Slayers

Diskuze o zdejších členech a jejich Hifi.
Odpovědět
slayers

Re: Slayers

Příspěvek od slayers »

Čau Honzo, mě se zvuk Meka a Sonus líbí už od té doby co jsem je slyšel u Gyrodeca a to je hodně let zpátky, no a i u Tebe to bylo super. Přesně už nevím co si měl za bedýnky ale byly z Itálie :smile:
Přijeď po letech mrknout.
No a i vizuálně nádhera.
IMG-20240930-WA0016.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2, AADac - 8Switch a Silent Angel, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Pro-Ject Signature 10.
Quentin

Příspěvek od Quentin »

Ciao Jirko díky za pozvání, rád se stavím... Jinak si to pamatuješ dobře, šel jsem po letech ze SF do FS 👉 Franko Serblin, duchovního otce Sonus Faber 🙃
HonzaE

Příspěvek od HonzaE »

:thumbup: skvělé, ty teda jedeš :smile:
Sonus Faber to je designové top, alespoň pro mne. A věřím, že zvuk bude neméně skvělý.
Ať ti to hraje.
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
efičák

Příspěvek od efičák »

Velmi gratuluju, krásná sestava.
Jde na to jen koukat a kochat se jako v galerii s uměním.

Unipivotni ramena jsou náročná, Já si s Kuzmou užil a ač hrálo dobře získat azimut a vhodný antiskating bylo nad mé síly. Je to má chyba, jsou spokojení uživatelé.

Kolega se zbavil vynikajícího VPI s unipivotem ač je velmi zručný , kvalitní kardan mu dělá větší radost.

Hluk drážky škrábané diamantovým hrotem je v pořádku z pohledu věrnosti a měření odchylek od RIAA korekce. Příjemné to však není.

Líbí se mi Dynavector přenosky co na to netlačí.
Půjčený hybridní Audio Research phono 5 toto také nezdůrazňuje což pomohlo s agilitou Sumiko BP2 v této v této citlivé části zvuku .
Můžu gratulovat k Mekovu phonu, které jak píšeš dělá možným dlouhý poslech bez únavy.
Zvuk dobrý - všechno dobré
10Mk

Příspěvek od 10Mk »

Ahoj Jirko
Musím říct že to máš opravdu moc pěkný klobouk dolů
A co strop jak je na tom
Atoll in 200signature
Oppo 103d pro-ject dac box rs
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Pro-ject tube box ds2 rix lineár
Ortofon st7
Pro-ject the Classic limited edition White rix lineár
Noble audio sunrise v3
DIY Horn tqwt maop 10.2
slayers

Příspěvek od slayers »

Strop už je hotov, hodím sem foto až ho blejsknu, pár hodin na to padlo ale spokojenost velká.
Mám toho v plánu jeste poměrně dost co se akustiky týká budu se snažit o pruběžný report.
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2, AADac - 8Switch a Silent Angel, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Pro-Ject Signature 10.
slayers

Příspěvek od slayers »

Po úmorné a zdlouhavé robotě je strop nalepen a plně funkční.
Pokud by někdo chtěl v budoucnu ošetřovat polystyren co se nástřiku týká, doporučuji použít fasádní silikonovou barvu. Po aplikaci je polystyren tvrdý jak beton :thumbup: .
20241112_152129.jpg
Pro-Ject Signature 10.
B. M. C. G.

Příspěvek od B. M. C. G. »

:lol: :thumbup:
Mark Levinson
Administrátor

Příspěvek od Mark Levinson »

Gratulace :thumbup:
Vypadá to jako u mne, tedy jako v kobce (myšleno v dobrém). Když je to samostatná poslechovka, tak co by člověk neudělal pro zvuk. Za mne palec nahoru :thumbup:
Mark Levinson
lubin

Příspěvek od lubin »

Máš to krásný kamaráde. Už co jsem u tebe kdysi byl, dbal jsi na akustiku. Výborná práce.
Hudba je ticho mezi notami...hraje mě to k pláči, ale i tak mám často husí kůži :lol:
PJ Classic,Vincent phono,Vincent SAT8,PS Audio BHK 300, Holo May DAC,Magnepan 3.7i,DIY filtrace,Nordost Frey,N.A. Zephyr....
Tubes: Philips,GE,EH,JJ, Valvo...
pajuna
Administrátor

Příspěvek od pajuna »

Quentin píše: 01 říj 2024 20:01 Ciao Jirko díky za pozvání, rád se stavím... Jinak si to pamatuješ dobře, šel jsem po letech ze SF do FS 👉 Franko Serblin, duchovního otce Sonus Faber 🙃
Ahoj na druhou stranu Liberce :smile: . Jak zde jednou jeden pan rekl, lepsi nez FS je 2x FS :lol:

Zdravim take na vychod :ympeace: . Uz jsou to dlouha leta co jsme se videli, ze?!
Take jsem si prosel obdobim MACa (jeste mi neco zbylo) i SF a vsechny sestavy zmineneho Gyrodeca jsem slysel mnohokrat. Pro mne je spojeni MAC x SF takove "hezke, velke a oble" (zalezi take na stylu muziky), ale neznam tyto konkretni repro, tak nemuzu hodnotit. V kazdem pripade preji at ti to hraje co nejlepe ke tve spokojenosti, vypada to dobre.

Btw - neni toho "rozstrelu" na strope moc? Ja jsem to jeste ve starem byte na strope kombinoval absorbci a difuzi, coz bylo super.
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
10Mk

Příspěvek od 10Mk »

slayers píše: 12 lis 2024 15:26 Po úmorné a zdlouhavé robotě je strop nalepen a plně funkční.
Pokud by někdo chtěl v budoucnu ošetřovat polystyren co se nástřiku týká, doporučuji použít fasádní silikonovou barvu. Po aplikaci je polystyren tvrdý jak beton :thumbup: .
20241112_152129.jpg
Máš to opravdu moc pěkný gratuluji
Atoll in 200signature
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Ortofon st7
Noble audio sunrise v3
DIY Horn tqwt maop 10.2
slayers

Příspěvek od slayers »

ML - ano je to tak vše pro zvuk. Zrovna teď zkouším na první odrazy ještě kousky od Artnovion oproti mým dělaným. Je to jak hra s eqvalizerem tak odlišně se to chová. Obojí dobré ale každé jinak.

Lubine jak jsem koukal a lehce slyšel tak jseš už taky ve speciálce a dle foto z poslechu to vypadá luxusně, však se stav až budeš někdy u Marcela.

Jardo to už bude nějakej ten pátek.
Na strop jsem to dával postupně jak to šlo na svět, takže kdyby to už bylo moc tak bych přestal dřív.
Na boční zdi jsem dělal do šediva ale tam to dobré nebylo a leží ladem v garáži ale půjdou do poslechovky č.2 k synkovi.
Tak jestli ještě jezdíš kolem kávu dělám čím dál lepší.

10Mk, díky byla to jebačka :mrgreen:
Pro-Ject Signature 10.
10Mk

Příspěvek od 10Mk »

Věřím tomu že jsi na tom strávil hodně času to bez pochyb
Atoll in 200signature
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Ortofon st7
Noble audio sunrise v3
DIY Horn tqwt maop 10.2
slayers

Příspěvek od slayers »

Užívejte vánoční pohodový poslech v klidu, míru a sklenkou dobrého rumu, třeba :thumbup: .
20241216_201629.jpg
Pro-Ject Signature 10.
slayers

Příspěvek od slayers »

Nedávno jsem oslovil zdejšího člena Marka Markse při mém výběru nového hifi racku.
Můj starý měl nízká patra pro Mcintoshe.
Marek vše dovezl, smontoval a já jsem velice spokojen jak po stránce vizuální tak funkční.
Něco jsme poslechli, pokecali a pak už v psím počasí frčel domů, fajn odpoledne :clap:
20241214_151340.jpg
20241214_160617.jpg
Pro-Ject Signature 10.
blesk666

Příspěvek od blesk666 »

Mas to pekne
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Canor AI 1.20>Marten Django XL
230V:Torus modif.,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
HonzaE

Příspěvek od HonzaE »

Krásná práce a dobrý tip na hifi racky. Máš to teď dokonalé :thumbup:
Všechno nejlepší do nového roku a ať ti to v r.2025 pořád skvěle hraje :smile:
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
zappa - Mecca studio

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

Parádní stolek, vytuněná poslechovka, a vzpomínám na McIntoshe, velký styl. Užívej hudby i v Novém roce. :thumbup:
Clarisys Studio plus + Aries Cerat Impera II Reference + Ianus Essentia + kassandra + Pachanko MINI SE + HELEPOLIS,Sroll Purity Quantum filtrace, + 2x SoTM + Ediscreation LPS, PI audio , Diamond sound zemnění https://mecca-highend.cz/
Tony

Příspěvek od Tony »

Slayers, kto vyraba/predava tieto racky?
Aky je pls rozmer hornej police?
Vdaka👍
Tony

Příspěvek od Tony »

Už som to našiel🙂
Tie nerezové nohy sú brúsená, alebo leštená varianta?
Je to trubka, alebo sú plné?
MANA

Příspěvek od MANA »

Moc pěkné, má to veliký styl :thumbup:
Fascinuje mě smysl pro dokonalost, potom to hraje jaksi líp :angel:
Těším se na osobní návštěvu a poslech.
Užívej!
Vybudovat takovou sestavu a poslechovku není sranda/chce to odvahu a vážím si těchto kluků, kteří jsou ochotni a nebojí se investovat do vysněného zvuku :thumbup:

Vše nej do nového roku (*)
SPaudio-P1(S)+A400(S)+D1(S), STRANKA GT2
ROON Nucleus,Parasound JC3+/ProJect RPM10 (own edition)
Ortofon SPU Royal N, Audio-Technica AT33MONO
PSaudio P20, solo přívod
STRANKA SILVER (power+RCA),Roth Orfeo,PSaudio AC-12
akustika M.Vitvar
STRANKA RBS
PavelDosko

Příspěvek od PavelDosko »

pekne, pekne

ma vyrobce racku nejaky web?
pohodovy rok 25 preji
neni placka, neni highend
jardak

Příspěvek od jardak »

marks

Příspěvek od marks »

Jsem rád Jirko , že jsi spokojený . Čekal jsem , že to bude u tebe hrát dobře , ale ten zvuk je naprosto skvělý , jeden z nejlepších , co jsem slyšel. Jak digitál , tak vinyl.
PrimaLuna evo400, Audiovector R3 Signature, Transrotor Zet1+rameno Glanz + přenoska HANA ML , Marantz SACD 30n , Bluesound node2, GMG Harmonic Hammer 3000P , Acoustic Revive SPC reference II tripleC , Roth Audio Orfeo, , Chord, Wireworld .
slayers

Příspěvek od slayers »

Kluci všem děkuji za kladné ohlasy, přání a odpovědí místo mě, do poslednich chvil roku jsem byl v práci místo poslechu a pohody.
Taky všem přeju vše nej do nového roku a snad se potkáme nejen na výstavě v Praze.
Pro-Ject Signature 10.
slayers

Příspěvek od slayers »

Po delší době bych opět napsal pár řádku o tom co jsem u sebe vylepšil.
Konec zimy a jaro jsem se věnoval výběru dacu a výměně transportu. U2 mini jsem plánoval povýšit hned od začátku ten jsem koupil v podstatě na zkoušku jak to u mě bude pouze s transportem.
Lumin U2 je oproti mini určitě krok správným směrem, lepší je ve všem, aby ne mini je za polovičku a vizuálně už nepůsobí jako hračka.
Pak přišlo na výběr dac. Testoval jsem u sebe doma, vybíral jsem z několika kousků které jsou popsány ve vlákně Weiss engeneering od Antipop, jen bych do seznamu přidal ještě dac Merason.
U mě skončil Audio Analog AAdac. Finále bylo s Weissem, který měl napřed ve větší dynamice ne snad o parník ale vše je trefně popsáno ve zmíněném vlákně. Aadac byl pro mě lepší volba i třeba kvůli již nepotřebě řešit napájení, no a možnost volby v černé i když barva nehraje :angel:
Nakonec jsem pod komponenty dokoupil Orea od Iso......
Jisté je zpřesnění detailů a prostoru.
Teď jsem ve výběru kabeláže, usb, signál a 2x síť ale o tom příště.

Hifi zdar :thumbup:
IMG-20250414-WA0005.jpg
IMG-20250414-WA0004.jpg
IMG-20250414-WA0001.jpg
IMG-20250414-WA0003.jpg
Pro-Ject Signature 10.
PavelDosko

Příspěvek od PavelDosko »

gratulace
Lumin U2 mam jiz dva roky (ve spojeni s DAC Rockna Wavedream) a jsem opravdu spokojeny
p.s. mas-li moznost tak ho zkus pripojit pomoci optickeho vstupu (ethernet)
neni placka, neni highend
blesk666

Příspěvek od blesk666 »

Gratulujem, mas to pekne aj aparat aj posluchovka. Za ostatne 2-3 roky mas komplet obmenenu zostavu. Uzivaj
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Canor AI 1.20>Marten Django XL
230V:Torus modif.,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
zappa - Mecca studio

Příspěvek od zappa - Mecca studio »

Parádní poslechovka, i komponenty. Užívej. :thumbup:
Clarisys Studio plus + Aries Cerat Impera II Reference + Ianus Essentia + kassandra + Pachanko MINI SE + HELEPOLIS,Sroll Purity Quantum filtrace, + 2x SoTM + Ediscreation LPS, PI audio , Diamond sound zemnění https://mecca-highend.cz/
Odpovědět