lubos píše: ↑29 dub 2025 12:42Nikto nebol ?
Ano, já jsem byl a bylo toho dost k vidění a slyšení. Začal jsem v RP Audio kde byli opět pečlivě připraveni na zákazníky včetně skvělého občerstvení. K poslechu byly ultimativní reprosoustavy Peak poháněné 4 ks monobloků Audionet Heisenberg, řízeno Audionet Humbolt, napájeno Audionetem ART G3. Moc pěkná sestava jak opticky, tak poslechově. Úžasný prostor a autorita reprosoustav poháněná snad tisícem koní. To se musí slyšet, to se ani nedá správně popsat slovy. Čistota na středech a až sametové výšky, které doprovází bas s přesnými konturami kde je vše přesně na svém místě bez nějakých záznějů nebo pazvuků.
.
2025-04-25 10.17.59.jpg
2025-04-25 10.22.52.jpg
Další zastávka byla ve studiu Tykon, tam opět párty stany a v nich skvělé občerstvení včetně čepovaného piva (pro řidiče birell) nebo kafe, dokonce opět vystoupení umělců na živo. Kdo si nedával zrovna občerstvení, tak se mohl usadit ve studiu k poslechu další ultimativní sestavy. Tentokrát v podobě vrcholový modelů EMM Labs - streamer DA2i, předzesilovač PRE a monobloky MTRX 2 V2 to vše napojeno na ultimativní reprosoustavy Estelon Extreme 2. Zvuk naprosto přesný a kontrolovaný ohromným výkonem monobloků. Reprosoustavy vybaveny dálkovým ovládáním kde si bylo možné mírně korigovat výškovou sekci, ale hlavně bylo možné ovládat posouvání středové části reprosoustav nahoru a dolů, což měnilo focus měničů podle vzdálenosti kde posluchač sedí. Zajímavá a úchvatná podívaná doplněná excelentním zvukem.
2025-04-25 17.06.27.jpg
2025-04-25 17.38.54.jpg
2025-04-25 17.39.04.jpg
.
A to se nezmiňuji o kabeláži, filtraci a racku atd., aby to nebylo dlouhé.
To je zatím vše, pokračování příště.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.