Dneska jsem se vrátil ke zkoušení přívodního kabelu, zkoušené kabely Audience, Furutech 2x, Isotek 2x, Oyaide Vondita. Po skoro celodenním zkoušení, jsem usoudil, že na mé sestavě, přívodní kabel k filtraci nemá jakýkoliv vliv na filtraci a na kvalitu výsledného zvuku. Proto jsem nechal u filtrace jako přívodní kabel, kabel dodaný s filtrací, ostatní kabely použiji jinde.NA-Noble Audio píše: ↑28 črc 2024 18:23 B. M. C. G.
Mazání medu kolem pusy je jedna věc, a zcela něco jiného je zakoupení výrobku, to doufám uznáváš?
To o čem píšu jsou zkušenosti lidí, co se rozhodli pro nákup, těch co se rozhodli mi Galaxys vrátit jsou včetně před lety Tebe celkem dva, možná tři za sedm let produkce.
A pak jsou tu ještě ohromná kvanta těch, kteří si spokojeně užívají tu Sigmas EVO 3 protože jim přinesla zlepšení, a pokud si jí ohodnotil stejně jako Galaxys který je za poloviční cenu, tak je to myslím dobrý výsledek.
Ne, určitě si nemyslím, že k V5 mají lidi kabel v ceně výrazně převyšující cenu té filtrační jednotky, ale jak dokazuje co mi odpověděl Gryphon (díky za to) , tak výsledek přínosu jednotky na předřazeném kabelu dost závisí.
IsoTek
Re: IsoTek
IsoTek V5 Sigmas
Gryphon Diablo,Scorpio
Lumin U2,Roon
EE8switch,SOtM sNH-10G/sCLK-EX
Mola M.Tambaqui
Neotech,Nordost,Furutech,Audience
2x K.Fractal=biwire,WB Discovery
Chci vědět, proč jsou hudebníci na pódiu, ne kde." (John Farlowe)
Gryphon Diablo,Scorpio
Lumin U2,Roon
Mola M.Tambaqui
-
=)) Dobře ty. Ja s tebou plně souhlasím. Co jsem to testoval, také jsem k tomu došel. :mrgreen:
Testnul jsem k fitru i Isotek kabely …. Optimum bylo slyšet k lepšímu rozlišení možná to šlo i víc dolů … dramacký to sice nebylo … ale skyšet to fakt bylo :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Bob Marley once said “One good thing about music, when it hits you feel no pain…”
-
Taky mám tyhle hrátky za sebou. I za filtrační jednotkou. :roll:
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
„Vyzkoušel jsem Furutech DPS 4.1 , Audience AU 24 SE , IsoTek EVO 3 Premier , nakonec vyšel nejlépe kabel Audience AU 24 SE a zůstane natrvalo jako přívodní kabel do IsoTek V5 Sigmas“
„Dneska jsem se vrátil ke zkoušení přívodního kabelu, zkoušené kabely Audience, Furutech 2x, Isotek 2x, Oyaide Vondita. Po skoro celodenním zkoušení, jsem usoudil, že na mé sestavě, přívodní kabel k filtraci nemá jakýkoliv vliv na filtraci a na kvalitu výsledného zvuku. Proto jsem nechal u filtrace jako přívodní kabel, kabel dodaný s filtrací, ostatní kabely použiji jinde.“
Gryphone, tak to zkus ještě do třetice, třeba to dopadne zase jinak.
Ještě jsem nezaznamenal, že by někdo neslyšel rozdíly mezi přívodníma kabelama k jednotce, a to dokonce i pokud se jedná o aktivní pračku. U mě testuju vyvíjené kabely hlavně na této pozici, protože jsem zjistil, že se tam rozdíly dobře ukazujou. Kdyby tam neměly být, protože je jednotka nějak vymaže, tak bych to nemohl dělat a testoval bych na jiné pozici.
Ale je pravda, že už jsem jednou zažil případ, kdy jsem hned na první dobrou nebyl schopen vnímat rozdíly mezi dvěma kabelama, byl to můj Zephyr N2 a Roth Ariya. Ale při porovnání před zesilovačem tam byl naopak rozdíl hned jasně patrný. To bylo poprvé, jinak jsem ještě nikdy nezažil, aby byl rozdíl v kabelech před jednotkou menší než před přístrojema.
„Dneska jsem se vrátil ke zkoušení přívodního kabelu, zkoušené kabely Audience, Furutech 2x, Isotek 2x, Oyaide Vondita. Po skoro celodenním zkoušení, jsem usoudil, že na mé sestavě, přívodní kabel k filtraci nemá jakýkoliv vliv na filtraci a na kvalitu výsledného zvuku. Proto jsem nechal u filtrace jako přívodní kabel, kabel dodaný s filtrací, ostatní kabely použiji jinde.“
Ještě jsem nezaznamenal, že by někdo neslyšel rozdíly mezi přívodníma kabelama k jednotce, a to dokonce i pokud se jedná o aktivní pračku. U mě testuju vyvíjené kabely hlavně na této pozici, protože jsem zjistil, že se tam rozdíly dobře ukazujou. Kdyby tam neměly být, protože je jednotka nějak vymaže, tak bych to nemohl dělat a testoval bych na jiné pozici.
Ale je pravda, že už jsem jednou zažil případ, kdy jsem hned na první dobrou nebyl schopen vnímat rozdíly mezi dvěma kabelama, byl to můj Zephyr N2 a Roth Ariya. Ale při porovnání před zesilovačem tam byl naopak rozdíl hned jasně patrný. To bylo poprvé, jinak jsem ještě nikdy nezažil, aby byl rozdíl v kabelech před jednotkou menší než před přístrojema.
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Slyšet to bylo, a to jsou kabely z jedné rodiny.
Já když nahradím Zephyr N Zephyrem 2, tak to nemám chuť ani poslouchat, jak moc to rozhodí vyváženost.Takže se ten rozdíl dá nazvat zásadním.
-
Gryphone, tak to zkus ještě do třetice, třeba to dopadne zase jinak.NA-Noble Audio píše: ↑31 črc 2024 09:07 „Vyzkoušel jsem Furutech DPS 4.1 , Audience AU 24 SE , IsoTek EVO 3 Premier , nakonec vyšel nejlépe kabel Audience AU 24 SE a zůstane natrvalo jako přívodní kabel do IsoTek V5 Sigmas“
Což je slušný důkaz psychoakustiky.
-
A nevědět o tom, tak si ničeho ani nevsimnes a spokojeně poslouchas dal.NA-Noble Audio píše: ↑31 črc 2024 09:13Slyšet to bylo, a to jsou kabely z jedné rodiny.
Já když nahradím Zephyr N Zephyrem 2, tak to nemám chuť ani poslouchat, jak moc to rozhodí vyváženost.Takže se ten rozdíl dá nazvat zásadním.
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Víš, to jsou názory jako od technokratů z vedlejšího fóra.
Ty tomu po technické stránce podle vlastních vyjádření vůbec nerozumíš, máš podle všeho dobře vyladěnou sestavu i poslechovku, ale to jak nevnímáš rozdíl bez filtrace a s určitýma modelama jednotek a nevnímáš rozdíly v napájecích kabelech mi nedávají smysl.
Že bych si toho vyměnění kabelu nevšimnul není pravda, to mam mnohokrát ověřené při různých situacích.
To by sis Ty nesměl sluchově všimnou, že Ti ze sestavy byla odpojená ta V5, a nebo vyměněný zesilovač.
Ty tomu po technické stránce podle vlastních vyjádření vůbec nerozumíš, máš podle všeho dobře vyladěnou sestavu i poslechovku, ale to jak nevnímáš rozdíl bez filtrace a s určitýma modelama jednotek a nevnímáš rozdíly v napájecích kabelech mi nedávají smysl.
Že bych si toho vyměnění kabelu nevšimnul není pravda, to mam mnohokrát ověřené při různých situacích.
To by sis Ty nesměl sluchově všimnou, že Ti ze sestavy byla odpojená ta V5, a nebo vyměněný zesilovač.
-
Mě názory ostatních moc nezajímají, kor ne výrobců / prodejců. Sestavu si stavím svoji hlavou, ne hlavou ostatních. Zajímavě me pouze co slyším. Mysli si co chceš, je mi to buřt :mrgreen:
Vliv filtraci slyším, začíná to u Genesis a Titan, a Sigmas V5.
Tvoje jednotka Galaxys byla u me prostě k ničemu. Ani DC složku v síti to neodstranilo, ani nesnizilo. Ale to mě nepřekvapuje, nedokázal to ani IsoTek Syncro Uni Active DC Blocking. Coz navrhoval nějaký Čech, pokud se nepletu. Ale asi to nefunguje, protože tomu jak píšeš nerozumím, to bude tim
Vliv filtraci slyším, začíná to u Genesis a Titan, a Sigmas V5.
Tvoje jednotka Galaxys byla u me prostě k ničemu. Ani DC složku v síti to neodstranilo, ani nesnizilo. Ale to mě nepřekvapuje, nedokázal to ani IsoTek Syncro Uni Active DC Blocking. Coz navrhoval nějaký Čech, pokud se nepletu. Ale asi to nefunguje, protože tomu jak píšeš nerozumím, to bude tim

- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Výrobci nedělají výrobek pro jednoho člověka, proto pro mě nemá váhu odlišný názor jednoho člověka.
Ty DC filtry samozřejmě fungují, v tomto případě to je jako by jsi tvrdil, že kartáček nedokáže čistit zuby.
Píšeš DC složku, ale přitom myslíš hlučnost trafa.
Ale hlučnost velkých toroidních traf má dvě rozdílné příčiny.
1.Hlučnost trafa je způsobena nekvalitní výrobou, případně nevhodným návrhem ohledně sycení jádra. Tuto hlučnost způsobuje trafo samo o sobě, a většinou je hluk stálý.
2.Hlučnost trafa, která nemusí být stálá, mění se její intenzita je způsobena DC složkou v napájecí síti.
Tu první variantu DC filtr přirozeně odstranit nemůže.
Ty DC filtry samozřejmě fungují, v tomto případě to je jako by jsi tvrdil, že kartáček nedokáže čistit zuby.
1.Hlučnost trafa je způsobena nekvalitní výrobou, případně nevhodným návrhem ohledně sycení jádra. Tuto hlučnost způsobuje trafo samo o sobě, a většinou je hluk stálý.
2.Hlučnost trafa, která nemusí být stálá, mění se její intenzita je způsobena DC složkou v napájecí síti.
-
Tak to jsi mi řekl s těmi trafy úplně novou informaci. Za co me prosím tě máš? =))NA-Noble Audio píše: ↑31 črc 2024 18:12 Výrobci nedělají výrobek pro jednoho člověka, proto pro mě nemá váhu odlišný názor jednoho člověka.

Jasně funguje ti to, to víš že joo. Jako obvykle, funguje to vsem, ja jsem světlá výjimka. Víme, co dalšího mi povíš? Můj Burmester nehuci. Ale občas ano, kvůli DC v síti, třeba 10 min v kuse. Pravdou ale je ze jsem to již tak rok u sebe neslyšel. Asi si sousedka koupila jiný vibrátor/zbijecku. :mrgreen:
Ty nejsi moc jiný než velké zabehle firmy, to je docela zklamání. Tam stejně jako ty neuzná pochybení a chybu svého přístroje. Vždy za to může zákazník...
Vím jaký jsi používal DC blokator, jaký hnůj jsi tam dával, stalo to myslím 2k. Psali tam pod tim lidé ze jim to stejně nepomohlo. Asi taky výjimky :lol:
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Proč píšeš o chování Tvého současného zesilovače Burmaster?
Na faktuře pro Tebe vidím datum prodeje Galaxysu 24.04.2018 to jsi měl Normu 70, levný striemer Pionner a Xaviany.
Po ní jsi měl několik zesilovačů než jsi se dostal k tomu současnému.
https://www.highendforum.cz/viewtopic.p ... 854#p60854
Takže popisované chování současného Burmestera a údajná nefunkčnost DC filtru v mé jednotce nemá žádnou souvislost.
Píšeš, že až se V5 Sigmasem slyšíš kvalitativní rozdíl, ale nyní máš komplet jinou, a mnohem lepší celou sestavu. Takže si ty jednotky porovnával s odstupem šesti let, na úplně jiné sestavě a s o šest let větší poslechovou zkušeností. Myslím, že je již vše naprosto jasné.
Žádné pochybení u mě není, DC filtr funguje jak má.
Tvrdíš nesmysl, že ti cedníkem s otvory 1mm propadávají makaróny.
Není to žádný složitý obvod, nevím, co by na něm mělo stát balík. To bych musel kolem toho vymyslet nějaké PR pohádky a pořádně to nacenit abych uspokojil ty z Tvého klubu - co nejsou tak bohatí aby kupovali levné věci.
Mam tento DC filtr osazený ve více jak 200 jednotkách a jediný ty máš problém.
Dokonce mam jednoho zákazníka, který si koupil během několika let už asi 3 nebo 4 jednotky a když jsem se ho při třetí ptal, co s nima dělá, tak jsem se dozvěděl, že obchoduje se secondhandem vysokých High-end modelů a protože se stává, že u těch většinou monobloků osazených trafama kolem 2kW někdy hlučí trafa, tak k nim lidem doporučuje si vzít rovnou i filtraci která to krásně řeší.
Na faktuře pro Tebe vidím datum prodeje Galaxysu 24.04.2018 to jsi měl Normu 70, levný striemer Pionner a Xaviany.
Po ní jsi měl několik zesilovačů než jsi se dostal k tomu současnému.
https://www.highendforum.cz/viewtopic.p ... 854#p60854
Takže popisované chování současného Burmestera a údajná nefunkčnost DC filtru v mé jednotce nemá žádnou souvislost.
Píšeš, že až se V5 Sigmasem slyšíš kvalitativní rozdíl, ale nyní máš komplet jinou, a mnohem lepší celou sestavu. Takže si ty jednotky porovnával s odstupem šesti let, na úplně jiné sestavě a s o šest let větší poslechovou zkušeností. Myslím, že je již vše naprosto jasné.
Žádné pochybení u mě není, DC filtr funguje jak má.
Tvrdíš nesmysl, že ti cedníkem s otvory 1mm propadávají makaróny.
Není to žádný složitý obvod, nevím, co by na něm mělo stát balík. To bych musel kolem toho vymyslet nějaké PR pohádky a pořádně to nacenit abych uspokojil ty z Tvého klubu - co nejsou tak bohatí aby kupovali levné věci.
Mam tento DC filtr osazený ve více jak 200 jednotkách a jediný ty máš problém.
Dokonce mam jednoho zákazníka, který si koupil během několika let už asi 3 nebo 4 jednotky a když jsem se ho při třetí ptal, co s nima dělá, tak jsem se dozvěděl, že obchoduje se secondhandem vysokých High-end modelů a protože se stává, že u těch většinou monobloků osazených trafama kolem 2kW někdy hlučí trafa, tak k nim lidem doporučuje si vzít rovnou i filtraci která to krásně řeší.
-
Takže, začíná téct do bot, takže začíná útok na plné obrátky. Uz to zase nezvladas? Viděl jsem jak jsi to uz nezvládl jednou na fóru, a začal být dost pod parou. Což me u takového esoterika nad věcí docela překvapilo. Což jako pro prodejce není hezká vizitka. Víš kulové co kdy a na čem jsem testoval. To sis vážně myslel ze jsem neměl nikdy možnost si tvoji filtraci znovu prověřit nebo porovnat? Ty vaříš z toho co sis přečetl na forum, ale jsou věci co jsem nezverejnoval. Mel jsem doma na test desítky věcí o kterých nemá nikdo ani páru. Nemám zájem zde vse zveřejňovat. A díky tobě a jiným ani nebudu.
Když jsou tvé filtrace takový zázrak, jen by ses nad mými řádky pousmál a neřešil to do krve.
Jinak jsi úplně mimo =)) Již v Roce 2017 jsem prodal Norma 70 a koupil Norma 140. A v Roce 2018 jsem měl již Perreaux 255i. Pioneer v te době nebyla normální seriovka. A v době kdy byl u me poprvé tvůj krám GALAXYS, jsem mel doma nějaké Lumin přehrávače, a další. Jak říkám, nevíš nic. Varis tu z vody, opět. Nedávno jsem chvíli hrál na Norma 140, což neznamená že jsem ji vlastnil, nebo na ni testoval V5. Jsi v tom zamotanej, a nevíš kudy kam. Asi se zeptám byvalich majitelů NA filtru co jej prodali, zda můžu zde zveřejnit jejich slova co o tvich zazracich napsalo. Tím myslím screeny z rozhovoru. I když to uz by bylo asi docela hnusně a přehnané... Špinavé prádlo se nepere na veřejnosti, ale někteří to rádi... Viď?
Tak si teď vážně říkám, ze ty sis ty recenze napsal na svých stránkách sám? Ono dá se to pochopit. Pro kšeft dobrý, ale starý trik. Docela smutné, jestli tomu tak je. Myslel jsem ze jsi lepší člověk
Když jsou tvé filtrace takový zázrak, jen by ses nad mými řádky pousmál a neřešil to do krve.
Jinak jsi úplně mimo =)) Již v Roce 2017 jsem prodal Norma 70 a koupil Norma 140. A v Roce 2018 jsem měl již Perreaux 255i. Pioneer v te době nebyla normální seriovka. A v době kdy byl u me poprvé tvůj krám GALAXYS, jsem mel doma nějaké Lumin přehrávače, a další. Jak říkám, nevíš nic. Varis tu z vody, opět. Nedávno jsem chvíli hrál na Norma 140, což neznamená že jsem ji vlastnil, nebo na ni testoval V5. Jsi v tom zamotanej, a nevíš kudy kam. Asi se zeptám byvalich majitelů NA filtru co jej prodali, zda můžu zde zveřejnit jejich slova co o tvich zazracich napsalo. Tím myslím screeny z rozhovoru. I když to uz by bylo asi docela hnusně a přehnané... Špinavé prádlo se nepere na veřejnosti, ale někteří to rádi... Viď?
Tak si teď vážně říkám, ze ty sis ty recenze napsal na svých stránkách sám? Ono dá se to pochopit. Pro kšeft dobrý, ale starý trik. Docela smutné, jestli tomu tak je. Myslel jsem ze jsi lepší člověk

Nechapem admina ze toto neriesi....
@BMCG prosim ta ak niekto zacne podpasovo kydak kebyze som vyrobca alebo predajca rovnako by som sa nedal a snazil by som sa zachovat si tvar a reagovat na nezmysli alebo nepravdy.
@NA nechapem ta? preco mas potrebu reagovat v teme isotek? mohlo by ti to byt ukradnute co si kto tu pise a zdiela
@BMCG prosim ta ak niekto zacne podpasovo kydak kebyze som vyrobca alebo predajca rovnako by som sa nedal a snazil by som sa zachovat si tvar a reagovat na nezmysli alebo nepravdy.
@NA nechapem ta? preco mas potrebu reagovat v teme isotek? mohlo by ti to byt ukradnute co si kto tu pise a zdiela
Mono: Denon DA-309 10” + AT33Ann
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
Amp: SPX 2010, SPX A40
Repro: STH12
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
Amp: SPX 2010, SPX A40
Repro: STH12
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
Ať admin nic nemaže , je to pěkná komedie a dobře se to čte. 

Kolotoč Mofi UltraDeck, přenoska Mofi ultragold MC, předzesilovač Hegel V10, středový klamp Mofi, CD Hegel P4A MK2, zesilovač Cambridge EDGE A, kabeláž Cardas,Mondiale, Repro Xavian Quarta MK2.
-
Končím tuhle diskuzi, neměl jsem na to reagovat. Dál se angažovat nebudu.
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že si nemám chuť nechat úplně kálet na hlavu.
Však on o sobě ví, jakej je.
https://www.highendforum.cz/viewtopic.p ... 150#p70150
Však on o sobě ví, jakej je.
https://www.highendforum.cz/viewtopic.p ... 150#p70150
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že to nemáš pročtené na první straně.Janik píše: ↑01 srp 2024 08:16 Nechapem admina ze toto neriesi....
Píše se tam o porovnávání s mou jednotkou.
https://www.highendforum.cz/viewtopic.p ... 21#p117821
Nemám potřebu někomu něco vnucovat, nebo někoho přesvědčovat, natož dokazovat, já to prostě tak slyším, pokud to někdo slyší jinak, respektuji to, nepotřebuji se dohadovat, prostě, každý jsme jinýB. M. C. G. píše: ↑31 črc 2024 11:00Gryphone, tak to zkus ještě do třetice, třeba to dopadne zase jinak.NA-Noble Audio píše: ↑31 črc 2024 09:07 „Vyzkoušel jsem Furutech DPS 4.1 , Audience AU 24 SE , IsoTek EVO 3 Premier , nakonec vyšel nejlépe kabel Audience AU 24 SE a zůstane natrvalo jako přívodní kabel do IsoTek V5 Sigmas“
Což je slušný důkaz psychoakustiky.
IsoTek V5 Sigmas
Gryphon Diablo,Scorpio
Lumin U2,Roon
Mola M.Tambaqui
Gryphon Diablo,Scorpio
Lumin U2,Roon
Mola M.Tambaqui
-
To nebylo nic proti tvému testu. Pouze me nazvedla ze židle tahle debilní věta! '' Gryphone, tak to zkus ještě do třetice, třeba to dopadne zase jinak.'' ~x(
NA asi chtěl říct, že vse hraje stejně. Ale mentální rozpoložení ovlivní daný zvuk v onen moment více nežli Valhalla vs Kabelguru prd.
NA asi chtěl říct, že vse hraje stejně. Ale mentální rozpoložení ovlivní daný zvuk v onen moment více nežli Valhalla vs Kabelguru prd.
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je, proč to podruhé Gryphon slyšel jinak. Nerozumím tomu, mě se to nestává.
Slyšel správně v prvním, nebo druhém případě?
Je to 1:1, tak je potřeba to rozlousknout, jestli to v třetím testu dopadne jako poprvé nebo podruhé. O tom byl můj příspěvek.
N.A. má zkušenosti, že v kabelech jsou velké rozdíly a také o tom často píše. Takže těžko si může myslet opak, že všechny hrajou stejně.
Je to 1:1, tak je potřeba to rozlousknout, jestli to v třetím testu dopadne jako poprvé nebo podruhé. O tom byl můj příspěvek.
N.A. má zkušenosti, že v kabelech jsou velké rozdíly a také o tom často píše. Takže těžko si může myslet opak, že všechny hrajou stejně.
Jednoduchý jako facka … postě nemáš Sigmas tak už to pochopNA-Noble Audio píše: ↑03 srp 2024 21:28 Otázka je, proč to podruhé Gryphon slyšel jinak. Nerozumím tomu, mě se to nestává.
:lol:
Bob Marley once said “One good thing about music, when it hits you feel no pain…”
-
Vtipné je ze výrobce filtraci si uz z podstaty nemůže pořídit konkurenční, lepší filtraci. A když ano, tak na tajno.antipop píše: ↑03 srp 2024 22:17Jednoduchý jako facka … postě nemáš Sigmas tak už to pochopNA-Noble Audio píše: ↑03 srp 2024 21:28 Otázka je, proč to podruhé Gryphon slyšel jinak. Nerozumím tomu, mě se to nestává.
:lol:
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
Ani aktivní pračky typu Accuphase nezařídí, že by nebyl slyšet rozdíl mezi kabelama kterým jsou připojené do zdi.
Natož jakákoli filtrační jednotka na bázi pasivních EMI filtrů.
Accuphase PS1200 jsem u sebe zkoušel už v roce 2009. Od roku 2014 se věnuju vývoji a výrobě vlastních filtračních jednotek a přínos Galaxysu je u mě naprosto jasný a proto nemám sebemenší potřebu si pořizovat cokoli jiného.
Natož jakákoli filtrační jednotka na bázi pasivních EMI filtrů.
Accuphase PS1200 jsem u sebe zkoušel už v roce 2009. Od roku 2014 se věnuju vývoji a výrobě vlastních filtračních jednotek a přínos Galaxysu je u mě naprosto jasný a proto nemám sebemenší potřebu si pořizovat cokoli jiného.