Hifi Studio Panský Dvůr

Výrobci, prodejci a Hifi studia.
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Historie a současnost

Tak jak to všechno u mě začalo. Po vysoké škole jsem několik let pracoval jako projektant - statik, což byla práce poměrně náročná a zodpovědná a musím se přiznat, že mě jaksi zcela neuspokojovala, hlavně z hlediska pohody, byl jsem někdy velmi nervózní z šibeničních termínů a různých problémů na stavbách. Žena mi řekla, že bych měl začít dělat, to co mě baví. Ale co mě baví a ještě by mohlo být zaměstnáním? Mým největším koníčkem bylo již od 13 let poslouchání hudby, navštěvoval jsem burzy desek v Ostravě a potom i v Brně a objevováním nové zajímavé hudby se zabývám dodnes. Na rozdíl od dnešní doby, kdy lze sehnat prakticky téměř jakoukoliv muziku, tenkrát to byla doba těžká, ale zase více motivující a dobrodružnější, něco sehnat bylo umění a tak si toho potom každý i víc vážil. V roce 1994 jsem zrovna řešil nákup nového zesilovače a reprobeden, stařičký Technics i reprosoustavy Videoton už jaksi dosluhovali a tehdy mě napadlo, že s muzikou souvisí především komponenty, na kterých se poslouchá a co kdybych je začal prodávat. Tehdy mě velmi zaujala japonská firma Onkyo, kterou začala distribuovat opavská firma TTC Internacional a dánské reprosoustavy Jamo. Byly to první komponenty, které jsem koupil a začal prodávat. Zároveň jsem projektoval a shromažďoval doma různé nové komponenty a reprosoustavy a začal svůj prodej reklamovat v místních inzertních časopisech. Tehdy byla výborná doba pro prodej hifi komponentů, poněvadž bylo krátce po revoluci a byl hlad po těchto výrobcích, neboť za totality byl jejich výběr velmi omezený. Zákazníků chodilo stále víc a už bylo nemožné zároveň projektovat a prodávat, především když jsme měli doma malé děti. Začal jsem se poohlížet po vhodných prostorách pro založení studia a v roce 1996 jsme s mým známým našli prostory v blízkosti restaurace s názvem Panský Dvůr. Protože se nám název líbil a lidé tuto restauraci znají, nazvali jsme naše hifi studio stejným názvem. Dnes již restaurace s tímto názvem neexistuje, ale mé studio ano.

Ve studiu jsme od počátku prodávali nejrůznější výrobky pouze jako dealeři, ale od roku 1998 jsem se rozhodl, že se stanu zároveň distributorem, a začal vyhledávat nejvhodnější značky. První značkou byla americká firma Sunfire, dále lampové zesilovače Audio Valve z Německa a reprosoustavy Reference 3A tehdy z Holandska, dnes firma působí v Kanadě. Poté jsem přivezl americké kabely DH Labs, které se brzy zabydlely i na našem trhu. Od počátku jsem měl vždy společníky a s tím druhým jsme vybudovali studio do dnešní podoby, ale od roku 2003 jsem ve firmě sám a zřejmě to tak i zůstane, poněvadž co pokazíš nebo naopak získáš je to jen na tobě a s nikým se nemusíš dohadovat.

Značky, které dovážím dnes: řazeny abecedně:

1.Acoustic Revive – japonská firma zabývající se výrobou nejrůznějšího příslušenství a kabelů pro vylepšení zvuku. Veškeré informace o těchto výrobcích jsou zde http://panskydvur.unas.cz/dovoz/acousti ... revive.htm a potom na stránkách výrobce http://www.acoustic-revive.com/english/index.html.

Obrázek

2.Almarro - další japonská firma, tentokrát firma, která se zabývá výrobou elektronkových zesilovačů, především ve třídě A. V nabídce jsou integrované a výkonové zesilovače. Stránky výrobce jsou zde http://www.almarro.com/products.html a další informace jsou na http://panskydvur.unas.cz/dovoz/almarro/almaro.htm.

Obrázek

3.Ancient Audio – asi nejhighendovější firma z Polska, která je dílem skvělého konstruktéra Jarka Waszczyszyna. V sortimentu jsou ultimativní CD přehrávače, zesilovače i reprosoustavy. Stránky výrobce jsou zde http://www.ancient.com.pl.

Obrázek

4. DH Labs – americké kabely a příslušenství k nim. Po dlouhou dobu jsou zde populární repro kabely Q-10 a T-14, signálové Air Matrix a BL-1 a potom síťové Power Plus a v neposlední řadě RCA konektory Ultimate a jejich HDMI kabely. Informace najdete na stránkách výrobce http://silversonic.com/ a pak zde http://panskydvur.unas.cz/dovoz/dhlabs/dhlabs.htm.

Obrázek

5. Leben – asi nejzajímavější značkou v mém sortimentu je tato japonská elektronková firma, která ručně vyrábí zvukově vynikající zesilovače, které by měli ocenit i zatvrzelí odmítači lampových zesilovačů, poněvadž jejich zvuk v sobě spojuje to nejlepší z obou táborů. Informace o těchto zesilovačích najdete na stránkách výrobce zde http://lebenhifi.com/.

Obrázek

6. Miyajima Laboratory – japonské gramofonové přenosky jednoho z nejlepších konstruktérů v této oblasti highendu. Jsou zde modely stereofonní i monofonní. Všechny stereofonní modely jsou dělány jinou tzv. sross ring metodou, která zajišťuje lepší snímání z LP a poskytuje přirozenější zvuk. Informace o těchto přenoskách najdete na stránkách výrobce zde http://www.miyajima-lab.com/.

Obrázek

7. Okki Nokki – holandská firma zabývající se výrobou praček na gramofonové desky, které se vyznačují nejlepším poměrem výkon – cena. Pračky mají obousměrný elektrický pohon a velmi silné odsávání. Informace o těchto pračkách najdete zde http://panskydvur.unas.cz/dovoz/okkinok ... nokki.html.

Obrázek

8. Oyaide – japonská firma zabývající se výrobou kabelů a různých hifi příslušenství i pro milovníky analogu. Velmi populární jsou symetrické kabely PA-02 a z čistého stříbra FTVS-910, ale především síťové konektory a síťové kabely Tunami. Informace o všech výrobcích této firmy najdete zde http://oyaide.com/ENGLISH/index.html.

Obrázek

9. Red Wine Audio – americká firma zavádějící do highendu inovátorskou metodu napájení přístrojů bateriemi, čímž se zbaví nežádoucích vlivů elektrické sítě. Ve výrobním programu jsou především zesilovače a DA převodníky. O všech výrobcích najdete informace na stránkách výrobce zde http://www.redwineaudio.com.

Obrázek

10. Reference 3A – kanadské reprosoustavy, vyznačující se použitím bezvyhýbkových basových a středobasových měničů a velmi jednoduchých vyhybek, čímž jsou předurčeny především pro lampové zesilovače, ale nejen pro ně. Hrají např. velmi dobře se zesilovači Leben. Vše o těchto reprosoustavách na stránkách výrobce zde http://reference3a.com.

Obrázek

11. Scheu Analog – gramofony německé výroby, kde po smrti majitele firmy, převzala vše jeho žena. Gramofony se vyznačují velmi jednoduchou konstrukcí, ale s velmi přesnými součástkami, kdy pohon gramofonů zajišťuje tenké silonové lanko. Firma si vyrábí i vlastní raménka. Všechny informace o těchto gramofonech jsou zde http://www.scheu-analog.de.

Obrázek

12. WLM – reprosoustavy rakouské firmy sídlící nedaleko švýcarských hranic, vyznačující se velkými citlivostmi až 98 dB a jsou tudíž přeurčené především pro elektronkové zesilovače. Mnohé z nich se dočkaly význačných ocenění ve světových highend periodikách na rozdíl od českých pidi časopisů a serverů. Na některých výstavách byly považovány za expozice s nejlepším zvukem. Vše o těchto reprosoustavách najdete na stránkách výrobce zde http://www.wlm-loudspeakers.com/.

Obrázek

Zde bude několik foteček mého skromného studia v současné době:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Od roku 2000 jsem se zúčastňoval pravidelně výstavy Highend v Praze, ale bohužel letos mi pořadatel prodal můj salónek ve 3. patře, který jsem měl už 4x, ale prý se účastním sporadicky, tak to nakonec prodal někomu jinému. Do pokojíčku jsem jít nechtěl, protože jsem měl připravené větší reprosoustavy, tak jsem to musel zrušit. V 9.patře firma CPT bude vystavovat své nové reprosoustavy Klipsch Palladium regálovky a budou hrát na mém Lebenu CS-600 a CD Ancient Audio Lektor Prime s kabely Acoustic Revive a Oyaide. Snad to dobře naladí a bude to povedená expozice. Ve 24.patře budou v salónku firmy Vintage Audio vystaveny pračky Okki Nokki. Takže aspoň něco tam ode mne bude. Nabízel jsem také firmě Perfect Sound nový dělený Leben pro ty nové Tannoye, protože v Německu s tím hrají, ale nakonec to nechtěli, tak jsem sám zvědav, čím to budou krmit. A co osud nechtěl, v pondělí jsem si při sportu, urval vaz v kotníku, takže se nejedu do Prahy ani podívat. Asi to bylo s tím salónkem předurčené.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
monte

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od monte »

No vida, tak si představuji prodejce na forech, pěkné Panský dvoře :thumbup: Kdysi jsem na hinázorech tuto myšlenku nadhodil a bylo zle. A co fa. YAQIN, přímo od firmy a hifi A bude dostupné mnoha lidem, neboť se nedovedou pobybovat v PayPal a eBAY. :thumbup: Neustále mi chybí internetový obchod na Panském dvoře, dnes základ veškerého kšeftu, hlavně s elektronikou. Osobně kupuji přes net skoro vše. Naposled SACD Maratz, posílal jsem na Panský Dvůr mail, bez odpovědi ???
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4212
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Mark Levinson »

Pavle,
moc pěkné představení studia a dovážených značek, děkujeme :thumbup:.
Doufám, že se zde v budoucnu budeme dovídat o dalších aktivitách studia, novinkách a akcích nebo představení výrobků, které by mohly hifisty zajímat.
Pavle, fotky jsou nějaké malé. Pošli mně je na email a já je vložím znovu.
Mark Levinson
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

monte píše: Neustále mi chybí internetový obchod na Panském dvoře, dnes základ veškerého kšeftu, hlavně s elektronikou. Osobně kupuji přes net skoro vše. Naposled SACD Maratz, posílal jsem na Panský Dvůr mail, bez odpovědi ???
Zdravím,

Ano obchod bude, už ho naplňuji, snad brzo bude na světě. Co se týká toho Marantze, hned jsem šel hledat tvůj email, našel jej, byl z 6.1., ale byl bez předmětu, tak se mi stalo, že jsem jej tenkrát přehlídl a viděl jej až dnes, což je pozdě a za to se omlouvám, protože navíc Marantz mohu bez problému zajistit jakýkoliv.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Petr 5-Naimstudio
Příspěvky: 464
Registrován: 24 pro 2010 14:17
Bydliště: Kopřivnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Petr 5-Naimstudio »

Pavle, musím tedy říci, že zatím jedno z nejlepšíchch představení zde na foru :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Přesně takto by to mělo vypadat, děkuji, že jsi si dal takovou práci.
Líbí se mě Tvá otevřenost, lidé by měli o Vás prodejcích vědět více informací, když Vám mnohdy odvádíme x měsíčních platů :D No někdy i ročních :lol:

V Hifi- studiu Pánský Dvůr jsem byl nespočetněkrát a vždy jsem se měl možnost seznámit s různými novinkami značek , které zdejší studio dováží.
Pavel Diok mě vždy obohotail min. o spoutu nové i staré hudby různých žánrů.
Taktéž nezapomenu, když mě Pavel Diok před už 11 lety :cry: to ani není možné, jak čas letí, vzal s sebou na mou první zahraniční výstavu High-end ve Frankfurtu v hotelu Kempinski.Tehdy jsem poznal co je to High-end a od té doby mě tento zážitel velmi ovlivnil.

Přeji mnoho úspěchú v tomto krásném, ale nelehkém podnikání....
Audio Solutions, Alluxity, Rockport Technologies, Métronome a Kalista, Vitus Audio , SOtM, Solid Tech, ASI, Nordost, Naim Audio, KEF, Vicoustic.
http://www.amarockstudio.cz/ http://www.sotmaudio.cz/

Mé uši věří tomu, co slyší...
monte

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od monte »

Čínská restaurace, ha. Zaujala mne i cihlová budova, není to někde v centru. Sestra mé babičky bydlela v takovém domě. Poblíž byl kostel, starý začouzený. Obchod na netu, kdy už konečně nastartuješ.
Uživatelský avatar
zappa
Příspěvky: 2133
Registrován: 23 pro 2010 21:52
Bydliště: Vratislav

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od zappa »

V tomto studiu se vždy cítím jako doma,JEDINÉ STUDIO,které preferuje hudbu hudbu 70 let!!!Bravo!
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Lampizator Pacific + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od fox »

zappa píše:V tomto studiu se vždy cítím jako doma,JEDINÉ STUDIO,které preferuje hudbu hudbu 70 let!!!Bravo!
A taky analog, včetně elektronkových komponentů. Zvuk je tu velmi dobrý. Ale nejvíce se dbá na kvalitu poslouchané hudby. Cinky, linky, pinky se zde moc nepreferuje. :thumbup: :clap:
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Novinky ve studiu

Stal jsem se nově distributorem dříve docela populární britské značky Audiolab, dnes již v Anglii jen konstruované, ale vyráběné v Číně, jako obvykle v dnešní době. Od loňského roku se začala vyrábět nová řada s názvem 8200. Sortiment nové řady 8200 v současné době zahrnuje jeden integrovaný zesilovač 8200A, který může fungovat i jako samostatný předzesilovač nebo výkonový zesilovač. Dalšími zesilovači je předzesilovač 8200Q a dále tři výkonové zesilovače a to stereo zesilovač 8200P a dva typy monobloků 8200M s klasickou šířkou komponentů a výkonové hranoly 8200MB, které poskytují uctyhodný výkon 2 x 250 W na 8 ohmů. Digitální zdroje zastupuje CD přehrávač 8200CD, který má nesymetrický i symetrický analogový výstup a digitální výstupy i vstupy, včetně asynchronního USB vstupu. Cd přehrávač disponuje samostatným obvodem vnitřních řídících hodin, kterým lze dosáhnout 100% snížení jitteru v digitální oblasti, což činí z tohoto přehrávače nejzajímavější zařízení této nové série. Posledním výrobkem nové série je CD přehrávač se zabudovaným předzesilovačem 8200CDQ, který disponuje všemi vlastnostmi jako přehrávač 8200CD, ale navíc má zabudovaný předzesilovač se třemi analogovými vstupy. Je tudíž předurčen k přímému spojení s výkonovými zesilovači. Všechny přístroje mohou být v černé nebo stříbrné barvě. Brožura série 8200 zde http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... ochure.PDF a tady je ceník - http://panskydvur.unas.cz/ceniky/audiolabMC0411.pdf. Fyzicky budou všechny komponenty ve studiu v červnu.

Dávám sem pár testů, které zatím vyšly a které jsem našel, vím že vyšel již i v Polsku test 8200CDQ s monobloky 8200MB, ale zatím jsem to nesehnal.
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... D_4web.pdf
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... CD_HFC.pdf
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... hradar.pdf
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... QAudio.pdf
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... 6moons.pdf

A tady ty obrázky:
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Dále pro vinylové nadšence budu mít velmi zajímavé raménka, které vyšly z Regy, ale s nimi už toho moc společného nemají. Jde o anglickou firmu Audiomods, a dávám zde materiál nejnovější verze IV s micrometrem, která ještě není uvedena na webu ani na stránkách výrobce -
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiomods/series4.pdf
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od fox »

To rameno vypadá moc hezky !
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
Uživatelský avatar
MB
Příspěvky: 659
Registrován: 28 pro 2010 22:28
Bydliště: Stockholm, SWE

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od MB »

Pavel Diok - Panský Dvůr píše:
Stal jsem se nově distributorem dříve docela populární britské značky Audiolab, dnes již v Anglii jen konstruované, ale vyráběné v Číně, jako obvykle v dnešní době.
Ja viem, že toto je prezentácia firmy Pansky Dvur (Pavle snad mi odpustíš), ale vyjadrit sa musim.
Nekupovanim činskych vyrobkov sa to zastavit dá, treba len výrobcovi jasne naznačit, toto nechceme...

Hadzat to na to, že je to dnes normalne a bežné mi pride trošku divné... :thumbdown:

PS: Nevadi mi činska firma s vlastnym vývojom, mne presne vadi presun výroby :evil:
B&W CDM-7NT,Sony TA-E90ES+TA-N90ES+SCD-555ES+TC-KA6ES+ST-SA5ES,Kuzma Stabi+Stogi+Denon DL-304&Ortofon QB+P-J PhonoBoxRS&PowerBoxRS,Linn Basik+Akito+Sumiko BP2,D AH-D2000+S HD800+Creek11SE
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

[quote="MB"][quote="Pavel Diok - Panský Dvůr"]

Hadzat to na to, že je to dnes normalne a bežné mi pride trošku divné... :thumbdown:

Proč divné, tolik firem tam přesunulo výrobu, že si myslím, že už můžeme konstatovat, že je to normální a bude toho přibývat. To bys nemohl chtít žádný NAD, Sonus Faber, Cambridge Audio, Quad, Jamo atd, které se tam vyrábějí. Ale samozřejmě, že pokud ty osobně si zakládáš na tom, kde se to vyrobilo a vadí ti, že je to v Číně, tak si to prostě nekupuj. Ale na druhou stranu jestli to vyrábí v Anglii nějaký líný černoch, tak to může být i horší než číňan, který si váží toho, že může pracovat.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
MB
Příspěvky: 659
Registrován: 28 pro 2010 22:28
Bydliště: Stockholm, SWE

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od MB »

Pavle ked to v tej čine uvidíš tak pochopíš, bohužial mal som tú čest....

PS: Už aj Sonus Faber? OMFG kam ten svet speje...
B&W CDM-7NT,Sony TA-E90ES+TA-N90ES+SCD-555ES+TC-KA6ES+ST-SA5ES,Kuzma Stabi+Stogi+Denon DL-304&Ortofon QB+P-J PhonoBoxRS&PowerBoxRS,Linn Basik+Akito+Sumiko BP2,D AH-D2000+S HD800+Creek11SE
Uživatelský avatar
pajuna
Administrátor
Příspěvky: 1793
Registrován: 23 pro 2010 14:02
Bydliště: Liberec

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od pajuna »

MB píše:
Pavel Diok - Panský Dvůr píše:
PS: Nevadi mi činska firma s vlastnym vývojom, mne presne vadi presun výroby :evil:
Mam na to trochu jiny nazor:

Vadil by me spise ten cinsky vyvoj od pocatku...a nevadi mi tolik presun vyroby, protoze pod solidnim zavedenim systemu, procesu, error proofingu, poka-yoke apod. lidmi kteri o tom neco vedi, se i s cinany necha proces zajistit solidne. Znam to spoustu let z automotive. Spise si myslim, ze je to otazka komodity a tim kdo za tim stoji. Nicmene zkusenosti muzeme mit kazdy jine.
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Další novinkou je, že mám ve studiu komponenty od anglické Regy. Jinak tato firma již přestala dělat dělené zesilovače a bude mít pouze 4 integrované zesilovače a čtyři CD přehrávače, přibyl velmi zajímavý DA převodník, který může zaujmout mnohé fóristy, kteří hrají z PC. Novinkou je i nový model zesilovače Brio - R. Novinkou je i nový nejlevnější gramofon RP-1, který podle recenzí je lepší než P-2 a začíná na skvělé ceně 6999 Kč, což z něj dělá velkou konkurenci pro PJ Debut. Obrázky novinek jsou zde:
RP-1
ObrázekObrázek
Brio-R
Obrázek
DAC
Obrázek
Obrázek

Pokud bude mít kdokoliv zájem o jakýkoliv výrobek od Regy, napiště mi SZ nebo email, ceny sdělím tam a můžu říct, že jsou nyní mnohem lepší, než dříve.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
monte

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od monte »

Přemýšlím o předzesilovači, ale aby měl i optiku, XLR není důležité. Vzhled taky hraje roli, nemám rád plochý holobyt, možná i lampu. Byl by nějaký návrh, doporučení.
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4212
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Mark Levinson »

Minulý týden jsem byl ve studiu Panský Dvůr vyzvednout Peerovi jeden vinyl a při té příležitosti jsem poslechnul nějakou muziku. Napřed hrálo něco mi neznámého, ale po nějakém čase jsem musel požádat, aby mi bylo puštěno něco známého a volba padla na Patricii Barber - Cafe Blue od MFSL.
A proč?
Myslel jsem si, že se mrknu a poslechnu CD přehrávač Audiolab 8200 CD, který se mi zdá z nových věcí velmi povedený. A hle, "co to hraje"? Musel jsem se zeptat. Byla to nová, modifikovaná řada značky Red Wine Audio konkrétně předzesilovač Isabella a koncový zesilovač Signature 30.2 s označením LEP-V Edition na čelním panelu.
Jedná se o nějakou modifikaci v oblasti baterií a napájení (nové modely mohou hrát z baterií i ze sítě), ale co je hlavní je změna zvuku dle mne značně k lepšímu. Nové baterie dávají zvuku větší dynamiku, prostor a nahrávka zní jako by více vzdušně. Krmeno to bylo CD přehrávačem Ancient Audio a hrálo se na celkem dostupné sloupy WLM-Diva, propojeno kabeláží Acoustic Revive. Vřele doporučuji k poslechu.
Pavle, vždy jsem raději poslouchal Leben, ale teď RWA mile překvapilo :thumbup:.
Mark Levinson
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Od minulého týdne je k dispozici ve studiu metráž vylepšené verze oblíbeného reproduktorového biwiring kabelu DH Labs Q-10 signature. Zde je popis na stránkách výrobce http://silversonic.com/docs/products/Q10.html.
Obrázek

Jak zde již psal ML, další novinkou jsou upgradované verze všech modelů americké firmy Red Wine Audio. Upgrade spočívá ve změně použitých baterií tzv. LiFePO4, které mají až 5 x vyšší životnost, než původní SLA baterie a dále je zde u všech modelú použita elektronka v obvodu napájení. Zvuk opravdu zaznamenal výrázné zlepšení proti původním verzím, ale to si budete muset poslechnout sami, pokud přijdete do studia od 20.6. Zde jsou nějaké informace na stránkách výrobce http://redwineaudio.com/components.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Ve středu přijedou ke mně na návštěvu tyto australské reprosoustavy http://www.whtspeakers.com/pr1.htm. Pokud máte čas a zajímá vás to, přijďte odpoledne na poslech, budou tu jen jedno odpoledne.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Už se blíží příjezd Audiolabu a sám jsem velmi zvědavý jak, že to bude hrát. Podařilo se mi zajistit test CD přehrávače s předzesilovačem 8200CDQ společně s monobloky 8200MB, který vyšel nedávno v polském časopise Audio Video. Zde je test na stažení http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... DQMBpl.pdf. Určitě stojí za přečtení, a musím konstatovat, že by se naší recenzenti mohli od poláků učit.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Petr 5-Naimstudio
Příspěvky: 464
Registrován: 24 pro 2010 14:17
Bydliště: Kopřivnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Petr 5-Naimstudio »

Gratuluji Pavle k získání kvalitní anglické firmy do svého portfólia.
Kdysi jsem měl doma Audiolab 8000S a za ty peníze byl velmi dobrý, ale je to již pár let.
Uvedená kombinace monobloků může být velmi zajímavá, jak pojedu kolem , určitě si zajedu Anglány poslechnout :)
Audio Solutions, Alluxity, Rockport Technologies, Métronome a Kalista, Vitus Audio , SOtM, Solid Tech, ASI, Nordost, Naim Audio, KEF, Vicoustic.
http://www.amarockstudio.cz/ http://www.sotmaudio.cz/

Mé uši věří tomu, co slyší...
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

AKCE!!!!!!

Prodávám gramofon Scheu Analog Premier II, jehož cena je bez raménka a přenosky 3660 Euro, raménko může bžt buď Scheu Classic 12" nebo Jelco 750 L - 12".Zde dávám odkazy na test v polském highfidelity.pl v polštině http://panskydvur.unas.cz/dovoz/scheu/premierIIHF.pdf a pro ty kdo ji nezvládnou v agličtině http://panskydvur.unas.cz/dovoz/scheu/p ... 6moons.pdf. Já chci za gramofon i s raménkem 50000 Kč, což je méně než polovina, plná 2 letá záruka.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Pavel Diok - Panský Dvůr píše:Novinky ve studiu

Dále pro vinylové nadšence budu mít velmi zajímavé raménka, které vyšly z Regy, ale s nimi už toho moc společného nemají. Jde o anglickou firmu Audiomods, a dávám zde materiál nejnovější verze IV s micrometrem, která ještě není uvedena na webu ani na stránkách výrobce -
http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiomods/series4.pdf
Takže minulý týden přišly raménka Audiomods. Myslím, že to bude konkurence pro cokoliv. Zatím obrázky balení, nemám jej ještě osazené.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A když je složené, ale to není to moje, které je kryogenně upravené.
Obrázek
Obrázek
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Tak dnes dorazila první várka Audiolabů. Zabalené na paletě a kolem vytvořená dřevěná klec, to jsem ještě neviděl. Koho to zajímá zvu na poslech. Po dnešním lehkém náslechu, pro mě docela velké překvapení za ty peníze.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Pří návštěvě Anglie na High Voltage festivalu jsem zakoupil poslední zářijové číslo (divné na konci července?) Hifi Choice a byl tam testík nového zesíku od Audiolabu 8200A. Mám ho i ve studiu a hraje fakt skvěle. Tady je ten testík http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... 0911sm.pdf.

Obrázek
Obrázek
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

A tady je nový test z Hifi World 08 2011 na CD přehrávač s předzesilovačem A DA převodníkem 8200CDQ - http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... ld0811.pdf . A obrázky ve stříbrném provedení.

Obrázek
Obrázek
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od fox »

Včera jsem se zúčastnil s kamarády poslechu u Pavla. Nejvíce mě zaujala sestava Audiolab a to CD přístroj s integrovaným předzesilovačem a výkonový zesilovač. Označení výrobků si nepamatuji, ale Pavel to určitě upřesní.
Hrálo to excelentně. Je jenom dobře, že se na trhu objevují levné značkové výrobky s perfektním zvukem.
Nejvíc mě ale zaujalo spojení gramofonu s těmito přístroji a bednami WLM. Zvuk LP Black Country Communion byl jako na živém vystoupení z High Voltage. :thumbup:
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Šlo přesně o ten předek s DA převodníkem a CD přehrávačem 8200CDQ, který je nad Foxovým příspěvkem a stereo konec 8200P, jehož obrázky přikládám. Celá sestava CD, DA převodník, předek a konec je přibližně za 50 tisíc a hraje jek dívá. A pro ty, kdo nebudou potřebovat CD přehrávač, bude nový model, jen předek a DA převodník 8200DQ.

Obrázek
Obrázek
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
monte

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od monte »

Tady vidím přesně sortiment i pro chudší lidi a nakonec bude úspěch. Vždy se najde dobrý výrobek za slušnou cenu. :thumbup: Jen internetový obchod neustále chybí.
Jiri
Příspěvky: 855
Registrován: 17 kvě 2011 09:35

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Jiri »

Prosím kdy se ten DAC-předzesilovač 8200DQ objeví na trhu? Spekuluje se o tom na webu již rok a stále nic...
MSB DATA CD IV Sign. ->i2s AAI Assoluto+ -> MSB DAC IV Sign. (Femto 77) -> Valhalla2 XLR->MSB S200 -> Vivid B1 (Accuphase PS-1200+SR Grounding Block; Shakti; akust.).
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Už je k dispozici pro nové objednávky, takže někdy v září. Můžete si jej objednat, není to jen 8200CDQ bez mechaniky, mohu poslat do mailu sheet. Cena bude 29000 Kč.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Dávám zde ke stažení sheet toho předzesilovače s DA převodníkem 8200DQ a další novinky v podobě AV předzesilovače a 7 kanálového konce. Je tam ještě další verze CD a CDQ s OLED displejem proti LCD, ale je to o něco dražší, než s LCD. OLED má, ale písmena přes celý displej a je to teď vidět i z dálky. Tady jsou odkazy http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiola ... 8200DQ.pdf a http://panskydvur.unas.cz/dovoz/audiolab/novinky.pdf.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
davidsound

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od davidsound »

Mel jsem moznost navstivit i studio Pavla Dioka v Ostrave Pansky Dvur, kde jsem si sel hlavne poslechnout Sennheiser HD800 a taky pokecat s Pavlem co noveho ve svete hifi. Pavel mel ve studiu nove vyrobky od Audiolab, tak jsem byl moc rad, ze jsem mel moznost si je konecne poslechnout, po vsech tech kladnych ohlasech jak od hifistu, tak z tisku. Design se mi moc libi, mam rad minimalisticke az stroha provedeni, coz Audiolab splnuje na jednicku. Hralo se pres reprosoustavy WLM a musim rict, ze za penize, ktere se to prodava, neni co resit. Opravdu vynikajici zvuk, velice neutralni a prirozeny. Pavel me i zasvetil do kouzel analogu, coz bylo velice pozitivni vnimat z pohledu posluchacu, kteri preferuji muziku 70-80 let, kde je cd prakticky neposlouchatelne, diky nahravkam na cd nosicich. Ty jsou na vynilu o poznani dal a prijemne poslouchatelne. Ja mam osobne rad analytictejsi prednes, ale chapu proc se LP libi a osobne mi nevadi a klidne bych s nim mohl zit. Jen nejsem takovy typ hracicky, kterym je asi byt potreba, k porizeni analogu. Takze jsem v tomhle smeru absolutni diletant :).
Jeste musim rict, ze mne prijemne prekvapila kvalita sluchatkoveho vystupu na cd prehravaci Audiolab, kdy jsem cekal spise podprumerny prednes, myslim, ze to hralo nadprumerne dobre. Prostor u Pavla je velikansky, takze velkobednisti a velkoprostoristi si prijsou na sve.
Pavle taky moc dekuji za Tvuj cas straveny se mnou a za moc dobre tipy na muziku a male skoleni z obsluhy PC ;).
ZJ
Příspěvky: 44
Registrován: 22 čer 2011 16:27

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od ZJ »

Byl jsem také zvědavý na Audiolab,tak jsem si dovolil Pavla Dioka přepadnout bez ohlášení tento týden.Musím říct,že podání Audiolab přes 8200 CDQ a monobloky,zakončené bednami WLM se mi líbilo natolik,že jsem si nakonec 8200 CDQ odvezl.Chtěl bych poděkovat Pavlovi za čas a trpělivost,kterou mi věnoval a přeju další spokojené zákazníky.Doma jsem to připojil symetrikou Clearaudio přímo do konců od Ri-audia HEA 100 a přes víkend dodělal DH labs Q10 také od Pavla ,do Cabasse Iroise 3.Myslím,že budu zase chvilku spokojený,i když to WLM se mi líbilo opravdu hodně.
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Znáte polskou verzi časopisu Hi-fi Choice? Jsou tam přeložené některé oficiální testy z britské verze, ale i testy, které jsou jen v polské verzi. V minulém čísle jsem narazil na test mého oblíbeného nejvyššího lampového konce od Lebenu CS-660P, tak ho sem dávám v pdfku, pro ty koho to zajímá:

http://panskydvur.unas.cz/dovoz/leben/t ... phchpl.pdf

a loni zde byl testovaný nejmenší zesík CS-300XS, tak tady je celý článek:

http://panskydvur.unas.cz/dovoz/leben/t ... shchpl.pdf

Testy jsou v polštině, tak jen asi pro ty, kdo sledovali TV nebo poslouchali polské rádio za totáče a nedělá jim tento jazyk problém. Holt ti v Praze asi mají smůlu.
CS-300XS je možno zapůjčit na odzkoušení.

A nakonec NOVINKA ve studiu. Po dlouhé době jsem opět začal ve studiu prodávat Dynaudia, takže kdo v Ostravě je bude chtít slyšet, můžete zaskočit. Postupně rozšířím jejich sortiment, aby byly zastoupeny nejpopulárnější modely. A moc dobře si rozumí s Audiolabem.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

VÝPRODEJ XINDAKU

Jde o modely, které jsou v počtu jednoho až dvou kusů, většinou demo ze studia, vše ve 100% stavu.

Komponenty:
A06 - stereo zesilovač s USB vstupem - 6000,- Kč
C06 - CD přehrávač - 6000,- Kč
DAC3mkII - DA převodník - 2 x cinch( 1x lampový) a 1 x XLR výstup - 9000,- Kč
MT-1 - lampový zesilovač 2x 12,5 W - EL-84 - 7500,- Kč
V15 - lampový zesilovač 2 x 15 W (trioda), 2x40W (ultralinear) - 11.000,- Kč - VIz test v HIFI Voice http://www.hifi-voice.com/testy-a-recen ... k-v15.html
XA - 6950V - stereofonní zesilovač 2x100 W (8ohm) - RCA i XLR vstup - 16500,- Kč
MUSE 1.0 - CD přehrávač - XLR - 12000,- Kč
MUSE 3.0 - CD přehrávač - I lampový výstup, XLR - 14000,- Kč
Muse Deluxe 1 - CD přehrávač - 18000,- Kč

Kabely:
Signálové:
FA-1 - 2 x 1m - 3000,- Kč
FA-2 - 2 x 1m - 6500,- Kč
FA-5 - 2 x 1m - 3000,- Kč

Reproduktorové:
SC-03 - 2 x 2,5 m - 2000,- Kč
SC-05 - 2 x 2,5 m - 3500,- Kč
SC-05 - 2 x 3,0 m - 3800,- Kč
FS-05 - 2 x 2,5 m - 2500,- Kč
FS-05 - 2 x 3,0 m - 2800,- Kč
FS-1 - 2 x 2,5 m - 4500,- Kč
FS-1 - 2 x 3,0 m - 5000,- Kč
FS-3 - 2 x 2,5 m - 5500,- Kč
FS-5 - 2 x 2,5 m - 4500,- Kč

Síťové:
PC-02 - dl.1,5m - 1200,- Kč
PC-03 - dl.1,5m - 900,- Kč
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

V15 - lampový zesilovač 2 x 15 W (trioda), 2x40W (ultralinear) - prodáno. Zbytek je stále k mání.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
Pavel Diok - Panský Dvůr
Příspěvky: 111
Registrován: 01 led 2011 14:31
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Pavel Diok - Panský Dvůr »

Tak jsem spustil nové stránky, které jsou již nějakou dobu v provozu a možná jste je již viděli. Není to ještě celé hotové, jak bych chtěl, ale již se to celkem dá. Upozorňuji jen ty. kteří používají pouze Internet Explorer, že ten má nějaký problém s html 5, tak to zatím nevypadá jak má a jsou tam designové chyby. Prosím raději použijte Firefox, Chrome, Operu , kde není se zobrazováním problém.

Adresa je http://www.hifi-studio.cz. V souvislosti s tím, jsem otevřel i nový internetový obchod, zatím jen s mou muzikou a to progresivním rockem. Nejprve jsem zde zařadil RIO/avantgardní vydavatelství z Itálie Altrock, které přináší interprety tohoto žánru z celého světa. Postupně přibudou další tituly jiných vydavatelství a i vinylové desky, ale zatím jsem to tam nestačil dát. Odkaz je na stránkách jako Progrockshop. Některé tituly vezmu i na výstavu Highend 2012 do Prahy, kde je budu hrát na sestavách od Audiolabu a reprosoustavách WLM Stella. Budu v 9.patře v pokoji 925.
Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio, Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima Lab, Okki Nokki, Oyaide, Silent Angel, Soulnote, SPEC, Townshend, Wand, Westminster Lab https://www.diokaudio.cz/
Uživatelský avatar
jirie
Příspěvky: 1516
Registrován: 30 pro 2010 14:49

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od jirie »

Krásný design Progrock shopu. :thumbup:
Ten rukopis koláže je mi nějak povědomý. Nedělal to náhodou kolega Richard W.?
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4212
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Hifi Studio Panský Dvůr

Příspěvek od Mark Levinson »

Pavle,
parádní stránky, konečně krása a přehled hodné kvalitního HE studia :clap:. E-shop je přehledný, hezky se tam brouzdá, jen za sebe poprosím i trochu jazzu ;).
P.S. jen si změň odkaz ve svém profilu, stále odkazuje na staré stránky.
Mark Levinson
Odpovědět