Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF
Re: Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF
Ale to není jen na astronomickém fóru, ale i modelářském. Jednak astronomové jsou většinou vzdělaní a inteligentní lidé. Modeláři zase hledají historické prameny pro své modely a jsou také velmi trpěliví. Nehledě na to, že za modeláře hovoří jejich výsledky. Zde to "Jen ukázaná platí" na fóru modelářů je alfou i omegou. Pokud nepředvedeš co umíš, tak tě nikdo nebude uznávat jako autoritu. Zde na fóru je mnohdy situace směsí arogance, ignorantství a hulvátství. Čest výjímkám! Vždy když už jsem byl nalomený, že si založím své vlákno, tak přišla nějaká studená sprcha a hned sem vystřízlivěl. Mé příspěvky jsem omezil jen na zveřejňování novinek nebo reedic hudebních nosičů.
Navzdory všemu si velmi vážím zdejších solitérů, kteří přispívají nadále už léta. Děkuji všem "zmíněným"!
,
Navzdory všemu si velmi vážím zdejších solitérů, kteří přispívají nadále už léta. Děkuji všem "zmíněným"!
,
Moj kamarat vlastnil obchod s modelarskymi potrebami. Bol som svedkom az takmer fyzickej potycky dvoch postarsich modelarov na temu "spravny odtien blata na dioramu "Zniceny rusky tank - bitka pri Kursku"
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
Vzhledem k tomu, že Fidji je známý napříč fóry svými provokativními výmysly, bral bych i tento jen jako jedovatou slinu "jedna paní povídala". Ale své přikyvovače si každý provokatér najde, o tom žádná..
Hlavně, že nám tady káže o 10%. Kozel zahradníkem.
Hlavně, že nám tady káže o 10%. Kozel zahradníkem.
Všimni si Antony, že Fidji99 vyjádřil svůj názor odlišný od názoru jirie. A nemusel ho vůbec urážet - prostě normální diskuse, žádná "jedovatá slina".
A pak si přečti znovu svůj příspěvek ... a pak se zamysli.
A pak si přečti znovu svůj příspěvek ... a pak se zamysli.
PC Audio + lineární PSU HDPlex + Metronome DSS + Metronome c|AQWO + integrovaný zesilovač Vitus audio SIA-025 + TAD Evolution One + doplňky a kabeláž Nordost (Tyr2, Valhalla2, SortKone, SorfFut, QB8, QKORE1)
F2014
Problematika netkví v odlišnosti názoru, jak se mylně domníváš. Její podstata je v šíření zlovolných provokací, jak jsem napsal já. Přečti si znovu můj příspěvek, a pak se pokus porozumět textu.
Cílená provokace a osobní názor, to jsou dvě odlišné veličiny a neměly by se zaměňovat. Jedinci, který je svými provokativními výmysly znám, nelze už z principu důvěřovat.
Pokud bych se podíval na druhý konec Gaussovy křivky a místo 10% lidí s nimiž se dá hovořit, se snažil najít 10% pro konstruktivní diskuzi naprosto nevhodných, Fidji by stál první v řadě. A to není jedna paní povídala, to je dlouholetá osobní zkušenost z diskuzních fór.
Problematika netkví v odlišnosti názoru, jak se mylně domníváš. Její podstata je v šíření zlovolných provokací, jak jsem napsal já. Přečti si znovu můj příspěvek, a pak se pokus porozumět textu.
Cílená provokace a osobní názor, to jsou dvě odlišné veličiny a neměly by se zaměňovat. Jedinci, který je svými provokativními výmysly znám, nelze už z principu důvěřovat.
Pokud bych se podíval na druhý konec Gaussovy křivky a místo 10% lidí s nimiž se dá hovořit, se snažil najít 10% pro konstruktivní diskuzi naprosto nevhodných, Fidji by stál první v řadě. A to není jedna paní povídala, to je dlouholetá osobní zkušenost z diskuzních fór.
Vzhledem k tomu, že Antony je známý napříč fóry jako provokatér co se chce jen hádat a přehádat, kterej neumí nic jinýho než urážet, napadat, nadávat a zesměšňovat kohokoli kdo se s ním pokusí jakkoli komunikovat, protože on ví vždycky všechno nejlíp a vždy musí mít pravdu i poslední slovo, myslíš, že se nad sebou zamyslí? Ten byl dobrej. Jen počkej jak teď od něj slízneš jedovatou slinu

Edit: Tak ne, už jsi jí slíznul.

Este k tomu - ono sa to da pekne precistit. Su ludia co do diskusie ani do zivota neprinasaju nic - tak ako mam spam v emaily, kazde forum ponuka fumkciu ignore.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Ano správně, doporučuji všem, co nejsou schopni korektně diskutovat, aby si mne dali do ignoru. Aspoň pak budou mít bláhový pocit, že jim jejich konverzační fauly, výmysly a nesmysly procházejí, a o to těmhle zlomyslným hochům jde. Každý podle svého..
Re: Zemnicí box - TweakGuru
Agilent píše: ↑19 led 2025 21:09 No páni. Tak takhle to vypadá, když si člověk sedne za jasné noci na zápraží, zahledí se na měsíček a, ač neví o elektrotechnice a fyzice zhola nic, začne zasněně filozofovat o jejich principech a fungování a vymejšlet si na základě svých doměnek, dojmů, představ a snů vlastní teorie o tom jak vlastně fungujou, aniž by ho byť i jen na okamžik napadlo si o nich skutečně zjistit a doučit se alespoň základy.