pozvánka na koncert alternativního rocku z Třebíče

Diskuze o koncertech, festivalech a jiných hudebních akcích.
Odpovědět
Uživatelský avatar
zappa
Příspěvky: 2203
Registrován: 23 pro 2010 21:52
Bydliště: Vratislav

pozvánka na koncert alternativního rocku z Třebíče

Příspěvek od zappa »

http://www.radiopohoda.net/ojedinely-ko ... eho-mnicha
OJEDINĚLÝ KONCERT V NAŠÍCH KONČINÁCH

Šatlava u Pizzerie U Žizniveho mnicha 22.8. od 21h

VSTUP DOBROVOLNÝ!

Milovníci art rocku a alternativy mají možnost shlédnout unikátní koncert kapely Permon Balet Superstar ,která pochází z Třebíče a je základním kamenem legendární undergroundové kapely Špinavé nádobí. Jejich muzika čerpá z odkazů např. Dunaje a také třeba King Crimson a jejich muzikanství umocnuje posluchačův zážitek z koncertu. Máte se na co těšit! Velmi atraktivní je i prostředí koncertu, ten se totiž koná v historickém zákoutí kostela Sv.Martina.
Pojďme si Permon Balet Superstar představit ještě podrobněji.

Skupina vznikla v roce 1996 v Třebíči. Luděk Konečný prošel vícero třebíčskými kapelami jako např. Crime and..., a spolu s basistou Sašou Fialou byl u vzniku kapely Fru Fru Serious. Zároveň Luděk společně s kytaristou Vlastimilem Pastuchou působí v kapele Cirkus Mrodry Ublues. Jejich hudební vývoj jistě ovlivňuje i účast v hudebně experimentálních kapelách Temný Krtek a Špinavý nádobí.

V roce 1998 vydali CD Peřina za podpory spolku Sypejte ptáčkům. Od svého vzniku koncertovali převážně na alternativních či undergroundových pódiích.V roce 2001 se ke skupině připojila flétnistka a zpěvačka Hedvika Pěnčíková (ex-Dark Gamballe), která také dvakrát hostovala na deskách Here(...we are, Double Happiness). S novou posilou kapela vytvořila nový materiál, který mimo jiných koncertů zahrála na Malé Alternativě 2002. Tři písně z nového materiálu vydali vlastním nákladem pod názvem Permon Balet Superstar za spolupráce brněnského výtvarníka Tomáše Kučerovského. V současné době se kapela zabývá tvorbou nového repertoáru.

SOUČASNÉ SLOŽENÍ KAPELY

Vlastimil Pastucha - kytara, hlas

Alexander Fiala - basa, hlas

Luděk Konečný - bicí, oktopad

TAK NEVÁHEJTE A 22. 8. VYRAŽTE DO HROCHOVA TÝNCE DO PIZZERIE U ŽÍZNIVÉHO MNICHA ! ROCKOVÁ POHODA VÁS NA CELOU AKCI ZVE
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Lampizator Pacific + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Odpovědět