Tak, místo možnosti moderování vlákna ti Yiakubou nadělil toto moudro: "Jinak pokud se mnou odmitas sdilet prostor v jednom vlakne, nikdo te tady nedrzi a muzes v klidu odejit."Subumbra - SPaudio píše: ↑30 led 2025 09:24 Přátelé dovolte mi malé vysvětlení, momentálně hledáme s vedením HEF možnost jak každému zakladateli vlákna poskytnout nástroje pro moderování. Považuji za naprosto legitimní, aby si každý kdo založí vlákno a je v jeho názvu veden a tedy vidět, sám určil úroveň diskusní morálky. Je to mimo jiné zrcadlo toho co on sám považuje za "normální", přijatelné a co si nechá nebo nenechá líbit. Mrzí mě, že v této chvíli opravdu opustím vlákno protože Fidjim nadhozené téma organ je nesmírně zajímavé a sám mám varhanní koncerty v oblibě a samozřejmě je na LP poslouchám, např. ty Bachovy.
Fidji ač do sebe často zajedeme pro jeho pohled na analog a kabely kde už má "všechno vyřešené před deseti lety" :-) , je pro mě člověk co HEF PŘINÁŠÍ, zejména na poli DK a MCH kde je jistě pro spoustu lidí velkou inspirací a zdrojem zkušeností, naše bitky jsou myslím dány více předpojatostí, než zásadním rozdílem ve vnímání věcí zejména toho nejpodstatnějšího zde a to je hudba. Fidji věř že na poli gramofonu a LPs děláme intenzivní vývoj a výsledky už nyní ve srovnání s digitálem poskytují velmi dobré vyhlídky, mohl bys připustit, že gramofon a lp tak si je pamatuješ, je docela jiná věc než to co se dá vytěžit z drážky dnes, Marián by Ti mohl vyprávět....Každopádně abych neodbíhal, jsem si jist že naše linky jsou schopny průsečíku třeba právě v diskusi o těch varhanách, nástroj který si zde předložil je naprosto uchvacující......
Mám ale své zásady a z těch slevit nemohu, s lidmi jako je Yiakubou, nebo DSOTM naše průsečíky nastat nemohou protože se pohybujeme v paralelních rovinách. Proto dokud nebudou k dispozici výše popsané mechnismy nebudo se diskuse v tomto vlákně účastnit. Všem ostatním přeji kultivovanou diskusi a hodně zábavy při objevování nových informací![]()
Jak typické..