Electric Masada

Doporučte ostatním členům nahrávky, které se vám líbí.
Odpovědět
Uživatelský avatar
zappa
Příspěvky: 2203
Registrován: 23 pro 2010 21:52
Bydliště: Vratislav

Electric Masada

Příspěvek od zappa »

Byl jsem na této velmi divoké partičce v Seattlu a byl to jeden z mých nejsilnějších koncertních zážitků,jěště spolu z Van Der Hraaf a Einsterzunde Neubauten(San Francisko 89).John Zorn je pro mne jako Frank Zappa v jazzovém světě,všimněte si na videu jak komunikuje s hudebníky.Tento projekt nebude určitě mnohých šálek kávy,je to totiž šílená divočina,je to prostě intenzivní avant-jazz mazec.Jejich souhra je však neskutečná.Nepoštějte si to ,když je doma manželka,mohla by se s vámi bezokladu rozvést. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=nhhVXMDL ... re=related
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Lampizator Pacific + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Uživatelský avatar
jirie
Příspěvky: 1517
Registrován: 30 pro 2010 14:49

Re: Electric Masada

Příspěvek od jirie »

Ano, docela Tvé varování chápu. Jednou dávno jsme koukali na Pink Floyd Live in Pompei ( Saucerful of Secrets), když se vrátila domů známého manželka. Výraz její tváře byl po chvíli velmi podobný tomu, se kterým přišla družka Jaromíra Hanzlíka ve filmu Slavnosti sněženek. Zkrátka byla rozkošná.
Odpovědět