Anketa - Jakou značku napájecí filtrační jednotky/pračky používáte?

Různé průzkumy apod.
Odpovědět

Jakou značku napájecí filtrační jednotky/pračky používáte?

Accuphase
2
2%
Audioquest
7
6%
Ansuz/Axxess
0
Žádná hlasování
ExactPower
2
2%
Furman
0
Žádná hlasování
Furutech
1
1%
GigaWatt
2
2%
GMG Power
7
6%
IsoTek
12
10%
ISOL-8
0
Žádná hlasování
Killbru Power
1
1%
McIntosh
0
Žádná hlasování
Mudra Akustik
1
1%
Noble Audio
21
18%
NuPrime
0
Žádná hlasování
Nordost
2
2%
PurePower
3
3%
ProPower
0
Žádná hlasování
Oehlbach
0
Žádná hlasování
PS Audio
6
5%
RDacoustic
1
1%
Shunyata Research
4
3%
Synergistic Research
5
4%
Sroll
8
7%
Supra
1
1%
Shanling
0
Žádná hlasování
Vincent
0
Žádná hlasování
DIY stavba
3
3%
Jinou než zde uvedené
13
11%
Nepoužívám žádnou
16
14%

Celkem hlasů: 118

Mark Levinson
Administrátor

Anketa - Jakou značku napájecí filtrační jednotky/pračky používáte?

Příspěvek od Mark Levinson »

Máme tady další anketu, tentokrát na téma jakou značkou máte ošetřeno napájení své sestavy. Jedná se o filtrace, pračky a sofistikované distributory, rozhodně do ankety neuvádějte jednoduché psy. Snažili jsme se do výčtu napsat všechny známé značky, ale i přesto se mohlo stát, že některá značka bude chybět. Není to proto, že bychom ji opovrhovali, ale je to proto, že už se do seznamu nevešla nebo jsme na ni prostě zapomněli. Proto je dole hlasovací možnost "Jinou než zde uvedenou".
Pokud máte dvě sestavy a různé filtrace, tak vyberte jen hlavní sestavu.

Je možné hlasovat jen pro jednu možnost.
.
Filtrační jednotky.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mark Levinson
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Re: Anketa - Jakou značku napájecí filtrační jednotky/pračky používáte?

Příspěvek od NA-Noble Audio »

Zajímavá anketa.
Je ještě brzy, hlasovalo málo členů, co mě ale překvapuje, že už nyní tu jsou tři hlasy pro značku-ky které nejsou v nabídce ankety. Nenapadá mě, které by to mohly být, seznam je opravu bohatý a zdá se kompletní.
Bylo by dobré, kdyby v těchto případech majitelé napsali do příspěvku co mají.
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
Rothaudio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rothaudio »

Ano, zajímavé

Napadla mne značka, která se již nevyskytuje u nás a to Monster Power
aretax

Příspěvek od aretax »

Mal som Gigawatt EVO 4, Isotek (zabudol som typ) a skúšal som aj pračku PS Audio Power Plant 10. Vynikajúci bol Gigawatt, ale keď som vymenil napájacie káble za Audioquest Hurrican, okamžite som pračku predal. Výrobca filtre k týmto káblom nedoporučuje a má pravdu. Bez filtra to hrá oveľa lepšie. Navyše používam dĺžku káblov 1 m (dlhší sa mi nezmestí). Teraz to práve porovnávam s tým istým káblom o dĺžke 2 m a na zvuku sa nič nemení. Obecne "pravidlo" o minimálnej dĺžke sieťového káble min. 1,5 m pri týchto kábloch neplatí.
Bol som však príjemne prekvapený modelom Audioquest Niagara 1200, ktorý k týmto káblom veľmi dobre "sedel".
Naposledy upravil(a) aretax dne 15 říj 2024 10:33, celkem upraveno 2 x.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
aretax

Příspěvek od aretax »

Rothaudio píše: 15 říj 2024 10:24 Ano, zajímavé

Napadla mne značka, která se již nevyskytuje u nás a to Monster Power
Pred asi 10 rokmi som nejaký Monster Power skúšal, ale nič moc. Zvuk ostal úplne matný. Nepamätám si typ, ale bol to pomerne drahý model.
Jeliman nautilus

Příspěvek od Jeliman nautilus »

Torus Power avr elite series.
Edo

Příspěvek od Edo »

Torusu Power AVR Elite 16. Mal som na skúšku súčasne 5 zariadení ktoré som počas týždňa skúšal. Medzi nimi boli značky GMG, Synergistic Research, Shunyata Research, Isotek. V minulosti som spokojne užíval Noble Audio. Všetky ostatne riešenia vyhovovali v danom momente na mojej zostave lepšie, no boli minimálne 10 násobne drahšie. Posluchovka má vlastnu elektroinštaláciu nezávislú od domu. Kábel ide priamo na hodiny na plote. Má aj samostatnú vlastnu zem na pozemku vedľa posluchovky. Zásuvky na stene majú rôzne prívodné kable od rozvádzača - je medzi nimi zvukový rozdiel. Pôvodne bol zámer urobiť Top napájanie aby som sa vyhol filtrom. Používam dodatočne aj aktivne a pasívne zemnenie ktoré má na výsledku pozitívny efekt.
ATC SCM 150ASL, Allnic L-9000 OTL/OCL, Allnic H-7000, Kuzma Stabi RD - 4pointVTA+Stogi Ref 313VTA 1) Lyra Etna Lambda SL 2) A95, Audionet VIP G3 + EPS, Schnerzinger cable, Torus AVR 16, SR Active Block, Stillpoints
aretax

Příspěvek od aretax »

Veľa záleží na tom, aký máš v dome (byte) "čistý" prúd. Ja bývam na dedine, pár km odo mňa je transformačná stanica, úplne nová, hovoria, že je podľa najnovších európskych štandardov a medzi stanicou a našou obcou nie je žiaden iný odber. Navyše v obci nemáme žiadnu fabriku, ani inú firmu s väčším odberom. Prúd je tu relatívne veľmi čistý a je to poznať aj na zvuku. Táto stanica je v prevádzke asi 2 - 3 roky. Po jej spustení a zapojení obce som okamžite počul veľké zlepšenie reprodukcie a odvtedy mi hrá aparatúra lepšie bez filtrov. Najviac je počuť účinok filtrov v mestách a hlavne v činžiakoch, kde je na jeden obvod napojených veľa bytov a tým pádom aj rôznych, nezriedka veľmi rušivých prístrojov (pračky, chladničky, množstvo digitálnych zariadení a pod.). U známeho v Lozorne sa bez filtra hudba ani nedala počúvať, dokonca ani filtre nepostačovali. Až zapojenie Power Plant 10 prinieslo výrazné zlepšenie zvuku. Podotýkam, že v jeho blízkosti je viac firiem s výrazným odberom prúdu. Podobne aj u kamaráta v Košiciach.
Tony

Příspěvek od Tony »

Treba doplniť Torus Power a LAB 12
efičák

Příspěvek od efičák »

Mám DIY filtr a v starém bytě bylo nemožné bez něj hrát, ač trochu brzdil dynamiku.
V současném bytě bouchl blesk do domovniho přívodu a udelali nám všechno nové.
Taky velký přínos.
Mám vše v 2.třídě jen 2 dráty, to taky hodně pomohlo s zemníma smyčkama od nulaku.
Takže hraju na zasuvce, jen DAC je na powerbance.

Kdyby šlo všem dodávat elektřinu v ideální kvalitě, hrálo by to o moc lépe, když už je tak drahá. :ymdevil:
Zvuk dobrý - všechno dobré
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Už je tu 10x "jinou než zde uvedenou" a jen dva členové uvedli, že mají Torus Power.
Co dalšího kdo máte?
Ano, v seznamu není i Lab 12
T101

Příspěvek od T101 »

Desire cable technology
Od zásuvky:
Dynamic power transformer, pak velké trafo a poté adaptivní filtrace ve které mám vše zapojené.
Není o nich nic na webu.Jde o zakázkovou výrobu.
Stereo: JAY CDT2, Oppo 105D casea mod - JAY DAC 2 Signature - preamp DCT+ 2x Kinki EX-B7 - Electra 1027 Be - Aperion - Carbon Special - Desire Cable Technology - Filtrace + trafa DCT
Head: Modi Multibit + Asgard 2 - Mr Speakers Ether C Flow
PavelDosko

Příspěvek od PavelDosko »

jinou nez zde uvedenou - u mne modifikovana RiAudio PLF 10A
neni placka, neni highend
Mark Levinson
Administrátor

Tony píše: 15 říj 2024 19:37 Treba doplniť Torus Power a LAB 12
Bohužel do ankety už není možné nic doplňovat, počet možností pro anketu je vyčerpán. A kdyby nebyl vyčerpán, tak také zásah není možný, protože po jakékoliv změně dojde k vynulování ankety (toto se nám už v minulosti stalo).
S odstupem si uvědomuji, že chybí Torus Power nebo Strömtank a asi časem přijdeme na více značek, které zde chybí, naštěstí je tam možnost "Jinou než zde uvedenou".

Děkuji všem za pochopení.
Mark Levinson
Fidji99

Příspěvek od Fidji99 »

Jeliman nautilus píše: 15 říj 2024 11:55 Torus Power avr elite series.
ano, ja mam ten velky oddelovak do rozvodnej skrine a oddelene hodiny/istic.

Inac - Torus je uplne ze standarndne riesenie do dedikovanych posluchoviek/kin najma v US, tam to je brane ako nevyhnutna vec, aj vzhladom na stav siete, ktory tam je. Aj ked teda neviem, ci to je "pracka".

V mojom pripade sa stala pracka Accuphase uplne zbytocnou.
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Trochu jsem kouknul na ty Torus Power AVR co tu někteří mají.
Jsou to takové zvláštní zařízení, jiné než ostatní. Jak napsal Fidji, nejsou to pračky, a nejsou to ani plnohodnotné filtry.
Jsou tvořeny výkonově dimenzovaným oddělovacím transformátorem, ale oproti ostatním jednotkám s oddělovacími transformáory neobsahuji EMI filtraci. Transformátor ale není klasický s jedním primárním a jedním sekundárním vynutím s převodním poměrem 1:1 , kde na výstupu je stejné napětí jako na vstupu, ale sekundární, tedy výstupní vynutí má vícero odboček s rozsahem napětí pod a nad hodnotu která se nachází na vstupním vynutí. Síťové napětí na vstupu vyhodnocuje procesor a podle potřeby přes výkonová relé spíná odbočku která zabezpečí na výstupu napětí blíže k požadovanému napětí. Není to tedy jako u aktivních praček typu Accuphase, kde je na výstupu udržováno přesných 230V.
Torus jsou tedy přístroje řešící dlouhodobé přepětí nebo podpětí, nikoli filtrující rušení, neobsahují totiž klasické vysokofrekvenční filtry.
Pokud je v zásuvce napětí v rozsahu od 170 do 250V, tak na výstupech bude jednotka udržovat něco blízko 230. Podle výrobce 230V+-8V takže někde mezi 222- 238V. Regulace je závislá od počtu odboček výstupního vynutí, kterých je omezený počet. Proto není možné udržovat na výstupu přesných 230V, a už vůbec ne přesnou sinusovku 60Hz jako to umí Accuphase a podobné aktivní jednotky.
Oddělovací trafo ale ze svého principu funkce spolehlivě nepustí na výstup stejnosměrnou (DC) složku, a nemůže se do připojených přístrojů dostávat rušení po ochranném zelenožlutém vodiči, protože ten u jednotek s oddělovacím trafem není skrz přístroj průchozí. Je spojen s kostrou přístroje a zemnící kontakty ve výstupních zásuvkách jsou spojeny mezi sebou, ale nejsou nikam zapojeny.

Takže jde o oddělovací transformátor s hrubou regulací výstupního napětí, a možná tam jsou nějaké přepěťové ochrany na rychlé jevy, ale přímo to neuvádějí. Jednotky obsahují display, dálkovou zprávu s přenosem dat o stavech, což se dá nazvat jako potenciální problematické zdroje rušení.
Dieter Burmester

Příspěvek od Dieter Burmester »

Accuphase není pračka, protože tu elektřinu vubec nepere. A to reseni Torusu uz mel nejaky ukrainsky vyrobek, ktery sveho casu pouzival Yngwie. Akorat to stalo zlomek.
Dieter Burmester
blesk666

Příspěvek od blesk666 »

Dieter Burmester: “Accuphase není pračka, protože tu elektřinu vubec nepere” Záleží čo si pod tým “elektřinu vúbec nepere” predstavuješ
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Denafrips Athena>PMA PA4-Big Brother>Marten Django XL
230V:VDH,Furutech,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
dvader

Příspěvek od dvader »

Třeba si někdo představuje Perwoll… =))
Dieter Burmester

Příspěvek od Dieter Burmester »

blesk666 píše: 17 říj 2024 18:34 Dieter Burmester: “Accuphase není pračka, protože tu elektřinu vubec nepere” Záleží čo si pod tým “elektřinu vúbec nepere” predstavuješ
Rozhodne ne to, co dela Accu.
Dieter Burmester
Mikipetr

Příspěvek od Mikipetr »

Zdravím , začínal jsem s diy filtrací - různé OEM verze EMI filtrů od různých výrobců v kombinaci s výkonovým oddělovacím transformátorem s nízkou hysterezí.Postupem doby - jak jsem měnil sestavy a komponenty od těch nižších až po ty lepší jsem dospěl k názoru , že u těch vyšších audio zařízení je potřeba volbě správné a fungující filtraci napájení věnovat větší pozornost a zvolit tu správnou , tak aby nefungovala spíše jako brzda než jako účinná filtrace. Pro mne se stalo konečné řešení SHUNYATA RESEARCH DENALI + kabely SHUNYATA RESEARCH SIGMA nebo ALPHA NR. A ze zkušenosti mého kamaráda filtrace KEMP ELECTRONIKS (už nevím jaký model) a GIGAWAT PC-4 EVO . Vše ostatní co jsme zkoušely fungovalo jako brzda - hlavně u zátěží s vyšším odběrem proudu - výkonové zesilovače. Zařízení provozuji v RD , kde mám samostatný stíněný kvalitní napájecí přívod z hlavního podružného rozvaděče. Samozřejmostí je i kvalitní jištění tohoto přívodu a průmyslový filtr EMI instalovaný v rozvaděči.
KRELL EVO 402 ,KRELL EVO 505,KRELL EVO 222,KEF 109 MAIDSTONE,CANOR TP306 VR+,MAGNUM DYNALAB ETUDE,BRINKMANN BARDO Koetsu Rosewood, SHUNYATA RESEARCH DENALI
Mikipetr

Příspěvek od Mikipetr »

Dokážu plně pochopit názory některých skeptiků , kteří mají zkušenost s nejrůznějšími levnějšími filtracemi - že to prostě úplně nefunguje a že je v tomto případě lepší řešení napájet komponenty raději přímo ze sítě. Stejnou zkušenost mám i já.
KRELL EVO 402 ,KRELL EVO 505,KRELL EVO 222,KEF 109 MAIDSTONE,CANOR TP306 VR+,MAGNUM DYNALAB ETUDE,BRINKMANN BARDO Koetsu Rosewood, SHUNYATA RESEARCH DENALI
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Ano, je stále dost lidí, co si udělali na vliv filtračních jednotek názor na základě zkoušení problematických přístrojů nižších tříd.
Pak je to jak píše Mikipetr. Než takové tak raději žádné.

Ale není třeba si kapitolu filtrace uzavřít s tím, že na pořádnou nemám, tak raději žádnou, protože jsou na trhu jednotky které nepůsobí výše zmíněné problémy a přitom jsou za velmi rozumné peníze.
vitreiter

Příspěvek od vitreiter »

aretax píše: 15 říj 2024 10:28 Mal som Gigawatt EVO 4, Isotek (zabudol som typ) a skúšal som aj pračku PS Audio Power Plant 10. Vynikajúci bol Gigawatt, ale keď som vymenil napájacie káble za Audioquest Hurrican, okamžite som pračku predal. Výrobca filtre k týmto káblom nedoporučuje a má pravdu. Bez filtra to hrá oveľa lepšie. Navyše používam dĺžku káblov 1 m (dlhší sa mi nezmestí). Teraz to práve porovnávam s tým istým káblom o dĺžke 2 m a na zvuku sa nič nemení. Obecne "pravidlo" o minimálnej dĺžke sieťového káble min. 1,5 m pri týchto kábloch neplatí.
Bol som však príjemne prekvapený modelom Audioquest Niagara 1200, ktorý k týmto káblom veľmi dobre "sedel".
Zajimave, mam uplne obracenou zkusenost. Mam ISOtech Titan One a Genesis One a nez jsem nastradal nejake finance na Audioquest Hurricane/Tornado, pouzival jsem tu jejich ISOtech kabelaz, kterou davaji k vyrobku. Po pripojeni Audioquestu sel zvuk nahoru nikoli ze by mu to uskodilo. Ani nevim, proc by se to melo chovat tak, jak pisete. I filtr je komponent, ktery oceni dobre napajeni coz mu kabelaz od ISOtech neda. Oni jsou spicka na filtry, ale ta kabelaz je celkem spatna - meli jsme to rozebrane a davaji tam vodic v hodnote nekolika desitek korun. Tak fakt nevim. Mam obracenou zkusenost.
aretax

Příspěvek od aretax »

Nerozumiem tomu, čo píšete. Ja som o kabeláži Isotek nikde nepísal, nikdy som ju nemal a vôbec ju nepoznám.
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Vitreiter
Za mě je to cos napsal naprosto srozumitelné a jednoznačné.
Jde o Tvou opačnou zkušenost ohledně kabelů Audioquest Hurricane v kombinaci s filtrační jednotkou.
Informace o kabeláži od IsoTeku je tam jen jako doplňková a vedlejší, a nemá žádnou návaznost na Arataxův příspěvek s jeho popisovanou zkušeností použití kabeláží AQ s filtračníma jednotkama.
vitreiter

Příspěvek od vitreiter »

NA-Noble Audio

Ano, dekuji. Presne tak jsem to zamyslel. Prislo mi to srozumitelne.
aretax

Příspěvek od aretax »

vitreiter píše: 24 říj 2024 21:30 NA-Noble Audio

Ano, dekuji. Presne tak jsem to zamyslel. Prislo mi to srozumitelne.
Vy ste skúšal aj filter Audioquest? Ja som Isotek Titan nikdy nemal, tak som ho ani nemohol porovnávať. Označenie toho, ktorý som mal som totiž zabudol, ale nebol to Titan. Ďalej som písal presne toto:

a písal som, že káble Audioquest Hurrican žiadnu pračku, ani filter u mňa nepotrebujú. Hrajú lepšie bez mnou spomenutých filtrov.
Preto som nerozumel tomu, čo ste písal. Ale hlavne, že tomu NA dobre rozumie. Asi potrebuje niečo predať.

NA: Ďakujem za spoluprácu, ale tlmočníka nepotrebujem. Čítať a písať som sa už naučil. A ani som k tomu nepotreboval elektrotechnické vzdelanie.
Mark Levinson
Administrátor

Chtělo by to alespoň 150 hlasujících, aby výsledek byl trochu vypovídající.
Mark Levinson
Pavel M.

Příspěvek od Pavel M. »

Přidávám tedy svůj hlas. Používám 2 filtrace za sebou, (je fajn, že jde zaškrtnout dvě fajfky).

Léta používám pračku Exactpower EP 15A. Nedávno pořízená filtrace Sroll Purity Quantum měla EP nahradit, ale ukázalo se, že zlepšení zvuku se sčítá s oběma filtry spolu. Přívod->EP->Sroll-> :thumbup:
Casea Lynx DAC ► Accuphase P-450 biamp Sroll Epigram ► Troels Gravesen-The Loudpeaker TL1
kabeláž: Kimber-KS3038AAI-Assoluto ■ Ansuz-D2
akustika: AVA ing.Daněk
el. sólo přívod ■ ExactPower EP15Sroll Purity Quantum ■ zemnění Diamond sound
Vienna

Příspěvek od Vienna »

Mel jsem ted na chvili tohle: https://shop.disk.cz/black-lion-audio-pg-2-f/
Funguje to velmi dobre a ma to dost zajimavych vychytavek, i ta stmivatelna lampicka se hodi:) Navic neni problem si to z Disku pujcit...
BlackLion.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mark Levinson
Administrátor

Díky za zajímavý tip, díval jsem se na odkaz a Black Lion Audio PG-2 F, vypadá velmi dobře a cena je víc než férová. Škoda jen, že dělají jen provedení pro uchycení do racku (to nemusí každému vyhovovat).
Mark Levinson
ZJ

Příspěvek od ZJ »

PavelDosko píše: 16 říj 2024 07:35 jinou nez zde uvedenou - u mne modifikovana RiAudio PLF 10A
Mám stejnou od PK a spokojenost
Mark Levinson
Administrátor

ZJ píše: 04 lis 2024 18:08
PavelDosko píše: 16 říj 2024 07:35 jinou nez zde uvedenou - u mne modifikovana RiAudio PLF 10A
Mám stejnou od PK a spokojenost
Mohu se zeptat co znamená "od PK"?
Omlouvám se, ale nějak se neorientuji.
Díky
Mark Levinson
tm.watch

Příspěvek od tm.watch »

PK - Petr Král ( ve spojitosti z Ri Audio).
Mark Levinson
Administrátor

tm.watch píše: 08 lis 2024 13:16 PK - Petr Král ( ve spojitosti z Ri Audio).
Tome, díky za vysvětlení, to jméno znám, ale nenapadlo mne to.
Mark Levinson
zappa - Mecca studio

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

Právě testuji PS audio P15. Zatím pozitivní výsledky, ale musím vyhodnotit zda to není jen prvotní dojem, o kterém víme, že může být diskutabilním. Prvotní nadšení z jiného zvuke se může přenést do pochybností zda není té fitrace již příliš. Jak víme výrobci ladí zvuk na standartech, tedy na zapojení do zástrčky ve zdi, takto zvuk ladí, pak tomu dáte oddělený zdroj či filtraci, či jiné zařízení kontrolující elektrický proud, který jde do zařízení, a najednou můžete v některých případech říct, že zvukově to není úplně ono, že je tam něco chybí, a něco přibyde. Myslím si, že je to i případ testovaného PS audio P15. Nechám to jěště chvíli hrát, ale zatím mi vyhovuje Sroll Quantum, vyvážený zvuk, s PS audio větší čistota, ale vokály nejsou tak lidské, sice konkrétnější všechno, ale úbytek hmoty. To jsou zatím poznatky, které mám, mohou se změnit.
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Mark Levinson
Administrátor

Michale, jak to dopadlo s testem PS Audio P-15?
Mark Levinson
zappa - Mecca studio

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

Mark Levinson píše: 26 lis 2024 16:37 Michale, jak to dopadlo s testem PS Audio P-15?
No, určitě je to dobrý přístroj, v mé sestavě, která už je natolik transparentní a rozlišující, však už je příliš, vyhovuje mi spíš Sroll Quantum. Tím neříkám, že Quantum je lepší, jen mio víc vyhovuje v sestavě, zdá se mi víc vyrovnaný ve všech spektrech, P15 mou sestavu příliš zesvětluje, a na to jsem hodně citlivý. Mé poznatky nejsou nijak vypovídající, platí pouze pro můj vkus a mou sestavu. Z počátku jsem opravdu nadšeně poslouchal, bylo tam víc ionformací, zvuk čistější, ale jak říkám, zdá se mi, že je to na úkor vyváženosti.
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Odpovědět