Mecca - highend studio

Výrobci, prodejci a Hifi studia.
pajuna
Administrátor

Re: Mecca - highend studio

Příspěvek od pajuna »

zappa píše: 31 bře 2024 20:40
pajuna píše: 31 bře 2024 17:06Good luck👍
Doufám, že se někdy stavíš, už jsem tě neviděl roky. A díky
Mas pravdu Michale, cas strasne leti a zivot nejde vzdy podle planu. Rad nekdy prijedu nejen na poslech a pizzu🙂
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
zappa

Příspěvek od zappa »

Dnes ráno jsem dostal zprávu od Floriana z Clarisys, že repro (372kg) zítra ráno v 8.20 dorazí na letiště v Praze. Stihneme to do Audiohappeningu?
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
zappa

Příspěvek od zappa »

IMG-20240331-WA0003.jpg
IMG-20240331-WA0004.jpg
IMG-20240330-WA0019.jpg
IMG-20240330-WA0002.jpg
IMG-20240330-WA0007.jpg
IMG-20240330-WA0010.jpg
IMG-20240330-WA0009.jpg
IMG-20240330-WA0008.jpg
IMG-20240330-WA0003.jpg
IMG-20240330-WA0004.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
zappa

Příspěvek od zappa »

A s designem tzv. LAMPI jsou jedině na světě. Lampi design di vymyslel Lukasz Fikus z Lampizatoru a mne se moc líbilo to skloubení moderního designu s teplou retro nadechem. Jsem nesmírně natěšem. Toto je pro mne událost roku. To co pro mne znamenal D/A Pacific minulý rok tak Studio plus letos. Ve velkém očekávání jsem i s Aries Cerat. Bude revoluce nebo jen z dalších vynikajících audio komponentů?
Janik

Příspěvek od Janik »

Mat nato love kupil by som si ich bez posluchu :smile: . Krasne su. Som fakt velmi zvedavy.
M0n0: Denon DA-309 10” + AT33Ann
St3r30: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Ph0n0: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
4mp: SPX 2010, SPX A40
R3pr0: STH12
FIlt3r: NA
Gr4m0: Denon DP-80 DasPlinth
zappa

Příspěvek od zappa »

Janik píše: 01 dub 2024 09:06 Mat nato love kupil by som si ich bez posluchu :smile: . Krasne su. Som fakt velmi zvedavy.
To prý dělá 70 % lidí, bez poslechu.
zappa

Příspěvek od zappa »

Upozornění. Od 16.4 do 31.4 nebude Mecca aktivní. Budu na vás myslet v amerických studiích v Seattlu a San Francisku.
zappa

Příspěvek od zappa »

Tento vikend tedy v dubnu posledni moznost navštívit studio. Clarisys budou rozehrané tak z půlky asi 120h. K poslechu jsou též Horning Agalme a Euphrodites, Pink Faun a Aries Cerat Helene plus Pacific. Kassandra poputovala k zakaznikovi.
zappa

Příspěvek od zappa »

Premiéra Aries Cerat v České rep. o víkendu proběhla převelice úspěšně. Účastníci nešetřili chválou, dokonce foposud neslýchané, pan Sroll se o konkurenčním výrobku obdivně vyjádřil, ze to je dokonalý převodník, a strávil tu včera celý den
Za mne je Helene dac kup století.
20240408_093101.jpg
20240405_163949.jpg
20240405_124026.jpg
20240405_155544.jpg
20240405_155308.jpg
20240406_095128.jpg
HonzaE

Příspěvek od HonzaE »

V sobotu jsme s kamarádem navštívili Mecca studio. V prvé řadě bych rád poděkoval Michalovi, že nás přijal a celý čas se nám věnoval. Je to prostě nadšenec. :clap: Odpolední návštěva se protáhla až do večera.
U Michala jsem byl na podzim kdy zrovna docházelo k výměně Tannoy za Horning. V sobotu bylo vše jinak, tedy Clarisys, Lampizator, AiresCerat.... jen monobloky Challange zůstaly. Hned od počátku nás zvuk dostal, jak poznamenal kamarád, repro úplně zmizela, zvuk se rozprostřel do prostoru, nástroje jasně lokalizované. Repro vyřazují prakticky stejně vpřed i dozadu, ale správné poslechové místo je důležité v pravolevem směru i ve správné výšce. Mě osobně vyhovoval vyšší posaz. Poslouchali jsme všechny možné žánry od jazzu přes klasiku po F.Zappu a Plastiky, běžné i audiofilni nahrávky. Michal nabízel stále další a další zajímavé skladby. Po přestávce na kávu se změnilo propojení z USB na Aes/ebu(?). Také došlo ke změně ze Stylus na Roon. Nevím sice v jákem pořadí změny probíhaly, ale původní nastavení mě oslovilo více. Nebo jen subjektivní dojem?
Tak nebo tak byl to pro mě ultimátni zvuk. Opět překvapení jaký zvuk může přinášet stream. Jsem rád, že jsem mohl takovouto "konečnou" slyšet i když vím, že se v těchto kategoriích nikdy pohybovat nebudu. O to více ještě jednou díky Michalovi, jak se nám věnoval i když jsme nebyli zákazníky. :thumbup:
Návštěvu jsme samozřejmě nemohli zakončit jinak než výbornou pizzou a pivem.
Přeji Mecca studiu ať se daří a povede se skloubit koníček s obchodem.
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
zappa

Příspěvek od zappa »

Pink Faun nová Ultra USB card, je to masakr, mrkněte.
Používají 5x 10F super kondenzátory. To je 50 000 000 uf.

Kapacita supercap je šílená - tato karta má banku 50 000 000uF, zatímco typický monoblok "plné velikosti" má pouze ~250 000uF. To je 200x větší kapacita PSU!

Pokud by napětí nebylo jen 3V, mohly by se tyto supercaps použít ke svařování věcí (a snadno vás zabít).
https://www.whatsbestforum.com/threads/ ... ost-965385
NA-Noble Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NA-Noble Audio »

Každopádně to je úctyhodné množství energie, ale ti hoši z whatsbest fora mají zkreslené představy.

Skutečná hodnota elektrického náboje je součin hodnot kapacity a napětí kondenzátorů.
Tedy nelze porovnávat baterie kondenzátorů USB karty běžící na 3V a výkonového zesilovače který běží na 60-100V jen podle hodnoty uF.
Příklad pro představu skutečného stavu.
50 000 000 uF x 3V = 150 000 000 Q
250 000 uF x 80V = 20 000 000 Q
Poměr skutečné hodnoty kapacity el. náboje popisovaných příkladů je cca 7 x ne 200x větší.
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
zappa

Příspěvek od zappa »

Ve studiu je nyní možmno slyšet Aries Cerat převodník Helene a předzesilovač Incito S, Clarisys Studio Plus, streamer Pink Faun 2.16Ultra,streamer Pachanko MINI SE, PI kabely, Horning Agalme. Po domluvě je možné i přespání v apartmánu. Těšíme se na vaší případnou návštěvu.
zappa

Příspěvek od zappa »

K prodeji bude též tento stříbrný USB kabel od Ediscreation, slušné uživatelsé recenze na WBF, za dobrý peníz, hodně muziky .( 517e)
https://ediscreation.com/product/refere ... usb-cable/
IMG_2394.jpeg
usb.jpg
zappa

Příspěvek od zappa »

24. února 2024
Přidat záložku
Při čtení fóra v posledních několika týdnech/měsících se mi zdá, že USB typ připojení se poněkud stává nebo je to již druh připojení, kde stále více uživatelů volí starý dobrý spdif nebo eas/ebu (já také často používám spdif ), zatímco ostatní s jednotkami schopnými i2s tlačí na křišťálově čistý signál přes tuto. Nebudu se ani zmiňovat o XDMI nejnovějšího vývoje Taiko/Lampi. Někteří stále používají staré dobré USB, a proto stojí za to prozkoumat životaschopné možnosti v této doméně.
Po letech života s FTA Callisto a Sinope jsem využil příležitosti, když jsem dostával zpět své jednotky od Edisoncreation, abych si objednal jeho referenční USB kabel. Abych nepsal o specifikaci, pouze zkopíruji/vložím specifikace a základní informace z webu, který se nachází zde: https://ediscreation.com/product/refere ... usb-cable/
Specifikace:
- Perfektně Leštěná stříbrná 5N jádra: Kabel obsahuje dokonale leštěná 5N stříbrná jádra, která nabízejí vynikající vodivost a čistotu signálu.
- Nezávislá izolace: Kabel je navržen s nezávislým izolačním materiálem, který účinně snižuje přeslechy a zajišťuje čistý a nepřerušovaný zvuk.
- Speciální konstrukce Spinning Shield: Tato pokročilá konstrukční funkce dále zvyšuje čistotu signálu a snižuje rušení.
- Speciální izolovaná konstrukce 5V stínění: Tato funkce účinně izoluje napětí, snižuje jakékoli možné rušení a zlepšuje kvalitu zvuku.
- Technologie Carbon Isolation: Tato pokročilá technologie dále minimalizuje rušení a zajišťuje dokonalou signálovou cestu pro váš zvuk.
- Blok EMI vyrobený na zakázku: Speciálně navržený blok EMI snižuje elektromagnetické rušení a zajišťuje čistý a nepřerušovaný přenos zvuku.

Vzhled a dojem :
Kabel je zabalen ve velmi úhledné krabici, která poskytuje okamžitý pocit z prémiového produktu. Kabel jako takový vypadá bezvadně a ve výrobě je vidět důraz na detaily. Je velmi flexibilní, což je v mé knize obrovské plus.

Sonics:
Prolomení se standardními vzestupy a pády trvalo dobrých 100+ hodin, což jsem očekával a Edison mi to poradil. Nevěnoval jsem příliš velkou pozornost celkové prezentaci, ale kabel zněl dobře/skvěle od začátku.
Nyní, když jej používám poslední dobré dva měsíce, mohu s jistotou říci, že tento konkrétní kabel mi v žádném případě škrtí kabelové boxy USB a rozhodně je strážcem. Je extrémně rychlý, líbivý a detailní, ale ne namáhavě, ale spíše příjemným a hudebně poutavým způsobem. Nic nevyskakuje z obrazu tam, kde by nemělo, vokály a středy jsou svůdné a v "pokoji" tak nějak. Vždy rád zmiňuji „prodlužovače“ a tento kabel v tomto ohledu exceluje. Basy jsou hluboké a pevné, zatímco vysoké frekvence a super pěkně prodloužené, zatímco tonálně jsou také na místě.
Vlastně, když si film v hlavě trochu vrátím - vrátilo mě to na začátek mého příběhu - zase denně používám USB připojení, které jsem zrušil pro mírnou převahu toho spdif.

Cena:
Stydím se to zmínit, protože někdo nebo dokonce mnozí říkají, že tato cena nemá nic společného s „referenčním“ produktem, který se používá k platbě v číslech blízkých nebo s minimálně třemi nulami po prvním číslo.
No tento konkrétní začíná pro změnu nulou následovanou tečkou a číslem 4 ak (0,4k). Ano - v této šílené cenové matici zvuku, ve které žijeme, je to skutečný obchod. Pokud potřebujete tento typ propojovacího kabelu, určitě to vyzkoušejte!
Král je mrtev, ať žije král! Čisté bingo od Edisona
zappa

Příspěvek od zappa »

Zajímavé 2 modely LPS od Ediscreation. Ten černý je skladem, má možnost např zvolit 2x12v a 1x 5v, tato verze skladem je takto nakonfigurovaná. Firebird skladem není, lze objednat, tam je možnost pouze 3 stejné hodnoty, např. 3x12v nebo 3xjiná hodnota, lze zvolit.
1658629196893.jpg
1658629196668.jpg
IMG_20220724_102532.jpg
69D06710-A01B-46B4-84ED-E2848AEAD555.jpeg
zappa

Příspěvek od zappa »

Dnes mne Stavros z Aries Ceratu moc potěšil, stali jsme se i pro Slovenskou republiku vyhradním dovozcem a distributorem! Stalo to hodně úsilí, ale setkání v Mnichově ze Stavrosem hodně pomohlo. Takze bratři Slováci, ozvěte se v případě zájmu o naše produkty.
Tony

Příspěvek od Tony »

zappa píše: 14 čer 2024 14:38 Dnes mne Stavros z Aries Ceratu moc potěšil, stali jsme se i pro Slovenskou republiku vyhradním dovozcem a distributorem! Stalo to hodně úsilí, ale setkání v Mnichově ze Stavrosem hodně pomohlo. Takze bratři Slováci, ozvěte se v případě zájmu o naše produkty.
Michal - gratulujem, Aries Cerat je výborná značka👍

A teraz ešte treba objednať Kassandru - a - Ithaku🙂
zappa

Příspěvek od zappa »

USB Ediscreation Refence je tak trochu skrytý poklad, v této cenové relaci je zřejmě nepřekonatelný, testoval jsem oproti násobně dražšímu PI usb kabelu, a vůbec se nemusí sytdět za svou výkonnost. V případě zájmu o vyzkoušení je možno se domluvit. cena 750 euro. PI usb kabel 1750e. Zvuk je analogový a plnější, žádný náznak digitálnosti, ukřičennosti, přesto solidní rozlišení a plný zvuk. Jeden kabel dnes posílám k zákazníkovi do Trutnova. Možnost vyzkoušení samozřejmostí.
Další novinka je objednávka super highendových přístrojů od Aries Cerat na studio. Pandora, nejnovější model z vysoké řady jejich předzesilovačů 110kg s s truhlami, který jěště nenašel světlo světa na jejich stránkách, snad brzy. Nicméně toto mi bylo sděleno v emailu:
Some words on Pondera:
>
> The Pondera pre-amplifier was one of our early designs, on the very
> beginning of the company. The first Pondera was designed in 2011 and
> was
> demoed in the 2011 Munich show. In my ears this was an incredible
> sounding design but i decided to put it in the "design freezer" , to
> re
> relauched in the future.I think it was time, to relauch the design,
> with
> many differences, but with same core tech as the original.
> So what was special with Pondera? The preamp was designed to showcase
> our NOIES technology,which by now it was not used in other equipment.
> The NOIES stands for Negative Output Impedance Energy Supply.More on
> this tech later, but a few words:
> Any PSU will present a certain amount of "sag" or "surge" when current
>
> demands of a certain stage changes.
> The Pondera uses a real time modulator in the PSU which modulates the
> PSU in correlation to the signal, overcompensating the modulation that
>
> signal would be imposed on the PSU.It does not use feedback or
> feedfforward . In a sense, the more current a stage demands, the more
> current the PSU would try to deliver.
> The NOIES tech is IMHO what makes the sound of this tech so special.
> Measurement wise is probably the best non-feedback pre out there, but
> we
> do not care about that anyway 🙂
> Some nice feats of the new Pondera is the use of true dual mono PSU,
> but also one separate tube and one SS rectified PSU per channel .User
> can switch even in real time between the SS and tube rectification.Why
>
> have both? Some might prefer the zero maintenance of the SS
> rectification, or preserve the fancy tube rectifiers for critical
> listening and not for everyday use. Hey some even might prefer the SS
> rectified sound, who knows. We did it because we can.
>
> Some specifications:
>
> Negative Output impedance design
> Tube compliment: Any combination of(dual or single) E280F, E180F,
> E810F,
> E282F, D3A, 6j9, 6j11pe 6z52
> Max gain: 2-8db (switchable) or 14/20db(switchable)
> Max output: 30Vrms
> Distortion at 1Vrms -100db
> Volume control technology: Transformer volume control, 26 steps
> Outputs: RCA , true XLR (standard configuration)
> Inputs: 4 X RCA, 1 x XLR
> HT ready
> Quad PSU (dual mono tube rectified PSU, dual mono SS PSU, switchable)
>
> Dim: 480mm x 490mmD x 170mmH each chassis , 55kg each unpacked
>
> Best Regards
> Stavros
Dále objednán Talos Refrence phono přezdesilovač 79kg https://aries-cerat.com/talos-reference ... no-system/
Dále další předzesilovač Impera Refernce MK2 taktéž 110kg nevybaleno https://aries-cerat.com/impera-ii-ref-preamplifier/
A jako poslední Yanus Essentia zesilovače/monobloky 80kg každý https://aries-cerat.com/ianus-essentia-product-page/
Ianus-Essentia-3-crop.jpg
Impera-Ref4.jpg
Talos-page-panel.jpg
Jsem moc zvědavý na preformance těchto referenčních produktů od Aries cerat, zvuk Aries cerat "musímk říct" je velmi návykový tak pozor, abyste se nestali takovým pacinetem jako já. :smile: Ty monobloky jsou velmi zajímavé pro jejich technologii Triodefet, tranzistor nebo trioda?
Recenze tady https://www.monoandstereo.com/aries-cer ... rs-review/
Janik

Příspěvek od Janik »

tie Ackove monobloky mozeme porovnat niekedy s mojim spx a40 (Acko 2x40w) mohlo by to byt zaujimave...
M0n0: Denon DA-309 10” + AT33Ann
St3r30: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Ph0n0: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
4mp: SPX 2010, SPX A40
R3pr0: STH12
FIlt3r: NA
Gr4m0: Denon DP-80 DasPlinth
zappa

Příspěvek od zappa »

zappa píše: 13 čer 2024 13:46 K prodeji bude též tento stříbrný USB kabel od Ediscreation, slušné uživatelsé recenze na WBF, za dobrý peníz, hodně muziky .( 517e)
https://ediscreation.com/product/refere ... usb-cable/
Jěště bych chtěl vysvětlit cenu USB kabelu Ediscreation. MC cena je 750 euro, ovšem mám tu demo, který bych naším členům chtěl nabídnout za 517e, proto ten rozdíl. V mém vláknu Zappadaddy mám uvedeno 700e, to byl omyl, omlouvám se. na chcbu mne upozornil člen fora, dekuji za to. Děkuji za pochopení.
zappa

Příspěvek od zappa »

Velice pozitivní recenze na streamer CONSTELATION MINI SE, který nabízíme k prodeji. https://the-ear.net/review-hardware/pac ... se-server/

Závěr recenze:
Výsledky, které jsem získal s Pachanko Labs Constellation Mini SE, odstranily všechny výhrady, které jsem měl ke kvalitě zvuku Roon, tento server dokazuje, že když získáte správné základy, když postavíte digitální zdroj zvuku, který je tak dobře promyšlený, objeví se kouzlo. toho. Potřebujete slušný systém, abyste ocenili, kolik kouzla je na vašich oblíbených nahrávkách, ale bylo to tak, skvělý zdroj vás může dostat tak daleko. Zajímavá věc na tomto konkrétním zdroji je faktor Diretta, pokud se má věřit jeho tvůrcům, vše, co potřebujete, je cíl pro přemostění mezi serverem a vaším DAC a hudební extáze bude vaše.

Klíčovým bodem však je, že druhý nejlevnější server/streamer v katalogu Pachanko Labs je fenomenálně dobrý. To dokazuje, že když použijete dostatek know-how na stavbu počítače specifického pro zvuk, výsledky mohou být ohromující. Musím říct, že mě hodně láká investovat. Žijte na Réunionu.
Mark Levinson
Administrátor

Ostravská klika

Příspěvek od Mark Levinson »

Přesně před týdnem, v neděli, jsme se vraceli z Vinylové seance od Many a vzali jsme to severní cestou (Praha - Ostrava přes HK), abychom se mohli zastavit u Michala v High End studiu Mecca. Měli jsme ještě pozvání k Samcusovi, ale dvě akce by se z časových i kvalitativních důvodů nedaly stihnout. Tímto se Petrovi omlouvám, že jsme tentokrát jeho pozvání museli odmítnout.
Dorazili jsme k Michalovi dopoledne tak, abychom u něj stihli i oběd ve formě skvělé pizzy. Chvíli jsme jen tak okukovali přístroje Aries Cerat a reprosoustavy Clarisys Audio. Upřímně řečeno a dle mého vkusu, přístroje Aries Cerat nijak neoplývají krásou, ale prvořadý je zvuk. Reprosoustavy vypadají mnohem lépe, ale o vzhledu už dost (ostatně koukněte na fotky).
Michal se nás před poslechem zeptal "jaký zvuk očekáváte"? Upřímně jsem přiznal, že barevný zvuk, trochu tenčí s mírným úbytkem na spodním pásmu. Omyl! Nevím jak to v Clarysis Audio dělají, ale spodní pásmo bylo bohaté a plné. Hluboké tóny byly přítomny v takovém rozsahu, až jsem hledal očima po místnosti ukrytý subwoofer. Ovšem marně. Co Vás upoutá je nádherný prostor, až holografické zobrazení prostoru a to nejen levo-pravý, předo-zadní, ale i vertikální prostor je znát. Zkrátka, když má muzikant 150 cm nebo je to dvoumetrový habán, tak to uslyšíte. Samozřejmě, že tento holografický zvuk se projevuje v nejlepším poslechovém místě, tedy uprostřed sedačky. Hráli jsme ze streameru Pachanko do barevné věže Vlada - Diretta a následně do DAC Aries Cerat, dále do předzesilovače Aries Cerat a z něho do lampových monobloků Chelenge 833 a přes externí výhybku do reprosoustav Clarisys Audio.
"Co to tam leží na tom napájecím zdroji" pravil kdosi z nás a ukázal na kamínek Megaras či jak se to vlastně jmenuje? Při prozrazení ceny jsem se lehce pousmál a myslel jsem si svoje, ale nedalo nám to a dožadovali jsme se předvedení účinku. Nevím jak je to možné, ale ta změna zvuku se projevila v takovém lehkém zvadnutí zvuku, jako by někdo ubral o jeden stupeň hlasitost. Po vrácení Megarasu zpět dostal zvuk opět jiskru jako by jste mírně přidali volume. Rozdíl není propastný, ono to hraje pořád skvěle, ale s Megarasem je to malinko lepší. Snad napíši své postřehy i ostatní členové Ostravské kliky.
Na závěr bych chtěl poděkovat Michalovi za prezentaci tohoto systému, který hraje tak, že máte chuť poslouchat stále další a další nahrávky. Krásně to zvládá a zobrazuje v prostoru i velké tělesa jako symfonický orchestr a veškerá hudba z tohoto systému jen tak plyne jakoby nic. Nevím co na tom zvuku má větší zásluhu, jestli monobloky, reprosoustavy nebo DAC a předzes. či Diretta, ale jako celek je to vynikající.
Michale děkujeme za Tvůj čas i pizzu.
.
2024-09-22 11.49.23.jpg
2024-09-22 11.08.17.jpg
2024-09-22 11.08.28.jpg
2024-09-22 12.21.05.jpg
2024-09-22 12.43.52.jpg
2024-09-22 12.43.57.jpg
Mark Levinson
Jiri

Příspěvek od Jiri »

Chlapi, se tváříte jak po divoké noční chlastačce :lol:
MSB DATA CD IV Sign. ->i2s Ansuz D2 eth. -> MSB DAC IV Sign. (Femto 77) -> Ansuz D2 XLR->MSB S200 -> Vivid B1 (Accuphase PS-1200+SR Grounding Block; Shakti; Ansuz).
tm.watch

Příspěvek od tm.watch »

Jiri píše: 30 zář 2024 10:14 Chlapi, se tváříte jak po divoké noční chlastačce :lol:
No, taky na tu fotku koukám a mám stejný pocit. :lol: Ale byla to jen jen únava, žádné alko orgie se nekonaly.

Ještě doplněk k Viktorovu postu, který je napsán skvěle a vyčerpávajícím způsobem. Ty magické kameny jsou opravdu třešínkou na dortu v případě, že už máte jinak “vyřešeno”. Samotného by mě zajímalo jak to vlastně funguje. Taky potvrzuji fantastické podáni prostoru v ideálním poslechovém místě, kdy jsem si opakovaně prosil pustit skladbu Kyrie (snad Michal prozradí o co konkrétně šlo) v nějakém kostele či chrámu a ta hloubka byla přímo hmatatelná. To se opravdu musí slyšet. Prostě parádní zvuk, pro který ovšem musíte mít adekvátní prostor. Tahle konfigurace není do “paneláku”. Možná tak menší verze Clarysis, ale tu jsme neslyšeli.
zappa

Příspěvek od zappa »

Pozvánka na Den otevřených dveří ve 2 víkendech za sebou 26-28.10 a 2.10 2024. Tato akce je něco jako Audio happening, ovšem tentokrát však jako SÓLO domácího studia Mecca Hinghend na Vraclavi.

Program každý z těchto dnů začíná v 11h dopoledne a končí posledním návštěvníkem:
26.-28.9
1. Test předzesilovačů Incito S a Pondera od Aries Cerat. Incito S je druhým nejmneším a Pondera je v hiearchii Aries cerat někde v druhé polovině. Incito S za 16000e, Pondera 41000e.
2. Test monobloků Aries cerat Inaus Essentia(40500e) vs věhlasné ukrajinské Challenge SE-833(15500e)
3. Test Diamond Sound zemnících boxů - budete asi překvapeni po zapojení těchto luxusních válců
4. Test streameru Pachanko MINI SE(3600e) vs Pachanko MINI SE s diretta target Helipolis(4000e). Opět velmi zajimavý test z oblasti budoucnosti digitálního přehrávání po síti.
5. Test kabeláže ze stáje PI Slovensko

2.10.2024 program bude obohacen o tyto 2 testy:
6.Test streamerů Pachanko Constellation Reference(9100e) vs MINI SE (3600e)

7. Test předzesilovačů od Aries cerat Impera Reference(22000e) vs Pondera Legacy (41000e) plus 1-5 z prvního víkendu

Akce nejen seznámí se zvukem toho nejvyššího světového highendu , ale slouží i jako setkání a seznamování lidí se společnou zálibou jako je poslech hudby v té nejvyšší kvalitě. Toto je jedinečná možnost si poslechnout jak hrajou komponenty světové třídy ve vymazlené domácí poslechovce. Kde si můžete přát a slyšet vaší oblíbenou hudbu a kde si můžete zvýšit obzory aniž by vás prodejce tlačil do nákupů. Zároven si můžete popovídat s obdobně laděnými účastníky, poklábosit o vaších zkušenostech, prostě se inspirovat navzájem u hudby v příjemném prostředí studia či v klidu v pizzerii v přízemí. Pro neznalé, studio se nachází v 1.patře na pravo na adrese Vraclav 3.
Vstup zdarma :smile: Občerstvení v místní pizzerii zpoplatněno.
Těšíme se na vaší návštěvu.
20240716_090811.jpg
20241004_141849.jpg
IMG-20240729-WA0008.jpg
th (1).jpeg
1771a9_fe9491d95e14466794e6d522170cf5e4_mv2.jpeg
1771a9_18add0e685fb4ec09ca944a94ecb3c90_mv2.jpg
IMG_0167.jpg
Aries_Cerat_Pondera_Preamplifier_review_matej_isak_mono_and_stereo_2023_high_end_audiophile_luxury_audio_music_-4-2048x921.jpg
Odpovědět