jsem konečně viděl celý seriál Twin Peaks. Podle mne je to jeho nejlepší práce...
OPPO 105DCaseaMkII., PRIMARE BD32Casea, Pannde PD-6 Elite(Casea Lynx),PRIMARE SP33Casea, 4xCAMBRIDGE 851WCasea, hlavní B&W 803D2, centr B&W HTM2D2, zadní B&W 804D2, sub 2xREL Britannia B1,TV Panasonic TX-77MZ2000E, NA Galaxys,NA NightSky
Mezabudnem ako som sa snazil urobit dojem na jedmu dievcinu a zobral ju na Black Velvet do kina.
Samozrejme, ze zo lahkeho sexu v aute potom nic nebolo.
Dunu som videl na VHS ako prvy film na novom Sony Trinitron, s polskym “dabingom” a do Irulan som sa zamiloval.Mal som asi 10 rokov.
Samozrejme, ze zo lahkeho sexu v aute potom nic nebolo.
Dunu som videl na VHS ako prvy film na novom Sony Trinitron, s polskym “dabingom” a do Irulan som sa zamiloval.Mal som asi 10 rokov.
MartinLogan Renaissance, Illusion C34, 6xKocour 2W, 7xML 2W, Subs 8x18in B&C Ipal. Trinnov Amplitude 8&8M
Trinnov Altitude 32-24/LINN Selekt&Akurate, Epson QB1000, MadVR Envy Core, Platno 124in Pana UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Trinnov Altitude 32-24/LINN Selekt&Akurate, Epson QB1000, MadVR Envy Core, Platno 124in Pana UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Zběsilost v srdci - rok 1990 . Taky není špatný.
Kolotoč- Transrotor Dark Star Reference, Raménko Glanz MH-9B, Přenoska Shelter 900 IIl ,předzesilovač Hegel V10, l CD Hegel P4A MK2, zesilovač Cambridge EDGE A, kabeláž Cardas,Mondiale, Repro Xavian Quarta MK2.
Fidji99 píše: 22 led 2025 19:08 Mezabudnem ako som sa snazil urobit dojem na jedmu dievcinu a zobral ju na Black Velvet do kina.
Velke hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 biamp > Mega V2 Plus Custom. Male hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30
Můj nejoblíbenější - TwinPeaks
Největší zklamání - Duna (mimochodem s hereckou účastí Stinga)
A snad nejdepresivnější a nejšílenější film co jsem kdy viděl - Mazací hlava. Na začátku projekce bylo v sále snad 100 lidí, na konci nás zůstalo sotva deset.
Největší zklamání - Duna (mimochodem s hereckou účastí Stinga)
A snad nejdepresivnější a nejšílenější film co jsem kdy viděl - Mazací hlava. Na začátku projekce bylo v sále snad 100 lidí, na konci nás zůstalo sotva deset.
- Mark Levinson
- Administrátor
Zemřel legendární herec Gene Hackman ve věku úctyhodných 95 let, měl jsem jeho herecký projev rád.
Skvělý byl jako "Pepek" ve Francouské Spojce, nebo jako šerif ve westernu "Nesmiřitelní". Líbil se mi i v komerčním snímku "Nepřítel státu" kde hrál po boku Willa Smitha.
Skvělý byl jako "Pepek" ve Francouské Spojce, nebo jako šerif ve westernu "Nesmiřitelní". Líbil se mi i v komerčním snímku "Nepřítel státu" kde hrál po boku Willa Smitha.
Mark Levinson
Já bych přidal ještě Domino,další jeho skvělý film ze 70.let.
Příliš vzdálený most a Dobrodružství Poseidonu.
Tento týden zemřela Roberta Flack .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kolotoč- Transrotor Dark Star Reference, Raménko Glanz MH-9B, Přenoska Shelter 900 IIl ,předzesilovač Hegel V10, l CD Hegel P4A MK2, zesilovač Cambridge EDGE A, kabeláž Cardas,Mondiale, Repro Xavian Quarta MK2.
Odešel nezapomenutelný Štefan Kvietik.Z jeho nejznámějších filmů je pro mne osobně kultovním titulem Medená veža s Ivanem Mistríkem,Emilií Vašáryovou,Vlado Müllerem a jinými skvělými herci.
- Mark Levinson
- Administrátor
Ve věku pětašedesáti let zemřel Val Kilmer. Jeho smrt potvrdila dcera Mercedes s tím, že otec podlehl těžkému zápalu plic. Kilmer se v posledních letech potýkal se zdravotními problémy včetně rakoviny hrtanu, kvůli které téměř ztratil hlas.
Moc se mi líbil ve filmu The Doors kde hrál Jima Morrisona nebo v gangsterce Nelítostný souboj po boku Pacina a DeNira.
Moc se mi líbil ve filmu The Doors kde hrál Jima Morrisona nebo v gangsterce Nelítostný souboj po boku Pacina a DeNira.
Mark Levinson
Odešel také Alois Švehlík :-/
Jiří Bartoška už je tam, kde hrál jedny ze svých úžasných rolí…
Musel jsem si jako vzpomínku pustit první díl Dabing street.
Musel jsem si jako vzpomínku pustit první díl Dabing street.
Petr???
Poslouchám hudbu, která se mi líbí, mám to co mám a co jsem ochoten zaplatit.
Jirka, já vím. Spletl jsem to, protože jsem bokem psal něco jiného a už to pak nešlo opravit…
Ať to pls admin opraví
Ať to pls admin opraví
teoria tigra :heart.
Mono: Denon DA-309 10” + AT33mono
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
SuT: ET-100
Amp: Canor Virtus I4S
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
Dig: Fiio & JPLAY & Roon
Repro: STH12 + 2xREL T/7x
Power: SRS, AHP, SommerCable, Fururech, Rix, Viborg
Robert Redfort
Normální člověk, který nepatrně sleduje dění ve světě ví, že tento PAN HEREC už není mezi námi. Ty napíšeš jenom Robert Redfort
Ale jsou i tací, kteří to nesledují a pro ně je tvůj příspěvek nic neříkající
- Mark Levinson
- Administrátor
Ano, Robert Redfort byl Pan Herec a Režisér, který si zaslouží víc než jen napsat jméno.
Bude tu chybět ten jeho úsměv.
Bude tu chybět ten jeho úsměv.
Mark Levinson
Tvl to se nedá
...3x za sebou Redfort.....když už o něm píšete, tak je to Robert Redford 
Nagra CDC,Oppo 105D,Bryston SP 1.7,MBL 5011,Mola Mola Tambaqui,Belden,Vovox Textura,Tchernov,Grimm SQM+TPM,ATC SCM 50 ASLT FF, AAI Maxi,Trafo Dudek
ciro69 píše: 18 zář 2025 20:23 Tvl to se nedá...3x za sebou Redfort.....když už o něm píšete, tak je to Robert Redford
![]()
Theodor Pištěk…
Sice nebyl primárně herec, ale sem prostě patří!
A ve filmu Florenc 13:30 si koneckonců zahrál malou roli motocyklisty…
Tak ať si nahoře zajezdí v těch nejlepších kárách!!
Sice nebyl primárně herec, ale sem prostě patří!
A ve filmu Florenc 13:30 si koneckonců zahrál malou roli motocyklisty…
Tak ať si nahoře zajezdí v těch nejlepších kárách!!
- Mark Levinson
- Administrátor
V 86 letech zemřel Jan Hraběta, český herec a komik, člen Divadla Járy Cimrmana. Jako cimrmanolog užíval titulu „doktor inženýr“. V legendárním souboru působil od konce sedmdesátých let. Upozornil na sebe mimo jiné rolemi praotce Čecha ve hře České nebe, krále v pohádce Dlouhý, Široký a Krátkozraký nebo faráře v Němém Bobšovi. Jeho úmrtí ve čtvrtek potvrdila také jeho domovská scéna, Divadlo Járy Cimrmana, s tím, že Hraběta zesnul ve čtvrtek.
Mark Levinson