Má někdo podobnou zkušenost jako já se síťovým streamerem CD-670D? Z ničeho nic nejdou internetové stanice, pouze ukazuje na display Loading… Jde o výpadek na straně služby, nebo jinde? Jednou jsem to řešil výměnou síťového kabelu. Tento je odskoužený na jiném portu, s jiným přístrojem, je ok. Jak zjistit příčinu?
Díky za tip
Petr
Yamaha Airable internet radio_nefunguje
Re: Yamaha Airable internet radio_nefunguje
Airable nema zadny vypadek, net sluzby bezi. Chyba bude bud v tve siti nebo budes muset udelat výmaz pres advanced menu.
Od vintage až po současnost.. Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Technics, Dual, JVC, Rotel.
mozno ... skusit overit ci nie je novy firmware pre Yamahu
Analog Oracle SME Hana MolaMola Digi SOtM Lumin MolaMola Amp T+A Repro VSA Drat Nordost,CrystalConnect,Haabst,SOtM
Ine GMG Nordost,Townshend,StillPoints,IsoAcoustics,NeoHigh Akustika ArtNovition,SynergisticResearch Praca Kef iFi,Meze IsoTek
Ine GMG Nordost,Townshend,StillPoints,IsoAcoustics,NeoHigh Akustika ArtNovition,SynergisticResearch Praca Kef iFi,Meze IsoTek
To neni firmwarem, pro tohle zarizeni je posledni FW z 2021-10-04, ale není jeste "odstreleno" a k dnesnimu datu funkční.
Jak jsem jiz psal, bud je problem na siti u uzivatele nebo provest tovarni nastaveni či výmaz pres advanced menu.
Jak jsem jiz psal, bud je problem na siti u uzivatele nebo provest tovarni nastaveni či výmaz pres advanced menu.
Od vintage až po současnost.. Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Technics, Dual, JVC, Rotel.