Váš nejoblíbenější set/playlist
- zappa - Mecca studio
Váš nejoblíbenější set/playlist
Jelikož začínám vytvářet plalist na výstavu Praha 2025 tak by mne zajímalo, jaké písně byste zahrnuli do vašeho výběru vy. Prosím tedy o zveřejnění vašeho playlistu minimum 10 songů. Pomůže mi to se inspirovat, možná i dalším.
Můj by mohl vypadat takhle:
1. Symphony No.5 in c Minor, Op 67:I.Allegro con brio - Beethoven
2.The sound of silence - Geoof Castellucci
3. Ceresne - Hegerova
4. You want it darker - Leonard cohen
5. Ramirez. Kyrie - Mercedes sosa
6. Nuages(clouds) - James Carter
7.What a love - Clarinet factory
8. Bass & Drum intro - Nils Lofgren
9.Pillar I - Andy Akiho
10. Secret shiffter - Marko / Kaltenecker
11.Liberty - Anete Askvik
12. Alternate One - Clark Terry
13. Aqua Marine - Isao Suzuki trio
Můj by mohl vypadat takhle:
1. Symphony No.5 in c Minor, Op 67:I.Allegro con brio - Beethoven
2.The sound of silence - Geoof Castellucci
3. Ceresne - Hegerova
4. You want it darker - Leonard cohen
5. Ramirez. Kyrie - Mercedes sosa
6. Nuages(clouds) - James Carter
7.What a love - Clarinet factory
8. Bass & Drum intro - Nils Lofgren
9.Pillar I - Andy Akiho
10. Secret shiffter - Marko / Kaltenecker
11.Liberty - Anete Askvik
12. Alternate One - Clark Terry
13. Aqua Marine - Isao Suzuki trio
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Re: Váš nejoblíbenější set/playlist
1. Lissie - love blows
2. The National - walk it back
3. Sheryl Crow - redemption day
4. Tom Odell - thears that never dry
5. Norah Jones - how i weep
6. Aneta Langerová - bíly den
7. Syml - the dark
8. Kent - egoist
9. America - a horse with no name
10. Fink - perfect darkness
11. Covacs - child of sin
12. Tamino - indigo night
13. Marina Viotti - old man
2. The National - walk it back
3. Sheryl Crow - redemption day
4. Tom Odell - thears that never dry
5. Norah Jones - how i weep
6. Aneta Langerová - bíly den
7. Syml - the dark
8. Kent - egoist
9. America - a horse with no name
10. Fink - perfect darkness
11. Covacs - child of sin
12. Tamino - indigo night
13. Marina Viotti - old man
Bedny: Aurum Cantus V3M, Zesilovač: BC Acoustique EX362D-casea, Převodník: ,Casea Lynx MK II
Cd přehrávače: Denon SACD 2000
Kabely: Viablue,Furutech,Audioqest,Chord,Lessloss
Ethernet: Chord + Viablue
Filtrace: RDacoustic
Cd přehrávače: Denon SACD 2000
Kabely: Viablue,Furutech,Audioqest,Chord,Lessloss
Ethernet: Chord + Viablue
Filtrace: RDacoustic
Dire Straits - Sultans of Swing
Sonny Rollins - The Bridge
Jeff Beck - Where Were You
McKinley Black - Bailinho Da Maria
Johann Strauss - Radetzky March (Telarc, Frederick Fennell & The Cleveland Symphonic Winds)
The Rolling Stones - Angry
BSP - Holka čapni draka
Doro - Breaking The Law (with U.D.O.)
Vladimír Mišík - Krok sun krok
Amber Rubarth - In the Creases
Bucky Pizzarelli - Perdido
The Ray Brown Trio - Summer Wind
Rebecca Pidgeon - The Raven
Nashville Bluegrass Band - Red Clay Halo
Jan-Matěj Rak - Kovbojův sen
Vráťa Hošek - Udavač
Sonny Rollins - The Bridge
Jeff Beck - Where Were You
McKinley Black - Bailinho Da Maria
Johann Strauss - Radetzky March (Telarc, Frederick Fennell & The Cleveland Symphonic Winds)
The Rolling Stones - Angry
BSP - Holka čapni draka
Doro - Breaking The Law (with U.D.O.)
Vladimír Mišík - Krok sun krok
Amber Rubarth - In the Creases
Bucky Pizzarelli - Perdido
The Ray Brown Trio - Summer Wind
Rebecca Pidgeon - The Raven
Nashville Bluegrass Band - Red Clay Halo
Jan-Matěj Rak - Kovbojův sen
Vráťa Hošek - Udavač
- zappa - Mecca studio
Lod Bláznů - Děti kapitána Morgana....výborná skladba a text jěště lepší
Jinak děkuji,jen co bude čas, mám co poslouchat, tím myslím ty vaše playlisty. Jěště někdo???
Jinak děkuji,jen co bude čas, mám co poslouchat, tím myslím ty vaše playlisty. Jěště někdo???
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
U6 jsem se lekl, že je tam nepřidáš
Petr Novák - Hlad je jen žízeň v převlecích
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes
MsAuley Schenker Group - Nightmare
Black Box - Ghost Box
Depeche Mode - Ghosts Again
Saigon Kick - Love Is on the Way
3 Doors Down - Here Without You
Snowy White - Midnight Blues
Maria Daines - Thats What the Blues Is All About
Láďa Křížek - Kam jen jdou lásky mé
Allan Taylor - A House by the River
John Mayall - The Mist of Time
Billy Idol - Bitter Taste
Dežo Ursíny - Ktosi ešte bdie
W,A,S,P, - Miss You
Dio - Holy Diver
Black Sabbath - Changes
Genesis - No Son of Mine
Robert Plant - 29 Palms
Nightwish - While YouLips are Still Red
UDO - Holy
Iron Maiden - The Writing on The Wall
Kraftwerk - Radioactivity /1991 remix/2009 Remaster
Double - The Captain of Her Heart
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes
MsAuley Schenker Group - Nightmare
Black Box - Ghost Box
Depeche Mode - Ghosts Again
Saigon Kick - Love Is on the Way
3 Doors Down - Here Without You
Snowy White - Midnight Blues
Maria Daines - Thats What the Blues Is All About
Láďa Křížek - Kam jen jdou lásky mé
Allan Taylor - A House by the River
John Mayall - The Mist of Time
Billy Idol - Bitter Taste
Dežo Ursíny - Ktosi ešte bdie
W,A,S,P, - Miss You
Dio - Holy Diver
Black Sabbath - Changes
Genesis - No Son of Mine
Robert Plant - 29 Palms
Nightwish - While YouLips are Still Red
UDO - Holy
Iron Maiden - The Writing on The Wall
Kraftwerk - Radioactivity /1991 remix/2009 Remaster
Double - The Captain of Her Heart
MARILLION - cokoliv před i po (modří již vědí)
ELOY - Rainbow
RUSH - Force Ten
SAGA - Wind Him Up
NIGHTWISH - Walkin In The Air
U.D.O. - Heart Of Gold
ACCEPT - Balls To The Wall
FLEETWOOD MAC - Behind The Mask
ASIA - Don't Cry
PENDRAGON - Paintbox
TRANS X - Living On Video
STORMWITCH - Time
Alison Moyet - Without You
David Bowie - Never Let My Down
DEPECHE MODE - Everything Counts
J. Korn - Ještě tě mám plnou náruč
P. Novák - Hadíth
FUTURUM - Zdroj
ČECHOMOR - Velické zvony
ELOY - Rainbow
RUSH - Force Ten
SAGA - Wind Him Up
NIGHTWISH - Walkin In The Air
U.D.O. - Heart Of Gold
ACCEPT - Balls To The Wall
FLEETWOOD MAC - Behind The Mask
ASIA - Don't Cry
PENDRAGON - Paintbox
TRANS X - Living On Video
STORMWITCH - Time
Alison Moyet - Without You
David Bowie - Never Let My Down
DEPECHE MODE - Everything Counts
J. Korn - Ještě tě mám plnou náruč
P. Novák - Hadíth
FUTURUM - Zdroj
ČECHOMOR - Velické zvony
A co je cielom playlistu.
Otestovat ci to hra dobre [a teda komplikovane veci, ktore ukazu aj slabiny] alebo teda "veltrhovy muzak, aka vytahova hudba", nech to nic nepokazi na vystave?
To su totiz rozdielne discipliny
Otestovat ci to hra dobre [a teda komplikovane veci, ktore ukazu aj slabiny] alebo teda "veltrhovy muzak, aka vytahova hudba", nech to nic nepokazi na vystave?
To su totiz rozdielne discipliny
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Něco podobného jsem chtěl napsat k těm navrhovaným seznamům - je to seznam na výstavu, takže by měl ukázat schopnosti a kvalitu aparatury. Tedy jednožánrový asi není to pravé…
- zappa - Mecca studio
Přesně tak, děkuji za upřesnění, které naprosto vystihuje účel playlistu.
Tango to Evora (feat.Anastasia Zannis)
You And Your Friend Dire Straits
You Are So Beautiful (Acoustic Version ) Joe Cocker
Varres Ring Kari Bremnes
Theme (From "Schindler"s List" Anne Sophie Mutter Across The Stars (Deluxe Edition)
The One I Love Is Gone Katie Melua
Spanish Guitar Toni Braxton
Protože Tě Mám Rád Felix Slováček
Love by Grace Lara Fabian
Let Somebody Go Coldplay
II pastore solitario/The lonely shephen Pietro Galassi
Fragile Sting
Fever Boney M.
Crying Yngwie Malmsteen
Colour to the Moon Allan Taylor
Rainbow Yosi Horikawa
You And Your Friend Dire Straits
You Are So Beautiful (Acoustic Version ) Joe Cocker
Varres Ring Kari Bremnes
Theme (From "Schindler"s List" Anne Sophie Mutter Across The Stars (Deluxe Edition)
The One I Love Is Gone Katie Melua
Spanish Guitar Toni Braxton
Protože Tě Mám Rád Felix Slováček
Love by Grace Lara Fabian
Let Somebody Go Coldplay
II pastore solitario/The lonely shephen Pietro Galassi
Fragile Sting
Fever Boney M.
Crying Yngwie Malmsteen
Colour to the Moon Allan Taylor
Rainbow Yosi Horikawa
Gryphon Diablo120,Gr.Scorpio,Moon 280D m2,IsoTek V5 Sigmas,EE8 switch,SOtM,Roon,
Neotech,Nordost,Furutech,Audience AU 24 SE,Krautwire
WB Discovery
Qobuz,Tidal,Deezer,NAS
Neotech,Nordost,Furutech,Audience AU 24 SE,Krautwire
WB Discovery
Qobuz,Tidal,Deezer,NAS
- PavelDosko
14 EA Concerto RV578 Adagio - Jordi Savall
Violin Sonata No.1in G Minor BWW 1001 - Christian Tetzlaff
Recercata, Fuga & Sonata No.1 in D - Sebastian de Albero
Toccata and Fugue in D minorBWV 565 Orchestral Transcriptin by Leopold Stokowski
White -Manu Katche
Bukowina - Anna Maria Jopek
Modul 51 - Nik Bartsch
Norwegian Wood- Iiro Rantala
Poses - Claudio Filipini Trio
Aqua Marine - Isao Suzuki Trio
Desire - Emil Viklicky
Love Of My Life - Nils Landgren
Another Land - Dave Holland
Zášť - Robert Křesťan
Perceptua - Framus Five
Austerlitz - George Mraz
Violin Sonata No.1in G Minor BWW 1001 - Christian Tetzlaff
Recercata, Fuga & Sonata No.1 in D - Sebastian de Albero
Toccata and Fugue in D minorBWV 565 Orchestral Transcriptin by Leopold Stokowski
White -Manu Katche
Bukowina - Anna Maria Jopek
Modul 51 - Nik Bartsch
Norwegian Wood- Iiro Rantala
Poses - Claudio Filipini Trio
Aqua Marine - Isao Suzuki Trio
Desire - Emil Viklicky
Love Of My Life - Nils Landgren
Another Land - Dave Holland
Zášť - Robert Křesťan
Perceptua - Framus Five
Austerlitz - George Mraz
neni placka, neni highend
- zappa - Mecca studio
parádni tipy, díky....jěště další?
-
Nechápu proč nevytvoříte v Tidal váš oblíbený playlist, a sem nedáte pouze link playlistu.
- PavelDosko
mozna proto, ze to nejsou zdaleka jen tipy z Tidalu ... a ne kazdy ho pouziva
neni placka, neni highend
Ahoj, chci se pouze zeptat, zde prezentované playlisty jsou vaše oblíbené z důvodu , že se vám ta hudba prostě líbí, nebo je používáte na zkoumání aparatury po zvukové stránce ? Pokud to druhé bylo by super uvést co přesně kterou skladbou sledujete ( basy, výšky , prostor ...') Rád bych si porovnal alespoň na dálku co tam slyším já. Zdravím Fous
Já myslím,že je to jedno.Pokud si nechám přehrát na výstavě takzvaně zvukově průměrnou skladbu,kterou ovšem dokonale znám,je to informace o rozdílech ve zvuku hlavně pro mne popř.pro vystavovatele.Já bych se spíše přimluvil za to,aby před vchodem na výstavu bylo upozornění:”No Brothers In Arms” “No Dark Side Of The Moons”
Nemám probůh nic proti těmto muzikantům,naopak Dvaderovo Sultans of swing je skvělý tip.
Nemám probůh nic proti těmto muzikantům,naopak Dvaderovo Sultans of swing je skvělý tip.
- zappa - Mecca studio
Já už dnes chápu, proč někteří vystavovatele nechtějí hrát průměrné skladby, když tam je mnoho dalších posluchačů, kteří vůbec nemusí ocenit hudbu, kterou si někdo na přání nechal pustit. Klobouk dolů před těmito vystavovateli, kteří to prostě přehrají. Bohužel, to co se líbí mně, se nemusí líbit ostatním, všiml jsem si, že jsem občas některým vystavovatelům ublížil mým výběrem, mnozí rychle opouštěli mnístnost, hudba se jim zřejmě nelíbila. A dále, prezentaci platí vystavovatel, a tak chce hudbu vybírat on. Tomu také rozumím. Nicméně hudbu, kterou většina vystavovateů hraje bývá vyloženě nudná a nic neříkající. Takže zase rozumím kritice posluchačů, že tam hrajou cinkilinky.... A proto se snažím zjistit, co by se mohlo líbit současnému hifistovi. Určitě nechci hrát hudbu, která nikoho nebaví, ba naopak, očekávejte slušný výběr. Také chci vybírat hudbu, která může zaujmout, a při které se zjistí síla prezentovaného systému, a neukazovat na slabiny tím, že tam pustím průměrnou nahrávku, která může někdy hrát lépe na paradoxně slabším aparátu, s tím se také mnohdy setkávám. Primárně však jde o to ukázat jak systém zahraje všechny styly, protože málokdo poslouchá jenom jeden styl. Jsou systémy který jsou primárně určeny na akustickou hudbu, některé na klasiku atd. Největší majstrštyk je dle mého, když sestava zahraje všechny styly s přehledem, a všechny vás na něm baví, to je pak super třída. A proto bych na výstavě chtěl prezentovat právě toto, aby se hrály všechny styly od hihopu, metalu přes rock, klasiku, jazz až po chamber music. Jedině takhle se dá ukázat jak je na tom jakýkoliv systém.manev píše: ↑02 pro 2024 10:14 Já myslím,že je to jedno.Pokud si nechám přehrát na výstavě takzvaně zvukově průměrnou skladbu,kterou ovšem dokonale znám,je to informace o rozdílech ve zvuku hlavně pro mne popř.pro vystavovatele.Já bych se spíše přimluvil za to,aby před vchodem na výstavu bylo upozornění:”No Brothers In Arms” “No Dark Side Of The Moons”
- zappa - Mecca studio
Mne se musí líbit, a jěště k tomu ukázat přednost systému, a o tom bude můj playlist, žádný jenom cinkilinki.Fous píše: ↑02 pro 2024 07:57 Ahoj, chci se pouze zeptat, zde prezentované playlisty jsou vaše oblíbené z důvodu , že se vám ta hudba prostě líbí, nebo je používáte na zkoumání aparatury po zvukové stránce ? Pokud to druhé bylo by super uvést co přesně kterou skladbou sledujete ( basy, výšky , prostor ...') Rád bych si porovnal alespoň na dálku co tam slyším já. Zdravím Fous
Pokud bych mohl pánové doporučit, zkuste na playlist přihodit skladbu: Whatever Lola wants (LIVE)- Holly Cole trio.
Moc zajímavý prubíř komorního prostoru i basů, vokálů...prostě celkově velmi dobře nahráno.
Moc zajímavý prubíř komorního prostoru i basů, vokálů...prostě celkově velmi dobře nahráno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
zappa - Mecca studio píše: ↑02 pro 2024 16:31Já už dnes chápu, proč někteří vystavovatele nechtějí hrát průměrné skladby, když tam je mnoho dalších posluchačů, kteří vůbec nemusí ocenit hudbu, kterou si někdo na přání nechal pustit. Klobouk dolů před těmito vystavovateli, kteří to prostě přehrají. Bohužel, to co se líbí mně, se nemusí líbit ostatním, všiml jsem si, že jsem občas některým vystavovatelům ublížil mým výběrem, mnozí rychle opouštěli mnístnost, hudba se jim zřejmě nelíbila. A dále, prezentaci platí vystavovatel, a tak chce hudbu vybírat on. Tomu také rozumím. Nicméně hudbu, kterou většina vystavovateů hraje bývá vyloženě nudná a nic neříkající. Takže zase rozumím kritice posluchačů, že tam hrajou cinkilinky.... A proto se snažím zjistit, co by se mohlo líbit současnému hifistovi. Určitě nechci hrát hudbu, která nikoho nebaví, ba naopak, očekávejte slušný výběr. Také chci vybírat hudbu, která může zaujmout, a při které se zjistí síla prezentovaného systému, a neukazovat na slabiny tím, že tam pustím průměrnou nahrávku, která může někdy hrát lépe na paradoxně slabším aparátu, s tím se také mnohdy setkávám. Primárně však jde o to ukázat jak systém zahraje všechny styly, protože málokdo poslouchá jenom jeden styl. Jsou systémy který jsou primárně určeny na akustickou hudbu, některé na klasiku atd. Největší majstrštyk je dle mého, když sestava zahraje všechny styly s přehledem, a všechny vás na něm baví, to je pak super třída. A proto bych na výstavě chtěl prezentovat právě toto, aby se hrály všechny styly od hihopu, metalu přes rock, klasiku, jazz až po chamber music. Jedině takhle se dá ukázat jak je na tom jakýkoliv systém.manev píše: ↑02 pro 2024 10:14 Já myslím,že je to jedno.Pokud si nechám přehrát na výstavě takzvaně zvukově průměrnou skladbu,kterou ovšem dokonale znám,je to informace o rozdílech ve zvuku hlavně pro mne popř.pro vystavovatele.Já bych se spíše přimluvil za to,aby před vchodem na výstavu bylo upozornění:”No Brothers In Arms” “No Dark Side Of The Moons”
Na vystave by sa mohli vsetci vystavovatelia zhodnut na jednom CD s vybranymi trackmi, kt by obsahovali rozne zanre. Takto by mohol mat navstevnik lepsi prehlad o tom ako to pocuje. A kludne by stacilo aby sa tie tracky prehravali po 1-2 min a striedali. Je to ale na vystavovatelovi, co si tam pusti. A asi by sme nemali toto vlakno dalej takymto off topic .... :)