Já jako fanda a spokojený uživatel griunding boxů Diamond Sound bych chtěl zde po včerejší návštěvě prezentace firmy na výstavě vypíchnout jednu věc, která se zdejším fórem souvisí jen okrajově.
Je to pečlivost, kterou pánové věnují marketingu. Včera vynikající prezentace, bannery, obaly na boxy ( krabice) úroveň věnovaná designu.
Já jsem vyzkoušel hodně produktů ( a hodně z nich velmi dobrých) našich malovýrobců, které spojovalo to, že je jejich konstruktéři přivezli v “igelitce z Lidlu” nebo poslali v krabici, která už viděla půl Evropy.
V tomto ohledu jsou pánové z Diamond Sound o hodně vpředu. Posun za těch pár měsíců co je znám, je dechberoucí.
Diamond sound - zemnící jednotka (grounding)
Re: Diamond sound - zemnící jednotka (grounding)
Zes. Mark Levinson 585
Digi: ML 5101, Roon, SOtM
Analog:ML 5105, Luxman E-250
Xavian Virtuosa Anniversario
Synergistic Research, Krautwire, AAI
Digi: ML 5101, Roon, SOtM
Analog:ML 5105, Luxman E-250
Xavian Virtuosa Anniversario
Synergistic Research, Krautwire, AAI
Re: Diamond sound - zemnící jednotka (grounding)
Ano, také jsem byl mile zaskočen s prezentací a osobním přístupem. Jejich výrobky už bych nazval jako Final Version. Žádné Diy, které se každý rok mění. A dnes jsem si hrál spolu s GCT od SR viz foto :-)tomiik píše: ↑29 bře 2025 09:08 Já jako fanda a spokojený uživatel griunding boxů Diamond Sound bych chtěl zde po včerejší návštěvě prezentace firmy na výstavě vypíchnout jednu věc, která se zdejším fórem souvisí jen okrajově.
Je to pečlivost, kterou pánové věnují marketingu. Včera vynikající prezentace, bannery, obaly na boxy ( krabice) úroveň věnovaná designu.
Já jsem vyzkoušel hodně produktů ( a hodně z nich velmi dobrých) našich malovýrobců, které spojovalo to, že je jejich konstruktéři přivezli v “igelitce z Lidlu” nebo poslali v krabici, která už viděla půl Evropy.
V tomto ohledu jsou pánové z Diamond Sound o hodně vpředu. Posun za těch pár měsíců co je znám, je dechberoucí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.