https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... -bd32-mkii

Zdravim, zajmave, nikdy nepouzivam zoom a divam se na 4K filmy original z BDMV slozek cca 90GB film :smile:
Mel jsem Zidoo Z10 Pro to me pak zahadne zacalo zlobit, casem bylo horsi nacitani menu a nebo zapnul se film, bezel a za 4minuty se zastavil obraz.
Fakt je, že na zadní stranu svého v204 jsem nekoukal, na krabici mají Cineultra. Ale Pannde bude asi ta celá skupina přehrávačů. Ono je otázkou, zda už se to jenom nedoprodává...
Spis doprodava, protoze jak pisu resil jsem to s dodavateli v EU. Puvodne se dalo na tom jeste usetrit a ziskat to levnejsi z Francie. Spanelsko to taky melo o neco levnejsi nez CR. Jenze Spanelske zastoupeni SalonDigital me pak napsali, ze to uz dlouho neni a nebude. Ze Pannde nahrazuje celkem dobre funkcni Chinoppo. To potvrdil pak i dalsi uzivatel, co to zrejme testoval.dr.fish píše: ↑23 pro 2024 21:40Fakt je, že na zadní stranu svého v204 jsem nekoukal, na krabici mají Cineultra. Ale Pannde bude asi ta celá skupina přehrávačů. Ono je otázkou, zda už se to jenom nedoprodává...
Je to zajímavé, čísla prodejů 4K disků jsou docela slušná, segment vytrvale roste. Ale přehrávačů jako šafránu.
Bohuzel nepatri, ja mel prave ten lepsi Z10 PRO.PTK píše: ↑24 pro 2024 15:08Značka Zidoo patří mezi to nejlepší, co lze na trhu v segmentu multimediálních přehrávačů koupit. Osobně si myslím, že jsou v současné době v kvalitě obrazu multimediálních přehrávačů nejlepší, ale to je samozřejmě jen můj názor.
To ovšem platí pouze pro nejvyšší řady: pro špičkový obraz model UHD-8000 a pokud chceš i kvalitní zvuk, tak je potřeba připlatit za Neo Alpha.
Tohle je v podstatě závěr mé letité cesty za univerzálním přehrávačem. Reavon, Pioneer LX800, CXUHD, Cineultra v204, dokonce dvakrát Panasonic UB9000. Pannde PD6 je všecky strčí do kapsy. Software z Oppo 205 je odpovědí na všechny otázky, které mne trápily. Přehrávám fyzické disky anebo filmy z SSD disku. Není problém s jakoukoli titulkovou podporou a to je největší problém všech ostatních playerů.ripper6 píše: ↑28 pro 2024 23:49 Jedina nevyhoda Pannde CineUltra a vsech Pannde je, ze kdo chce CZ titulky nebo jine externi, musi je v PC hodit do formatu sub a dat je zvlast na flasku. Zapne pak original disc nebo z hdd film UHD, vybere titulky a pak to hraje.
Ano je to min pohodlne, nema to hezkou knihovnu jako Dune / Zidoo, ale hraje to proste.
Jsem ale rad, ze jsem nasel konecne neco, co hraje, takze cena me byla uz jedno.
Dekuji, tak to tady krasne potvrzujesdr.fish píše: ↑29 pro 2024 15:21Tohle je v podstatě závěr mé letité cesty za univerzálním přehrávačem. Reavon, Pioneer LX800, CXUHD, Cineultra v204, dokonce dvakrát Panasonic UB9000. Pannde PD6 je všecky strčí do kapsy. Software z Oppo 205 je odpovědí na všechny otázky, které mne trápily. Přehrávám fyzické disky anebo filmy z SSD disku. Není problém s jakoukoli titulkovou podporou a to je největší problém všech ostatních playerů.
Primare je krásný, potěšení se dotýkat čudliku. Ten design se mi vždy moc líbil. Blueray Panasonic jsi nezvazoval?dr.fish píše: ↑10 pro 2024 23:05 Tak jsem dnes rozbalil krabici a vybalil Primare BD32. Vyhodil jsem Oppo 105D ze sestavy a šoupnul do ní Primare. Uvědomil jsem si, jak nadčasový dizajn se těm Švédům povedl. Je to pěkná a poctivě udělaná piksla. Vlastně jeden z posledních opravdu highend bluray přehrávačů. Srovnání s Casea Lynx na mé sestavě v pohodě snese, nerozliším co zrovna hraje, jestli Pannde nebo Primare. Takže vlastně fajn...
A zvuk výstupu u Panasonic? Me se líbil zvuk po optice co sel do dac. Naproti tomu na mém Zappiti NEO je zvukový výstup na optice zklamání. Nevím co s tím. Napadlo me použít hdmi výstup a dat krabičku kde to půjde z ní opět ven optikou, ale nevěřím ze to pomůže.dr.fish píše: ↑02 led 2025 21:49 Panasonic UB9000 jsem vlastnil dvakrát. Jednou jsem ho zakoupil, že byl všude velmi chválen, abych si ho osahal. Zklamaně jsem ho prodal. Poté jsem ho ještě jednou koupil, jelikož se mi u Pannde rozbila součátka v napájení a čekal jsem na novou. Řekl jsem si, že překlenu ten čas s Panasonicem, jelikož jsem věděl, že pak půjde dobře prodat. Přehrávače Panasonic evidentně nejsou můj šálek kávy. Obraz je na můj vkus moc barevný a standardní bluray má nevalný obraz. DVD jak jsem už napsal nestojí za moc. Preferuji spíš obraz z čipů Mediatek, méně barevný, s větší prostorovostí.
Ach ták, používám přehrávače na video bohužel jinak, chápu tě. U me je to pouze doplněk na ozvučení obrazu ve stereu.dr.fish píše: ↑02 led 2025 22:01 Na to, abych hodnotil digitální výstupy nemám asi dost rozlišující sestavu. Poznám maximálně jen, že mi zvuk nevadí, nechybí v něm co tam chci mít. Panasonic v tomto nebyl vyjímkou. Zvuk ve stereu z XLR průměrný, odpovídající přehrávači za 20 litrů. Pro mne nezajímavý.
Tak musím tedy svůj soud zde opravit. Primare hraje výborně, ale srovnání s Casea Lynx implementovaný v Pannde nesnese. Primare nemá takový detail a prostor a delší poslech v řádu dní jednoznačně ukáže, že Lynx prostě musí být, jinak to není ono.dr.fish píše: ↑10 pro 2024 23:05 Tak jsem dnes rozbalil krabici a vybalil Primare BD32. Vyhodil jsem Oppo 105D ze sestavy a šoupnul do ní Primare. Uvědomil jsem si, jak nadčasový dizajn se těm Švédům povedl. Je to pěkná a poctivě udělaná piksla. Vlastně jeden z posledních opravdu highend bluray přehrávačů. Srovnání s Casea Lynx na mé sestavě v pohodě snese, nerozliším co zrovna hraje, jestli Pannde nebo Primare. Takže vlastně fajn...
Lynx 2020 je výborný převodník. Cena výkondr.fish píše: ↑08 led 2025 19:57Tak musím tedy svůj soud zde opravit. Primare hraje výborně, ale srovnání s Casea Lynx implementovaný v Pannde nesnese. Primare nemá takový detail a prostor a delší poslech v řádu dní jednoznačně ukáže, že Lynx prostě musí být, jinak to není ono.dr.fish píše: ↑10 pro 2024 23:05 Tak jsem dnes rozbalil krabici a vybalil Primare BD32. Vyhodil jsem Oppo 105D ze sestavy a šoupnul do ní Primare. Uvědomil jsem si, jak nadčasový dizajn se těm Švédům povedl. Je to pěkná a poctivě udělaná piksla. Vlastně jeden z posledních opravdu highend bluray přehrávačů. Srovnání s Casea Lynx na mé sestavě v pohodě snese, nerozliším co zrovna hraje, jestli Pannde nebo Primare. Takže vlastně fajn...