Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Já bych radši v to papírovém digipacku.
- Mark Levinson
- Administrátor
Kvalita zvuku by mne také zajímala, jestli je totožné CD nebo je to nějak remasterováno po tolika letech? Jinak ten digipack je fajn, ale musí to být provedeno jak to má např. MFSL. U ECM je to jednoduchý papírový obal, což by nevadilo, ale vadí mi, že tam je CD vloženo tzv. na sucho, tedy přímo ve tvrdém papíře bez mini vinylového igelitu, který jsem okamžitě dodal sám. Ten papír totiž dře samotné CD a časem na něm jsou spousty vlasových škrábanců, což mi vadí.
Mark Levinson
Manafon je siedmy štúdiový album od Davida Sylviana , ktorý vydalo 14. septembra 2009 vydavateľstvo Samadhisound . Ide o avantgardné dielo spájajúce prvky voľnej improvizácie , experimentálneho rocku a komornej hudby
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
YG Acoustics – Moon – Totaldac – WestministerLab – Lampizator – Crystal Cable Art Series – Synergistic Research – QSA Lanedri – HifiStay – Artesania Audio – Sean Jacobs DC3 – Paul Pang - KBL Sound - Stillpoints
Zkusím porovnat LP a CD co mám, věřím že bě budou hrát vyborně ale jsou to dva zvukové světy.Mark Levinson píše: ↑09 bře 2025 11:50Kvalita zvuku by mne také zajímala, jestli je totožné CD nebo je to nějak remasterováno po tolika letech? Jinak ten digipack je fajn, ale musí to být provedeno jak to má např. MFSL. U ECM je to jednoduchý papírový obal, což by nevadilo, ale vadí mi, že tam je CD vloženo tzv. na sucho, tedy přímo ve tvrdém papíře bez mini vinylového igelitu, který jsem okamžitě dodal sám. Ten papír totiž dře samotné CD a časem na něm jsou spousty vlasových škrábanců, což mi vadí.
Jinak Burtona mám velice rád a mám od něj spoustu LP a CD
Poslední velká studiová setkání v kariéře ..Elvis strávil 12 dní ve Staxu (21.–25. července a 10.–16. prosince 1973) a byla to jízda jak na horské dráze
ale pro mě je tady ELVIS naprosto na vrcholu a hlavně odvážnější a uvolněnější ... skvěle se to poslouchá
kolekce písní je ale v té době ovlivněná hlavně byznysem a právě probíhajícím rozvodem ...škoda "We Had It All"

ale pro mě je tady ELVIS naprosto na vrcholu a hlavně odvážnější a uvolněnější ... skvěle se to poslouchá
kolekce písní je ale v té době ovlivněná hlavně byznysem a právě probíhajícím rozvodem ...škoda "We Had It All"

Bob Marley once said “One good thing about music, when it hits you feel no pain…”
YG Acoustics – Moon – Totaldac – WestministerLab – Lampizator – Crystal Cable Art Series – Synergistic Research – QSA Lanedri – HifiStay – Artesania Audio – Sean Jacobs DC3 – Paul Pang - KBL Sound - Stillpoints
Výborná hudba ale zvuk je geniální!
Stephen Perkins, Mike Watt & Nels Cline = Banyan
https://www.discogs.com/release/80625-Banyan-Banyan

https://www.discogs.com/release/80625-Banyan-Banyan

Bob Marley once said “One good thing about music, when it hits you feel no pain…”