Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Ostatní diskuze, nesouvisející s Hifi.
Odpovědět
efičák
Příspěvky: 660
Registrován: 15 říj 2012 16:32
Bydliště: Ostrava Jih

Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od efičák »

Ten pocit sumeni jako z morske musle se rychle omrzi zvlaste z obou usi a nepretrzite.
A kdyz zpusobuje unavu a potize se soustredenim a znemoznuje delsi poslech, nebo rozhovor s hudbou na pozadi v restauracich.

Po infekci svetove pandemickym virem se mi ke ztrate cichu a chuti pridalo zesileni nechtene stredovlne stanice a pani ORL řekla Ginkgo.

Uz druhy tyden po nasazeni nezpusobuje zvuk unavu a mohu poslouchat hudbu v Teraherovskych davkach. :lol:
Mozna je ucinnost umocnena puvodem poruchy moji cukrovkou kera trapi usni a ocni cevy.
Neni to asi pro vsechny s touto poruchou, treba po 40 letech v kovarne ci zavaznych pripadech kdy sum obtezuje tak intenzivne ze ztezuje zivot se dokonce uvazuje o operativnim odpojenim usniho nervu.
Takze doporuceni zni, radeji byt mlady a bohaty nez chudy a nemocny. :ymdevil:
A co vy pratele, sumite?
Zvuk dobrý - všechno dobré
valderon
Příspěvky: 775
Registrován: 18 bře 2014 19:11

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od valderon »

To mě moc mrzí :sad:
Snad se ti smysly vrátí a nesmysly tě opustí...
Občas šumím po velké fyzické námaze, případně po koncertu, kdy si myslí zvukař, tak si některé hovada říkají, že čím více db, tím víc hifi, nebo aspoň Adidas :thumbdown:
Proto na jistý druh koncertů už nechodím. Zážitek slabý, šum velký. Naštěstí se po spánkové úlevě odšumím a jsem opět nešumící
Uživatelský avatar
terahera
Příspěvky: 2132
Registrován: 07 říj 2019 13:48
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od terahera »

Já rubnu pár kuželek a je po šumu :cool:
ProAcResponseD30
CanorTP106VR+KT88,Oppo105DCasea mk2+lineární zdroj,ProJect The Classic Renown tunning,Pioneer PL12D,Canor TP 206+,Canor PH2,EAT Jo No 8,SPU,Furugescu
MCH+:ProAc response center,MA RXFX silver,Primare 30.5
Uživatelský avatar
YamahaMan
Příspěvky: 1045
Registrován: 22 říj 2017 20:49

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od YamahaMan »

Viem si to predstaviť, na zblaznemie. Mne nesumelo ale piskalo (čo je obdobné). Človek má chuť si otrepat hlavu o stenu. Pomohli nejaké lieky ale hlavne nahrievanie infra lampou a dal som ušné sviečky.
jupol
Příspěvky: 351
Registrován: 17 kvě 2012 18:02
Bydliště: Košice, SVK

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od jupol »

Je to asi veľmi nepríjemné, želám skoré odšumenie efičák... :thumbup:
Luxman L-590AX MkII, Revel Performa3 F-206, Luxman D-05u, Technics SL-1200GR, PJ Signature 10, Benz Micro ACE S L, Cadenza Black
Uživatelský avatar
dvader
Příspěvky: 923
Registrován: 26 dub 2020 20:19
Bydliště: Praha 18

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od dvader »

Rozhodně nepít žádné zázračné, koloidní a podobné roztoky - je neuvěřitelné, čemu jsou schopni někteří jedinci věřit a jaká svinstva do sebe lít… :evil:
Uživatelský avatar
jirie
Příspěvky: 1516
Registrován: 30 pro 2010 14:49

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od jirie »

dvader píše: 19 pro 2021 10:49 Rozhodně nepít žádné zázračné, koloidní a podobné roztoky - je neuvěřitelné, čemu jsou schopni někteří jedinci věřit a jaká svinstva do sebe lít… :evil:
Tak to rozhodně!
Pan Johan Biacsics by o tom mohl vyprávět, kdyby byl býval svou zázračnou léčbu přežil.
sarga
Příspěvky: 15
Registrován: 08 kvě 2012 09:43

Re: Jinan dvoulaločný - Ginkgo biloba

Příspěvek od sarga »

Taky to mě to potkalo, už je to rok. V létě jsem zažil stav s covidem, celkem těžší domácí průběh, sykot se na měsíc se úplně vytratil. Tak jsem si říkal, aspoň ten čínský zmetek je k něčemu dobrý. Asi to bylo i díky antibiotikům jménem Augmentin. Doktoři sice říkali, náhoda, není to možné. Už jsem si byl tak jistý vyléčením, že jsem týden blbec dělal doma s křovňákem 2takt, znovu se to vrátilo. Tak jsem zkusil i týden infuzovat v nemocnici, když už jsem marodil, bez nějakého zlepšení, spíše naopak.
Co jsem vysledoval u mě, tinitu nesvědčí, alkohol ve větší míře s pozdním příchodem(kalba..), i týden se z toho zbrchávám. Někomu alkohol ale může svědčit, on otupuje smysly, ten sykot tak nevnímáte, ale nesmíte vystřízlivět..)) Známý chodívá v 7,00 spát, takže spánek neošidit.
Co se týká hudby, ticho Vás zabíjí, takže v tomhle mě Roon s Tidalem pomáhají. Jen ne žádné hlas.palby. Jen do echt sluchátek už nemám odvahu, tak hledám teď nějaké využití TT2, buď něco jako Genelec, KEF LS50 Meta wireless uvidím .. nechce se mě jej prodávat.
Můj doktor mě řekl, zkuste to vytěsnovat, tak vytěsňujete. Stavy, jako třeba teď kdy jste na 30% oslavujete a těšíte se z toho.Víte, že to nemusí vydržet. Člověk taky pozná lidi co jsou na tom ještě hůře, ztráty rovnováhy, sluchu ve spojení s tinitem. Já, musím to zaklepat, sluch v pořádku.
Ten ginkgo mě niky nezabral, teď zkouším zázvor a kurkumu, protizánětlivé věci, no nevím, vyzkoušet musíte všechno. Byl tady tip na infralampu, uvidím zkusím.
Hodně zdraví všem. :thumbup:
Odpovědět