Neotech

Diskuze o kabelech.
Odpovědět
kychtax

Neotech

Příspěvek od kychtax »

Zakládám vlákno značce Neotech.
Neotech je výrobce vč. metalurgického procesu, který jednak dodává dráty mnoha velkým značkám, ale prodává kabely i koncovému odběrateli za příznivých podmínek cena/výkon (vzhledem k tomu, že odpadávají prodejní řetězce). Zkušeností s Neotech je řada.
Např. jako asi jediní mají v nabídce síťové konektory z monokrystal mědi UPOCC. :cool:
(toto je u mně, zapojeno v testovací liště)
IMG_20210523_092736.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kychtax

Re: Neotech

Příspěvek od kychtax »

Dorazil Neotech Amazon, vlajková loď Neotechu v síť kabelech. Nejlepší je u mně zatím před lištou/sestavou. Asi i díky velkému průřezu stříbra. Materiál monokrystal stříbro UPOCC.
https://wp.neotechcable.com/amazon/
Obrázek
IMG_20210526_120359.jpg
IMG_20210526_120429.jpg
IMG_20210526_120245.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kychtax

Re: Neotech

Příspěvek od kychtax »

The Amazon series cables consist of UP-OCC Silver Rectangular conductor, individual FEP Teflon insulation on each conductor and Microporous PTFE entwined to provide the best sounding result and Great Fidelity.
Deep Cryogenic Treated in order to reforms microstructure with the result of transparency sound and less noise.
*Multi-size UP-OCC Silver Rectangular Conductor.
*FEP *Teflon Insulation.
*100% Mylar Coverage with Drain wire.
*UP-OCC IEC plug & Socket.
kychtax

Re: Neotech

Příspěvek od kychtax »

Ahoj. Mám tady další tip na Neotech. Kdo hledá zaplatitelné signálovky - Neotech NEI 1002. Materiál je stříbro UPOCC. Geometrie, standardní kroucený pár. Stínění, folie, stříbřená síťka, mylar.. Kabel se dá koupit jako metráž. U konektorů je akorát potřeba dát pozor na dostatečný průměr, protože kabel je dost široký. Poslední pár co jsem udělal, je na fotce. Nakonec skončil u pána v Německu. Co mi napsal:
Hi Jan, just to confirm that I got a cables and they are really something special. I got a really more expensive cables like Cardas and Audioquest but Neotech beat them all, especially for price.
Kam ho zařadit? Pán měl před tím Heimdall a já ho nahradil za Tyr2. Tzn. někde mezi nimi ^:)^
:smile:
IMG_20210107_100122.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kychtax

Re: Neotech

Příspěvek od kychtax »

Tak po několika pokusech se u mne v sestavě Amazon usadil mezi zásuvkou Furutech a zás. lištou. Kabel a lišta tak u mne napájejí Zdroj/musicserver a DAC/Pre.
Kabel ze stěny do koncového zesilovače ještě řeším. Teď tam kabel mám stříbrný z vlastní produkce. Na cestě mám podstatně víc drátů různých průřezů a budu opět další vytvářet o podstatně větším stříbrném průřezu, jelikož se asi další Amazon a ani NEP 1001 neobjeví, na bazarech se tak často tyto kabely neobjevují. NEP 1001 byl před nedávnem na prodej v Maďarsku a tam jsem bohužel zaváhal. Tady je foto průřezu, je to opět kombinace různých průřezů stř. drátů. v tomto případě konkrétně tří. Nepodařilo se mi zjistit jednotlivé průměry drátů, ale průřez celkový je velmi slušných 6.63mm² na fázi /nulák.....z toho nejčistšího a nejkvalitnějšího stříbra na trhu. Tento kabel mne zajímá hodně.. ^:)^
https://www.audiophonics.fr/en/power-ca ... 13743.html
Obrázek
Obrázek
Odpovědět