Fóliové káble

Diskuze o kabelech.
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Re: Fóliové káble

Příspěvek od NA-Noble Audio »

aretax píše: 23 říj 2024 20:46 NA: zabudol si mi vysvetliť, prečo nakupuješ už dlhé roky fóliu od Mundorfu, keď tie káble podľa teba nehrajú podľa Tvojich zákonov.
Aretaxi věř mi, že Ti tohle nevysvětlím, protože fólii roky nenakupuju. Koupil jsem jednou, udělal s tím testy a tím to skončilo.
V posledním mém příspěvku píšu:
"S fóliovýma reprokabelama jsem si hrál před Tebou, ale až poměrně nedávno, ne od roku 2006, to jsem začal brát součástky do vyhybek a pravidelně sledovat jejich výrobní program."

Jde tomuto nerozumět?
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
aretax

Příspěvek od aretax »

Áno, jde :
A mýlíš se, s tou teorií, já s tímto mám i praktické zkušenosti, laborování z fóliovými kabely jsem dělal ještě dávno před tebou, já kupuju od Mundorfu od roku 2006.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NA-Noble Audio »

To jsem dávno vysvětlil:
" S fóliovýma reprokabelama jsem si hrál před Tebou, ale až poměrně nedávno, ne od roku 2006, to jsem začal brát součástky do vyhybek a pravidelně sledovat jejich výrobní program.Takže sis to jen chybně vyložil, a hned jsi kolem toho vystavěl různé fabulace."

Nemáš to pro byznys jak uvádíš, tak je jedno co kdo o tom napíše, protože Tě to nemůže nijak poškodit, nemůže to zhoršit Tvou spokojenost u poslechu, to byl přece Tvůj cíl.
Tak se tedy přestaň handrkovat a běž si něco pěkného poslechnout, musí to být mnohem příjemnější zážitek.
Jako jeden z mála tu máš sestavu kterou mnozí navštěvníci pochválili, Ty jsi se zvukem spokojen a spoustu článků sestavy sis dělal sám. Co bys chtěl víc?
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
aretax

Příspěvek od aretax »

Bez komentára. Nemá to zmysel...
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
Odpovědět