Na jednom zahraničním fóru jsem narazil v diskuzi na pojem HDMI de-embedder.
Vyhledal jsem na webu: https://www.swit-electronic.cz/search/? ... e-Embedder
Mohl by mi někdo vysvětlit k čemu je to dobré?
Děkuji
HDMI de-embedder - otázka pro odborníky
Re: HDMI de-embedder - otázka pro odborníky
Sice nejsem odbornik ale ucel HDMI de-embedderu (neboli extrakteru) je mi znam - oddeluje zvukovy signal z HDMI signalu. SWIT S-4609 je urceny spis pro broadcast techniku. Pro high end by byl lepsi Audiopraise VanityPRO - je preciznejsi, ma nizky jitter a taky wordclock sync.
APL - Audiopraise - Goldmund - Xavian
Audio-Technica - SME - Transrotor - Clearaudio
Audio-Technica - SME - Transrotor - Clearaudio
Re: HDMI de-embedder - otázka pro odborníky
To co si postol nie je HDMI ale SDI de embedder [profi format]
Ale celkovo,sa HDMI de embeddery sa pouzivaju ked chces rozdelit audio a video signal z HDMI.
Priklad - mas Bluray player alebo Kaleidascape a posles to AV procesora len zvuk a do video procesora (Lumagen, Mad VR) len obraz.
Ale celkovo,sa HDMI de embeddery sa pouzivaju ked chces rozdelit audio a video signal z HDMI.
Priklad - mas Bluray player alebo Kaleidascape a posles to AV procesora len zvuk a do video procesora (Lumagen, Mad VR) len obraz.
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.