Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF
Re: Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF
Ale to není jen na astronomickém fóru, ale i modelářském. Jednak astronomové jsou většinou vzdělaní a inteligentní lidé. Modeláři zase hledají historické prameny pro své modely a jsou také velmi trpěliví. Nehledě na to, že za modeláře hovoří jejich výsledky. Zde to "Jen ukázaná platí" na fóru modelářů je alfou i omegou. Pokud nepředvedeš co umíš, tak tě nikdo nebude uznávat jako autoritu. Zde na fóru je mnohdy situace směsí arogance, ignorantství a hulvátství. Čest výjímkám! Vždy když už jsem byl nalomený, že si založím své vlákno, tak přišla nějaká studená sprcha a hned sem vystřízlivěl. Mé příspěvky jsem omezil jen na zveřejňování novinek nebo reedic hudebních nosičů.
Navzdory všemu si velmi vážím zdejších solitérů, kteří přispívají nadále už léta. Děkuji všem "zmíněným"!
,
Navzdory všemu si velmi vážím zdejších solitérů, kteří přispívají nadále už léta. Děkuji všem "zmíněným"!
,
Moj kamarat vlastnil obchod s modelarskymi potrebami. Bol som svedkom az takmer fyzickej potycky dvoch postarsich modelarov na temu "spravny odtien blata na dioramu "Zniceny rusky tank - bitka pri Kursku"
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
Vzhledem k tomu, že Fidji je známý napříč fóry svými provokativními výmysly, bral bych i tento jen jako jedovatou slinu "jedna paní povídala". Ale své přikyvovače si každý provokatér najde, o tom žádná..
Hlavně, že nám tady káže o 10%. Kozel zahradníkem.
Hlavně, že nám tady káže o 10%. Kozel zahradníkem.
Všimni si Antony, že Fidji99 vyjádřil svůj názor odlišný od názoru jirie. A nemusel ho vůbec urážet - prostě normální diskuse, žádná "jedovatá slina".
A pak si přečti znovu svůj příspěvek ... a pak se zamysli.
A pak si přečti znovu svůj příspěvek ... a pak se zamysli.
PC Audio + lineární PSU HDPlex + Metronome DSS + Metronome c|AQWO + integrovaný zesilovač Vitus audio SIA-025 + TAD Evolution One + doplňky a kabeláž Nordost (Tyr2, Valhalla2, SortKone, SorfFut, QB8, QKORE1)
F2014
Problematika netkví v odlišnosti názoru, jak se mylně domníváš. Její podstata je v šíření zlovolných provokací, jak jsem napsal já. Přečti si znovu můj příspěvek, a pak se pokus porozumět textu.
Cílená provokace a osobní názor, to jsou dvě odlišné veličiny a neměly by se zaměňovat. Jedinci, který je svými provokativními výmysly znám, nelze už z principu důvěřovat.
Pokud bych se podíval na druhý konec Gaussovy křivky a místo 10% lidí s nimiž se dá hovořit, se snažil najít 10% pro konstruktivní diskuzi naprosto nevhodných, Fidji by stál první v řadě. A to není jedna paní povídala, to je dlouholetá osobní zkušenost z diskuzních fór.
Problematika netkví v odlišnosti názoru, jak se mylně domníváš. Její podstata je v šíření zlovolných provokací, jak jsem napsal já. Přečti si znovu můj příspěvek, a pak se pokus porozumět textu.
Cílená provokace a osobní názor, to jsou dvě odlišné veličiny a neměly by se zaměňovat. Jedinci, který je svými provokativními výmysly znám, nelze už z principu důvěřovat.
Pokud bych se podíval na druhý konec Gaussovy křivky a místo 10% lidí s nimiž se dá hovořit, se snažil najít 10% pro konstruktivní diskuzi naprosto nevhodných, Fidji by stál první v řadě. A to není jedna paní povídala, to je dlouholetá osobní zkušenost z diskuzních fór.
Vzhledem k tomu, že Antony je známý napříč fóry jako provokatér co se chce jen hádat a přehádat, kterej neumí nic jinýho než urážet, napadat, nadávat a zesměšňovat kohokoli kdo se s ním pokusí jakkoli komunikovat, protože on ví vždycky všechno nejlíp a vždy musí mít pravdu i poslední slovo, myslíš, že se nad sebou zamyslí? Ten byl dobrej. Jen počkej jak teď od něj slízneš jedovatou slinu

Edit: Tak ne, už jsi jí slíznul.

Este k tomu - ono sa to da pekne precistit. Su ludia co do diskusie ani do zivota neprinasaju nic - tak ako mam spam v emaily, kazde forum ponuka fumkciu ignore.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Ano správně, doporučuji všem, co nejsou schopni korektně diskutovat, aby si mne dali do ignoru. Aspoň pak budou mít bláhový pocit, že jim jejich konverzační fauly, výmysly a nesmysly procházejí, a o to těmhle zlomyslným hochům jde. Každý podle svého..
Re: Zemnicí box - TweakGuru
Agilent píše: ↑19 led 2025 21:09 No páni. Tak takhle to vypadá, když si člověk sedne za jasné noci na zápraží, zahledí se na měsíček a, ač neví o elektrotechnice a fyzice zhola nic, začne zasněně filozofovat o jejich principech a fungování a vymejšlet si na základě svých doměnek, dojmů, představ a snů vlastní teorie o tom jak vlastně fungujou, aniž by ho byť i jen na okamžik napadlo si o nich skutečně zjistit a doučit se alespoň základy.
-
Re: HEGEL
-
Re: HEGEL
Vidím, že máš problém s Heglom, ale musíš písať do Osla, ja som veľmi spokojný mam už druhý model a do budúcna uvažujem o ďalšej kúpe , keby si ho aspoň počul, a mal nejaku skúsenosť, ale tak sa zosmiešnuješ a hráš na odborníka, keby si napísal čo máš doma a čo odporúčaš, ale takto sa zhadzuješ ako ÚD 

-
Re: Phenom
Noble Audio, ty už jsi morálně skutečně na dně. Opravdu se nestydíš oslovovat lidi soukromě a přesvědčovat je, aby prodali svoji výbavu jen proto, aby si koupili tvůj nový filtr a tvoje kabely? A to i v případech, kdy sám přiznáváš, že jejich sestavu jsi nikdy neslyšel – a přesto tvrdíš, že je horší než ta tvoje. Přitom oni sami slyší opak, ale to tě samozřejmě nezajímá.
Jsi typický obchodník, který jde přes mrtvoly, jen aby prosadil svoje „pravdy“ a nacpal lidem vlastní produkty, bez ohledu na realitu. Po telefonu na zákazníky řveš, chováš se k nim arogantně a hrubě – což je od někoho, kdo se považuje za výrobce a prodejce high-end techniky, naprosto nepřijatelné.
Nevím, jak se věci dělaly ve tvé zemi, ale možná by ses tam měl vrátit. Tady o tvé chování rozhodně nikdo nestojí.
Hraješ si na znalce, na spasitele a ochránce zákazníků, ale realita je přesně opačná. Tvoje pověst tě předchází a každá další informace, která se ke mně dostane, tě jen dál usvědčuje. Pomlouváš konkurenci, urážíš ostatní výrobce – a přitom sám působíš jako garážista, který si nejspíš sám píše recenze a ohýbá pravdu podle toho, jak se mu to zrovna hodí.
Je mi z tebe upřímně zle. A díkybohu už nemám potřebu se s tebou jakkoliv setkávat.
Jsi typický obchodník, který jde přes mrtvoly, jen aby prosadil svoje „pravdy“ a nacpal lidem vlastní produkty, bez ohledu na realitu. Po telefonu na zákazníky řveš, chováš se k nim arogantně a hrubě – což je od někoho, kdo se považuje za výrobce a prodejce high-end techniky, naprosto nepřijatelné.
Nevím, jak se věci dělaly ve tvé zemi, ale možná by ses tam měl vrátit. Tady o tvé chování rozhodně nikdo nestojí.
Hraješ si na znalce, na spasitele a ochránce zákazníků, ale realita je přesně opačná. Tvoje pověst tě předchází a každá další informace, která se ke mně dostane, tě jen dál usvědčuje. Pomlouváš konkurenci, urážíš ostatní výrobce – a přitom sám působíš jako garážista, který si nejspíš sám píše recenze a ohýbá pravdu podle toho, jak se mu to zrovna hodí.
Je mi z tebe upřímně zle. A díkybohu už nemám potřebu se s tebou jakkoliv setkávat.
A to říká Nordland, kterýho už léta napříč českými internetovými fóry předchází jeho pověst hulváta co se neumí slušně chovat, uráží, zesměšňuje, slovně ponižuje atd. každýho kdo má jinej názor či náhled na věc než on sám. Jo jo.
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Phenom, nenapsal jsem zde nic o zvuku Tvé sestavy, napsal jsem jak to je obecně, a podal jsem celkově fakta ohledně daných jednotek jako reakci na to co napsal B.M.C.G.
Ta jeho následná reakce je typická jeho naturelu. Naprosto vše co napal je účelová lež.
Nevím jak on, ale já se narodil v této zemi a že bych lidem nějak násilně cpal moje výrobky a dokonce byl hrubý a řval na zákazníky? To bych jich neměl kolik jich mam a hlavně by se i opakovaně nevraceli.
Je hodně legrační číst takovéhle hodnocení svého chování po tom, co jsem si předevčírem přečetl opak od pána, co se na mě obrátil o radu ohledně rozdílu mezi modely z mé produkce, protože řeší nabídku v inzerci a šlo o starší model. Když jsem mu podal žádané informace, tak mi poděkoval s tím, že mu kamarád říkal ať se obrátí pro informace přímo na mě, že s tím nebudu pravděpodobně dělat problém, protože na fórech vystupuju jako solidní člověk.
Takže si myslím, že je vše v pořádku a chápu, že nikoho nemá rád úplně každý, a nikdo není, a ani nemůže být dokonalý.
Ta jeho následná reakce je typická jeho naturelu. Naprosto vše co napal je účelová lež.
Nevím jak on, ale já se narodil v této zemi a že bych lidem nějak násilně cpal moje výrobky a dokonce byl hrubý a řval na zákazníky? To bych jich neměl kolik jich mam a hlavně by se i opakovaně nevraceli.
Je hodně legrační číst takovéhle hodnocení svého chování po tom, co jsem si předevčírem přečetl opak od pána, co se na mě obrátil o radu ohledně rozdílu mezi modely z mé produkce, protože řeší nabídku v inzerci a šlo o starší model. Když jsem mu podal žádané informace, tak mi poděkoval s tím, že mu kamarád říkal ať se obrátí pro informace přímo na mě, že s tím nebudu pravděpodobně dělat problém, protože na fórech vystupuju jako solidní člověk.
Takže si myslím, že je vše v pořádku a chápu, že nikoho nemá rád úplně každý, a nikdo není, a ani nemůže být dokonalý.
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
-
NA... To je právě to. Na veřejnosti vypadáš jako slušný a vstřícný člověk, ale lidé, kteří s tebou měli přímou zkušenost za „zavřenými dveřmi“, často mluví úplně jinak. A že by se ozvalo víc lidí, kdyby se nebáli – o tom nepochybuju.
To, že tě někdo osloví s dotazem na starší model, neznamená, že tím ruší nebo vyvažuje špatné zkušenosti jiných. Vždycky se najde někdo, kdo tě pochválí – otázka je, co převažuje.
Tvoje odpovědi vypadají uhlazeně, ale o to víc působí vypočítavě. Omluva žádná, sebereflexe žádná – jen vyprávění, jak jsi oblíbený. Já mám jasno – s někým, komu opakovaně nevěří tolik lidí, nemám důvod dál ztrácet čas.
To, že tě někdo osloví s dotazem na starší model, neznamená, že tím ruší nebo vyvažuje špatné zkušenosti jiných. Vždycky se najde někdo, kdo tě pochválí – otázka je, co převažuje.
Tvoje odpovědi vypadají uhlazeně, ale o to víc působí vypočítavě. Omluva žádná, sebereflexe žádná – jen vyprávění, jak jsi oblíbený. Já mám jasno – s někým, komu opakovaně nevěří tolik lidí, nemám důvod dál ztrácet čas.
-
Jo, na fórech jsem drsnější, to nepopírám. Ale v reálu se chovám slušně a férově – což je přesně opak některých lidí tady, kteří se tváří jako andílci, ale za zády řežou kudlou.
Nikoho jsem neurážel ani nezesměšňoval – to jsou jen silná slova bez obsahu. Máš nějaký konkrétní příklad? Nebo to zas bude jen další anonymní „pověst“, kterou někdo roky přiživuje bez faktů?
A vůbec – kdo ty vlastně jsi? Ani nevím, že bys tu někdy měl nějaké představení nebo přínos. Takže co? Zase nasazený „agent“ nebo další přidružený fanoušek NA, co tu plní zadání?
Měj te se tu krásně.

- Mark Levinson
- Administrátor
Re: Pachanko Labs
To Yamahaman:
Zbytečně napadáš Aretaxe, který reagoval správně. Tady nejde vůbec o Pachanko Labs, které má prokazatelně problémy. A je v pořádku, že se tady o tom dozvídáme, ale napadaní lokálního distributora a dožadování se omluvy za to, že je jím distribuovaná firma v úpadku je naprostý nesmysl.
To Alde.
Díky za osvětlení případu Pachanko Lab, takto si představuji relevantní informace. Blesk už mne předběhl
Zbytečně napadáš Aretaxe, který reagoval správně. Tady nejde vůbec o Pachanko Labs, které má prokazatelně problémy. A je v pořádku, že se tady o tom dozvídáme, ale napadaní lokálního distributora a dožadování se omluvy za to, že je jím distribuovaná firma v úpadku je naprostý nesmysl.
To Alde.
Díky za osvětlení případu Pachanko Lab, takto si představuji relevantní informace. Blesk už mne předběhl

Mark Levinson
Mark Levinson píše: ↑10 čer 2025 14:31 To Yamahaman:
To Admin:
1. Ak správne čítaš, Aretax napáda všetkých na fóre, ktorí sa pridali na stranu BMCG /zmäknuté mozgy, agentúra JPP a podobne/.
2. Myslím a dúfam, že sme v zemi, kde môžem slobodne vyjadriť svoj názor a to som aj urobil. Vysvetlil som to Aretaxovi jeho vlastnými slovami. Nič viac a nič menej.
O napadani Zappu nepadla v komentári ani zmienka.
Držme sa faktov a nedomyslajme si.
Ďakujem.
Pocuj, nerozmyslal si nad tym, ze by si mal 2 profily? Jeden "Mark Levinson - hifista" z ktoreho by si normalne diskutoval, tak ako tuto, kde mas jasny nazor ako hocikto iny. No a potom, "Mark Levinson - Moderator" - kde by si skutocne len moderoval a bol z principu objektivny a len upozornoval na dodrziavanie pravidiel.Mark Levinson píše: ↑09 čer 2025 17:56Srandu si asi děláš Ty.
Mně jde o to Tvé tvrzení výše, kde jsi přišel na to, že firma si nechává platit za svoje výrobky, které zákazníkům nedodá a peníze nevrací. Toto je šíření těch nejhloupějších fám na základě JPP (jedna paní povídala), na to je třeba důkaz! Michal není Pachanko Labs, je pouze regionální prodejce, který podal vysvětlení na HEF, což není jeho povinnost. Pokud by jsi se na něj obrátil se zájmem o Pachanko, tak by se Ti tohoto vysvětlení také dostalo. Dle jeho informací není v ČR jediný podvedený zákazník Pachanko Labs. Momentálně není jasné co s firmou Pacahnko Labs bude, zatím není v insolvenci. Z toho vycházím jako fakt, zbytek jsou bláboly a kecy typu zprávy z Blesku.
ked sa to miesa, ako v tomto vlakne, tak to nie je dobre.
To Fidji99:
mít dva profily na HEF je závažné porušení pravidel.
- Mark Levinson
- Administrátor
Proč hned tak úzkoprse? To není žádný osobní útok, jen věcná argumentace. Vyžaduješ držení faktu a nedomýšlení, tak asi nečteš pozorně, protože dožadovat se po Zapovi omluvy včetně omluvy všem jeho zákazníkům mi přijde hodně osobní a dle mne je to za hranicí morální slušnosti.Mark Levinson píše: ↑10 čer 2025 14:31 To Yamahaman:
To Admin:
1. Ak správne čítaš, Aretax napáda všetkých na fóre, ktorí sa pridali na stranu BMCG /zmäknuté mozgy, agentúra JPP a podobne/.
2. Myslím a dúfam, že sme v zemi, kde môžem slobodne vyjadriť svoj názor a to som aj urobil. Vysvetlil som to Aretaxovi jeho vlastnými slovami. Nič viac a nič menej.
O napadani Zappu nepadla v komentári ani zmienka.
Držme sa faktov a nedomyslajme si.
Ďakujem.
Samozřejmě, že je možné vyjádřit svobodně svůj názor, snad tady normálně diskutujeme? To přece není o tom kdo je s BMCG a kdo proti němu, ale o slušné komunikaci. Já jsem rád, že to zde BMCG uvedl a každé takové upozornění je vítáno, za to mu dík. Jen mi vadí to osočování prodejce jako takového (v tomto případě Zappa), ten přece nenese odpovědnost za distribuovanou značku. Pokud by byli zákazníci v ČR/SR, kteří u něj mají zaplacené zálohy a nemají dodané zboží, tak je to něco jiného, ale to se nestalo.
Mark Levinson
Ale to plačeš na nesprávnom hrobe. Ešte raz. Ja som nič také nepísal. Vyjadril som iba názor a odpovedal som Aretaxovi na jeho osočovanie členov, ktorí si preverili fakty aj mimo HEF...
Howg.
Howg.
Koho som osočoval? Vieš niečo o podnikaní? Vieš, čo vlastne znamená insolventnosť? Píšeš:
- ako dokážeš posúdiť skutočný stav firmy Pachanko?
- vieš, na akú sumu boli poistení proti insolventnosti a na majetok?
- vieš, aké kroky podnikajú, či nejednajú s nejakým investorom, prípadne či neplánujú vstúpiť do nejakého konzorcia a pod.?
Nevieš, preto všetko, čo tu píšete je iba "JPP" a poškodzujete firmu Pachanko práve tou "búrkou v šerbli", ktorú ste tu rozpútali. Predpokladám, že od fy Pachanko si po vašich príspevkoch v našej malej komunite už nikto nič nekúpi.
K Zappovi:
Osobne obdivujem Zappu, že sa pustil do toho, čo robí. Z predaja toho čo ponúka, určite nezbohatne. Myslím si, že doteraz je v hlbokej strate. Aj v prípade fy Pachanko zaznamenal "slušnú" stratu (A možno aj nie...). Ale aj to je riziko podnikania, ktoré si "mudrlanti" na tomto fóre ani nevedia predstaviť. No - je to naša typická vlastnosť - závisť. Chodiť do zlej platenej práce, nadávať na všetkých, ktorí niečo dokázali, alebo chcú dokázať a večer pri pive trieskať do stola a vykrikovať: Jemu je dobre, on má milióny ! Keby mi ich niekto dal, aj ja by som vedel podnikať !!!
Čo sa týka fy Pachanko - Zappa je predajca. On nemá povinnosť, dokonca ani právo upozorňovať na problémy svojho dodávateľa, pokiaľ mu on, prípadne správca konkurznej podstaty (ak by prišlo k likvidácii) oficiálne túto skutočnosť neoznámi. Keď si ideš kúpiť napr. televízor, upozorní Ťa predajca na problémy výrobcov? V minulosti tu boli viaceré krachy renomovaných firiem, ako Grundig, Philips - upozorňovali na to predajcovia? Doteraz sa tieto prístroje predávajú pod tou istou značkou. Podobne to je aj s autami. Žiaden predajca problémových firiem neupozorňoval zákazníkov na problémy výrobcov.
To by už stačilo. Nedalo mi nezareagovať, keď čítam tie geniálne výplody.
Insolventnosť nemusí nič znamenať, v prvom rade je to ochrana pred veriteľmi, aby sa firma v problémoch mohla spamätať. Koľké firmy boli v insolventnosti a dnes prosperujú? Stačí ako príklad viaceré automobilky. Veľmi jasným príkladom je napr. Opel. Ani sa nedá spočítať, koľko ráz vyhlásili insolventnosť. Dnes veľmi dobre prosperuje. Ďalšie príklady: Jeep. Chrysler, Volvo...Z "našej" oblasti - to som už písal. Pýtam sa Ťa:Ja som si tiež od zverejnenia dlhšie zisťoval informácie ohľadom insolventnosti Pachanka a nie sú to podľa teba "nepotvrdené informácie".
- ako dokážeš posúdiť skutočný stav firmy Pachanko?
- vieš, na akú sumu boli poistení proti insolventnosti a na majetok?
- vieš, aké kroky podnikajú, či nejednajú s nejakým investorom, prípadne či neplánujú vstúpiť do nejakého konzorcia a pod.?
Nevieš, preto všetko, čo tu píšete je iba "JPP" a poškodzujete firmu Pachanko práve tou "búrkou v šerbli", ktorú ste tu rozpútali. Predpokladám, že od fy Pachanko si po vašich príspevkoch v našej malej komunite už nikto nič nekúpi.
K Zappovi:
Osobne obdivujem Zappu, že sa pustil do toho, čo robí. Z predaja toho čo ponúka, určite nezbohatne. Myslím si, že doteraz je v hlbokej strate. Aj v prípade fy Pachanko zaznamenal "slušnú" stratu (A možno aj nie...). Ale aj to je riziko podnikania, ktoré si "mudrlanti" na tomto fóre ani nevedia predstaviť. No - je to naša typická vlastnosť - závisť. Chodiť do zlej platenej práce, nadávať na všetkých, ktorí niečo dokázali, alebo chcú dokázať a večer pri pive trieskať do stola a vykrikovať: Jemu je dobre, on má milióny ! Keby mi ich niekto dal, aj ja by som vedel podnikať !!!
Čo sa týka fy Pachanko - Zappa je predajca. On nemá povinnosť, dokonca ani právo upozorňovať na problémy svojho dodávateľa, pokiaľ mu on, prípadne správca konkurznej podstaty (ak by prišlo k likvidácii) oficiálne túto skutočnosť neoznámi. Keď si ideš kúpiť napr. televízor, upozorní Ťa predajca na problémy výrobcov? V minulosti tu boli viaceré krachy renomovaných firiem, ako Grundig, Philips - upozorňovali na to predajcovia? Doteraz sa tieto prístroje predávajú pod tou istou značkou. Podobne to je aj s autami. Žiaden predajca problémových firiem neupozorňoval zákazníkov na problémy výrobcov.
To by už stačilo. Nedalo mi nezareagovať, keď čítam tie geniálne výplody.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
V tomto vlakne jsou ucebnicove ukazky toho, jak nema komunikovat oficialni distributor a jak nema komunikovat a zasahovat do diskuze moderator/administrator fora. Aspon tedy takovy administrator a moderator, ktery se nesnazi byt zaroven uzivatelem a ma zajem o to, aby to tu bylo vnimano jako forum pro svobodnou diskuzi. Tim padem by se mel snazit byt objektivni, drzet se spis stranou a zasahovat do diskuze jen v pripade, kdy je to opravdu nutne. Nijak prekvapujici, ale i tak je to dost neprofesionalni.
Aretax: pokud neco chodi jako husa, kdaka jako husa, atd... tak to nejspis bude husa. Nevidim duvod, proc by se pak o tom, ze je to husa, tady nemohlo diskutovat, klidne i spekulovat. A to bez toho, aniz by distributor pisatelum vyhrozoval pravnimi dusledky, pripadne moderator zasahoval do diskuze a velmi okate se stavel na jednu stranu. Jinak tvuj pohled vnimam jako velmi jednostranny - ty vis vsechno, ostatni nevi nic a nic nedokazali. Pritom ty o tech ostatnich taky nevis vubec nic a v dusledku tedy kritizujes to, co sam v poslednim prispevku delas. To je dost pokrytecke.
Aretax: pokud neco chodi jako husa, kdaka jako husa, atd... tak to nejspis bude husa. Nevidim duvod, proc by se pak o tom, ze je to husa, tady nemohlo diskutovat, klidne i spekulovat. A to bez toho, aniz by distributor pisatelum vyhrozoval pravnimi dusledky, pripadne moderator zasahoval do diskuze a velmi okate se stavel na jednu stranu. Jinak tvuj pohled vnimam jako velmi jednostranny - ty vis vsechno, ostatni nevi nic a nic nedokazali. Pritom ty o tech ostatnich taky nevis vubec nic a v dusledku tedy kritizujes to, co sam v poslednim prispevku delas. To je dost pokrytecke.
Velke hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 biamp > Mega V2 Plus Custom. Male hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30
Yiakubou píše: ↑10 čer 2025 20:20 V tomto vlakne jsou ucebnicove ukazky toho, jak nema komunikovat oficialni distributor a jak nema komunikovat a zasahovat do diskuze moderator/administrator fora. Aspon tedy takovy administrator a moderator, ktery se nesnazi byt zaroven uzivatelem a ma zajem o to, aby to tu bylo vnimano jako forum pro svobodnou diskuzi. Tim padem by se mel snazit byt objektivni, drzet se spis stranou a zasahovat do diskuze jen v pripade, kdy je to opravdu nutne. Nijak prekvapujici, ale i tak je to dost neprofesionalni.

Niektorí sú tu "švajčiarska banka" a tí ostatní majú zlý názor.
To Aretax: radšej sa drž svojho záväzku. Nikto tu nemá chuť čítať tvoje ilúzie. Fakt, všade bol a všetko videl....
Lakonicky shrnuto, Yiakubouovo povídání je v prvním odstavci výmysl, ve druhém nejlépe sedí na něj samotného.
Yiakubou:
Máš pravdu, môj pohľad je jednostranný, podobne ako aj Tvoj a všetkých na tomto fóre. Predpokladám, že každý píše sám za seba. Ale ja som nič nenapísal o "všetkých ostatných", iba o niektorých. Vidím, že si sa zaradil medzi nich.
YamahaMan:
Jinak tvuj pohled vnimam jako velmi jednostranny - ty vis vsechno, ostatni nevi nic a nic nedokazali.
Máš pravdu, môj pohľad je jednostranný, podobne ako aj Tvoj a všetkých na tomto fóre. Predpokladám, že každý píše sám za seba. Ale ja som nič nenapísal o "všetkých ostatných", iba o niektorých. Vidím, že si sa zaradil medzi nich.
YamahaMan:
Moje záväzky prenechaj mne. Čo sa týka čítania mojich "ilúzií" - predpokladám, že podľa Teba si fórum iba Ty a niekoľko Tvojich verných. A k tomu poslednému - v tom máš čiastočne pravdu, lebo píšem iba o tom, kde som bol, čo som videl a skúsil. Snažím sa nepísať o tom, čo neviem, alebo o tom, čo som iba počul (JPP). Ale aj v tom máš pravdu, že najlepšie je nepísať nič. Lenže tú chybu robíme viacerí, aj Ty.To Aretax: radšej sa drž svojho záväzku. Nikto tu nemá chuť čítať tvoje ilúzie. Fakt, všade bol a všetko videl....
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.