Zappa aka Zappadaddy

Diskuze o zdejších členech a jejich Hifi.
Odpovědět
zappa - Mecca studio

Re: Zappa aka Zappadaddy

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

Přátelé, sedím si tu tak na místě činu, kam se tak nějak částečně vracím, v Hrochově Týnci. Rozhodl jsem se tak z mnoha důvodů, z pragmatického i pocitového. Hlavně bych rád začal novou životní etapu, úz té dřiny bylo dost. Ale vše nejde ze dne na den, tak musím postupně. Na starý kolena si plním sny, ale není to jednoduchý, a to je dobře. Nic mi nespadlo dlo klína a tak o to mám lepší pocit,.že jsem si svou cestu pilně a poctivě vyšlapal. Hudbu miluji, a bez ní bych byl asi ztracen..
Ještě mi to nehraje, jen tu postupně instaluji, a řesit akustiku bude na delší dobu. Zitra j si jedu do Německa pro server 60kg železa. O víkendu bych si chtěl udělat premiéru a spustit poprvé Symphonia a top server od Pachanka. Jsem moc zvědav jak to bude hrát v mé bývalé poslechovce 8x6x3.3m. At vám to přátelé dobre doma skvěle hraje. MUSIC IS THE BEST
20250408_171345.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Clarisys Studio plus + Aries Cerat Impera II Reference + Ianus Essentia + kassandra + Pachanko MINI SE + HELEPOLIS,Sroll Purity Quantum filtrace, + 2x SoTM + Ediscreation LPS, PI audio , Diamond sound zemnění https://mecca-highend.cz/
jisk

Příspěvek od jisk »

Michale paráda.
Naprosto Ti rozumím, jsem teď ve stejném bodě jako Ty - změna, nová etapa života, už dost dřiny. Prostě najednou se to v člověku zlomí a to je dobře.
Jezdíme do "Hrocháče" na pizzu, tak se někdy domluvíme a poslechneme,
Blížíš se dokonalosti, neuvěřitelný posun a radost sledovat, s jakým zápalem to děláš.
Magnat MTT-990+O-Quintet / PJ 2Experience+AT95ML - PJ DS2 - NAD C370 upravený - Shan 330mk2 / DM-6
WIIM pro streamer / HIBY R6 III + K11 R2R / SMSL SU-1 - 2x Mackie HM400 - BD, AT, HM, Grado, Senn, Rode, Shure
PavelDosko

Příspěvek od PavelDosko »

Dal jsi sbohem Vraclavi i mnichovi nebo jsi "jen" presunul poslechovku?
At tak nebo tak, at ti tve zamery vyjdou.
neni placka, neni highend
blesk666

Příspěvek od blesk666 »

Tiez nepoznam pozadie, ale drzim palce. Vyzera to byt pekny priestor na posluchovku
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Canor AI 1.20>Marten Django XL
230V:Torus modif.,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
zappa - Mecca studio

Děkuji přátelé. Jisk, určitě dej vědět až budeš chtít přijet.
Samozřejmě, že se bude řešit postupně akustika. Zatím se stěhuje pouze poslechová místnost.Využitl jsem výstavy, do druhého patra se mi nechtělo už vynášet tuny železa. Včera jsem přivez Pachanko Masterpiece server tak snad to dnes spustím a vyzkouším jaký to má potenciál, bohužel ta akustika tam zatím nic moc tak musím trochu zaexperimentovat.
Clarisys Studio plus + Aries Cerat Impera II Reference + Ianus Essentia + kassandra + Pachanko MINI SE + HELEPOLIS,Sroll Purity Quantum filtrace, + 2x SoTM + Ediscreation LPS, PI audio , Diamond sound zemnění https://mecca-highend.cz/
DSOTM

Příspěvek od DSOTM »

Jsem rád, že jsem alespoň jednou zažil Vraclav včetně pizzy :)
Ať se daří v nové poslechovce.
HonzaE

Příspěvek od HonzaE »

DSOTM píše: 10 dub 2025 17:37 Jsem rád, že jsem alespoň jednou zažil Vraclav včetně pizzy :)
Ať se daří v nové poslechovce.
Nápodobně. Jsem rád, že jsem stihl i Tannoy :thumbup:
A těším se na novou poslechovku. Ať se dílo podaří, Michale.
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
zappa - Mecca studio

Nemohu si pomoci, po včerejšku, kdy jsem ochutnal nové přírůstky Aries Cerat Symphonia, jsem pln dojmů. Nemohu vyhnat z hlavy jak se mi včera tyhle krásky představily. Je to šílený, naprosto jiná technologie než Clarisys, na stejném železu, a tak obrovský zvukový rozdíl. :eek: Ne, nejsem překvapený, to se dalo očekávat, ale taková bohatost překrásných tónu vše harmonicky napojené do jednoho celku to mne opravdu nenechalo chladným. Skoro lituji,že jsem si přeci jen nedal práci a nevynesl je do 1.patra na Vraclav do svého sálu, v kterém trávím většinu času. Nyní je pro mne svátkem si zajet za zábavou a stravit krásný chvilky s hudbou u sestavy snů, o které jsem nikdy nesnil. Nyní teprve vím o čem ten Aries Cerat je!. Je nutné ho zažít ve svém celé komplexitě, a v celé jeho kráse. Tady teprve uslyšíte jak unikátně Aries Cerat představuje hudbu. Stavros je král všech králů. Stavrose nezajímá, že lidé v Čechách jeho firmu neznají, výroba a neustále zdokonalování je jeho vášní, hudba je jeho vášní, a to co Stavros dělá je vyjímečné. naprosto bez kompromisů, a komerčních cílů.
V čem je zvuk Symhonia v symbióze se svými sourozenci tak vyjímečný? Mohl bych vám tu básnit a zabředávat do emotivních prohlášeních, ale místo toho vás zvu na poslech kdy sami uslyšíte o čem se tu bavíme. Někteří z vás už to malinko pochopili po vystavě v Praze, je to jiný zvuk, jiná dimenze, přesto mi je jasné, že vnímání máme každé jiné, a že někdo hledá něco jiného, určité vlastnosti, kterým dává přednost, proč ne, o tom to je.
Jsou 2 naprosto rozličné kategorie, obě TOP, kdy jedna vám dá ultra moderní zvuk naprosto bez zabarvení ozvučnice a se všemi zvukovými přednostmi jako je rychlost, hluboký bas, obrovská scéna, čirost, transparentnost a rozlišení, a ta druhá, která vás naprosto očaruje hudbou, kdy neřešíte nic , jste jen pohlcen nádhernými harmoniemi, které se na vás lijou, prostě symphonie.
Na závěr odlehčíme a završíme můj výplod takto. Když budu trochu březinou, tak Clarisys bych přirovnal ke krásné modelce s krásně naonduklovanými vlasy a nalíčenou tváří oblečenou dle nejnovější módy, a Symphonia k krásné statné moravské holce krev a mlíko, která, když se na vás usměje, tak vám srdce poskočí, takhle to je přátelé.
Někdy se rád podívám na modelku,je to hezké, ale žít bych raději chtěl s moravskou holkou, která mne bude hýčkat a milovat. Ale to už je jiný příběh. :oops:
Moc děkuji za všechno, co mne dovedlo k tomuto rozuzlení, a nelituji obětí, krve a potu, které bylo potřeba dostat se do tohoto bodu.
"Music is the best".

PS: Už se těším ne druhou session, je to paráda. https://www.youtube.com/watch?v=q2bsyGV ... hendstudio
012.JPG
010 (1).JPG
IMG_1097.jpg
IMG_1102.jpg
IMG_1119.jpg
IMG_1123.jpg
IMG_1140.jpg
IMG_1143.jpg
IMG_1159.jpg
IMG_1174.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět