Mecca - highend studio
Re: Mecca - highend studio
Fakt nádhera - konečně akustika - a myslím, že to musí být hoooooodně slyšet! 

Mistře Zappo to je velka parada, libi se me ze i oko se kocha. Budu se muset vydat na kukec.
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2, AADac - 8Switch a Silent Angel, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Pro-Ject Signature 10.
Pro-Ject Signature 10.
- zappa - Mecca studio
Je to tak. Postrčila mne návčtěva u PI audio, kde má takový difusor, sice menší, ale slyšel jsem jak je součástí zvuku, jak hraje. To mne nadchlo a přispělo k rozhodnutí spolupracovat s RD acoustic. To bylo zřejmě klíčové rozhodnutí i pro další vývoj celého projektu, tady na tom se dá stavět. Jsem moc rád, že jsem se takto rozhodl. Dnes jsem poprvé navštívil studio a poslouchal, jsem nabitý silnými dojmy, přesně jak jsem chtěl. Věřím, že návštěvníci opravdu budou odcházet s myšlenkou, takový zvuk bych chtěl mít, a věřím, že je to bude inspirovat dát svému systému více. Tento systém toto dokáže. Máme jěště nějakou práci na studiu, jěště není zcela hotové, jěště strop, a různé detaily, osvětlení atd. V září bude individuální Audio happening, tak se těšme na unikátní zážitky.
Děkuji všem za positivní ohlasy.

Clarisys Studio plus + Aries Cerat Impera II Reference + Ianus Essentia + kassandra + Pachanko MINI SE + HELEPOLIS,Sroll Purity Quantum filtrace, + 2x SoTM + Ediscreation LPS, PI audio , Diamond sound zemnění https://mecca-highend.cz/
Budu se těšit a pokusím se individuálně dorazit, až to bude aktuální.zappa - Mecca studio píše: ↑22 čer 2025 21:52 Je to tak. Postrčila mne návčtěva u PI audio, kde má takový difusor, sice menší, ale slyšel jsem jak je součástí zvuku, jak hraje. To mne nadchlo a přispělo k rozhodnutí spolupracovat s RD acoustic. To bylo zřejmě klíčové rozhodnutí i pro další vývoj celého projektu, tady na tom se dá stavět. Jsem moc rád, že jsem se takto rozhodl. Dnes jsem poprvé navštívil studio a poslouchal, jsem nabitý silnými dojmy, přesně jak jsem chtěl. Věřím, že návštěvníci opravdu budou odcházet s myšlenkou, takový zvuk bych chtěl mít, a věřím, že je to bude inspirovat dát svému systému více. Tento systém toto dokáže. Máme jěště nějakou práci na studiu, jěště není zcela hotové, jěště strop, a různé detaily, osvětlení atd. V září bude individuální Audio happening, tak se těšme na unikátní zážitky.
Děkuji všem za positivní ohlasy.![]()
Moc pekné to máš Michal 

- zappa - Mecca studio
Dnes v neděli od 11 do 15h jsem vám ve studiu k dispozici. Kdyby nahodou někdo neměl jiný program. 732576216
Clarisys Studio plus + Aries Cerat Impera II Reference + Ianus Essentia + kassandra + Pachanko MINI SE + HELEPOLIS,Sroll Purity Quantum filtrace, + 2x SoTM + Ediscreation LPS, PI audio , Diamond sound zemnění https://mecca-highend.cz/
Michale, dnes mě to takhle narychlo nevyjde, ale určitě se v nových prostorách rád někdy zastavím.zappa - Mecca studio píše: ↑29 čer 2025 09:10 Dnes v neděli od 11 do 15h jsem vám ve studiu k dispozici. Kdyby nahodou někdo neměl jiný program. 732576216
Jirko, kdyby si někdy jel, tak se rád přidám pokud by se ti to hodilo. Díky.
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
- zappa - Mecca studio
Honzo v pohodě, včera to bylo takové rychlé rozhodnutí. V každém případě tento týden jěště proběhnou jistá vylepšení a testy, od příštího týdne se vám budu rád věnovat, pokud to bude v mých časových možnostech, stačí se dopředu objednat a domluvit termín.
Přeji krásné prožití léta.
Přeji krásné prožití léta.
Hurá, konečně snaha o úpravu akustiky