Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF

Ostatní diskuze, nesouvisející s Hifi.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4232
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Mark Levinson »

Zdeny píše:Hmmmm....

Jestli ironicky myšlená omluva za vulgarismy je na tomto foru chválená a nota bene od admina, pak asi fakt nemá cenu tady dál setrvávat. je to k zamyšlení.

Kladu si otázku, kam se poděli oprvadoví hifisté a nebo, proč zde figurují jen jako skrytí pozorovatelé?A poroč ti, co měli k věci co říct a ne jen tlachat, odešli?

A props, na jednom foru jsem dostal doživotní BAN za to, když jsem si dovolil napsat, že jsem neslyšel bednu Xavian, která by hrála věrně :-) :-) :-) A tady to začíná směřovat stenou cestou...Jen ty BANy se zatím neudělují, i když před časem tu už jakás takás hrozba nad někým visela. Nebo to bylo na hifi?
Omluva je omluva, nevím proč by měla být myšlená ironicky?
Jsem rád Zdeny, že Tě to přivede k zamyšlení, protože to co jste zde za poslední týden s Davidem a Boxerem předvedli je opravdu za hranicí slušného chování a porušování pravidel fóra, zvláště pak bodu II./6., kdy nejste schopni respektovat názor a hlavně zkušenosti ostatních členů fóra.
Tady nejde o to, aby jsme se všichni plácali po zádech a vše chválili, ale o netoleranci k druhým. Oponentura nebo i kritika je naprosto v pořádku, pokud je založena na faktech nebo zkušenostech, ale vydávat své domněnky za fakta je hloupost. Tak jak to uvedl David v jiném vlákně, že "To nemůže fungovat už z principu". Zkoušeli jste to? Ne!
Já když jsem před deseti léty slyšel, že i síťové kabely mají zásadní vliv na zvuk, tak jsem si říkal taky , že je to blbost. Ale to byla jen má domněnka, nikomu jsem ji nenutil a hlavně vyzkoušel jsem to. A ouha, zjistil jsem, že jsem se mýlil a jsem schopen si to přiznat. Nejde dupat nožičkou a říkat a ne, a ne, nefunguje to, to nemůže fungovat už z principu.
A kde jsou opravdoví hifisté? Odcházejí houfně díky názorové netoleranci! To je jako udělat díru do lodi a ptát se proč se potápí.
Na to následuje kilometrový ironický článek, který se jízlivě dotkne snad všeho co Ti ve světě High endu leží v žaludku. Článek je plný tolika nesmyslů, že to snad ani nejde dočíst doknonce. Když jsem se dočetl, že není rozdíl mezi Tesla MC901 a Esotericem 03, tak jsem toho nechal. Říkal jsem si, tohle někde zkopíroval, protože tohle může napsat snad jen někdo kdo hifi nerozumí nebo má pramálo zkušeností.
Zdeny, Davide 535i, Boxere, berte toto jako poslední varování a výzvu k toleranci a dodržování pravidel tohoto fóra. Pokud Vám pravidla a způsoby HEF nevyhovují, tak není důvod, aby jste zde setrvávali déle.


Děkuji všem za pochopení a přeji hezké léto.

ML
Mark Levinson
Odar

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Odar »

Mark Levinson píše:Tady nejde o to, aby jsme se všichni plácali po zádech a vše chválili . . .
Mne praveze toto forum pride prave o tom. Nic v zlom - je to len moj nazor.
Zdeny
Příspěvky: 472
Registrován: 29 pro 2010 07:53

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Zdeny »

Mark Levinson:

dovolím si tě upozornit, že já jsem se choval slušně, byť mé příspěvky byly a nadále i budou lehce provokativní, na rozdíl od jiných, které nyní nejmenuješ a jež používají vulgární napadání dalších členů nevybíravými sprostými výrazy. promiň, ale tohle je tebou nezvládnutá situace - na jiných forech tito jedinci okamžitě končí, zatímco tady jsou chválení!!!!!!!!

Nyní si dovolím maou poznámu na téma: cituji tebe volně z příspevku nahoře - zásadní vliv síťového kabelu na zvuk. A jaký vliv má potom výměna zesilovače, beden, místnosti????? Kvantizuj to!!!!

Jestli mi výměna síťového kabelu přinese tebou zmíněné "zásadní" zlepšení zvuku, nemám jiný důvod, než se domnívat, že onen přístroj nedesignoval odborník, ale dilentant a místo řádného kabelu použil vlasový drátek. A v tomto případě se takovému přístroji ihned vyhnu, protože zbytek bude v tom samém duchu.
A nerad bych opět otvíral otázku posledního 1,5m káblu po předchozích 150 metrech od nejbližší trafostanice. To fakt ne....

Doufám, že se za své vystoupení nedočkám BANu:-) Jde mi o objektivní přístup k některým problémům. A nečekej, že se budu s někým poplácávat po rameni, jak by se tu možná chtělo.
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

Oponentura nebo i kritika je naprosto v pořádku, pokud je založena na faktech nebo zkušenostech, ale vydávat své domněnky za fakta je hloupost.

No tak to jsi mě dostal.

Ti co nás obdarovávají urážkami a vulgarismy (prohlídni si bez zelených brýlí znovu všechny příspěvky tohoto warsu a popravdě napiš, kdo použil vulgarní slova) za to, že jim oponujeme , protože svoje domněnky vydávají za fakta a ty to nazveš fakty a zkušenostmi, tak to je pak opravdu o plácání po zádech.


Tedy jinými slovy jim straníš.
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

Takže pokud se mám za své názory a zkušenosti,( které na rozdíl od jiných jsou získány nejen dlouholetou zkušeností, ale navíc i podpořené názory skutečných technický odborníků a nikoliv plácalů a rádoby recenzentů) stydět a bát se je prezentovat ( ukaž, kde jsem byl na někoho hrubý či snad vulgární, ano jsem jízlivý), tak mi ten ban klidně dej a plácejte se zde po zádech v klidu dál.
Uživatelský avatar
Lindemann
Příspěvky: 80
Registrován: 25 pro 2010 20:06
Bydliště: Havířov

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Lindemann »

Zdarec ! Bigjoe a Boxere , múžete mi říct, kde na to berete čas ? posílám něco o složení mas.
Charles Bukowski » Básně
Poznámka ke složení mas




19. Květen 2008
někteří lidé jsou mladí a nic
víc a
někteří lidé jsou staří a nic
víc
a někteří lidé jsou něco mezi
prostě něco mezi.

a kdyby se mouchy hodily do
gala
a všechny domy shořely ve
zlatém ohni,
kdyby se nebesa vrtěla jak břišní
tanečnice
a všechny atomové bomby začaly
řvát,
někteří lidé by byli mladí a nic
víc,
a zbytek by zůstal stejný.

těch pár, co jsou jiní,
rychle vyřídí
policie, vlastní matky, vlastní
bratři, ostatní; vyřídí se
sami.

zbývá jen to, co
vidíš.
je to
drsný...................................Tak zatím kucííííí. :D LIn.
aretax
Příspěvky: 3078
Registrován: 01 led 2012 18:34

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od aretax »

Zdeny:
Tvoje predstavenie sa bolo dokonalé. Mám iba jednu otázku: Ako Ty rešpektuješ svoje vlastné zákony fyziky? V niektorom vlákne si písal, že máš 2 aparatúry, jedna je Pass, druhá Bryston (možno sa mýlim, nie je to pre mňa tak dôležité). Tvrdil si, že počúvaš na jednej, alebo druhej , aby si nemusel meniť káble. Pýtam sa: prečo by si mal meniť káble, keď podľa Tvojich zákonov fyziky na nich nezáleží? Predsa aj zosilovače, aj káble sú z rovnakých materiálov, tak prečo majú iný zvuk?
Ako ML, tak aj ja som bol skeptik čo sa týka sieťových káblov, rôznych hrotov a HIFI rackov. Mal som na to podobný názor, ako Ty. Skutočnosť ma však presvedčila o opaku a nevidím dôvod si priznať, že som sa mýlil. Na fóre som iba napísal svoje skúsenosti (pravdepodobne na to bolo toto fórum založené). Kde v tom vidíš náznak toho, že som niekoho presviedčal o tom, aby si kúpil sieťový kábel, hroty a žulové doskypod prístroje, alebo čokoľvek iné?
Ak také niečo nájdeš, prosím Ťa napíš mi to. Ak pozorne čítam príspevky, ste to práve vy - Ty, Boxer, Davidm a ďalší, ktorý aj za cenu rôznych invektív silne presadzujú svoje názory ako dogmy a nepripustia, že by prípadne nemuseli mať pravdu. Hovoríte, že fyzika strednej školy nepustí. Vážení páni, tá fyzika už je oveľa ďalej, ako za čias vašich štúdií. Navyše poprední vedci si sami priznajú, keď niečo nevedia vysvetliť, prípadne ak na niečo fyzika nestačí. Iba vy máte "patent na rozum",nikdy sa nemýlite a svet funguje výlučne podľa vašich predstáv a zákonov. Tvrdíte napr. že meď je meď a tým to končí. Vážení, tá metalurgia je už oveľa ďalej. Aj keď máte ńiekoľku druhov medených vodičov o čistote 99,98%, aj tak môžu byť medzi nimi veľké rozdiely, ktoré sú dané technológiou jej spracovania. Podobne je to aj so súčiastkami. Prečo kondenzátory Mundorf sú iné, ako napr. Tesla? Sú predsa vyrobené z rovnakých materiálov a podľa vás "fyzika nepustí". Nie je mojím cieľom rozoberať technológie výroby kovov a výroby súčiastok, iba poukázať na to, že ten článok, čo si vytvoril vás presne charakterizuje. Gratulujem, je veľmi výstižný a trefný. Zdravá sebakritika je na mieste a cením si to, že si ju aj uvedejnil.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
Zdeny
Příspěvky: 472
Registrován: 29 pro 2010 07:53

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Zdeny »

Na to je jednoduchá odpověď:

káble měním proto resp. bych měl měnit kvůli pocitu. Ne proto, že by byl slyšet rozdíl, ale já jsem člověk velmi konzervativní a kdysi jsem si koupil prastaré síťové káble Vincent. Po jejich rozdělání mjsem málem upadl do mdlob, což je také popsáno v mém představení, ovšem na zvuku nic znát není. Ale mám jisté nedobré mrazení, že takto by to určitě být nemělo. Ovšem uplynulo již několik let, káble Vincetn mi vesele slouží dál a nijak mě to netraumatizuje, jen občas si říkám, majíc rád věci dokonané ku konci, že bych je měl minimálně opravit = rozumněj zlepšit kvalitu spojů vodič-svorka. Nic víc, nic míň.

Rozhodně mě ke snaze o výměnu síťových kabelů nevede honba za zlepšením zvuku, znovu opakuji, že na syndrom !last 1,5m" nevěřím, ale věřím, že přechodový odpor mezi špatně utaženým šroubem a navíc de fcato rezavým a svorku, může již vlvi na přenos proudu ve vyšším vybuzení 1kW koncáku mít. Toť vše.

jestli jsem ti uspokojivě odpověděl, jsem jedině rád.

O kvalitě kondenzátorů a jejich vliv na zvuk snad nikdo nepochybuje, pouze nám vkládáš do úst něco, co snad nikdo vážně a reálně myslícví, z huby nevypustil:-) A fyzikálních měřitelných veličin, které kvalitu kondenzátoru popisují, je řada.... Vyhledej si je na netu.
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
aretax
Příspěvky: 3078
Registrován: 01 led 2012 18:34

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od aretax »

Zdeny píše:Na to je jednoduchá odpověď:

O kvalitě kondenzátorů a jejich vliv na zvuk snad nikdo nepochybuje, pouze nám vkládáš do úst něco, co snad nikdo vážně a reálně myslícví, z huby nevypustil:-) A fyzikálních měřitelných veličin, které kvalitu kondenzátoru popisují, je řada.... Vyhledej si je na netu.
Milý Zdeni, nehnevaj sa, ale Tvoja odpoveď ma vôbec neuspokojila. Ja Ťa nenútim, ani nepresviedčam, aby si niečo uznával. Je to len a len Tvoje presvedčenie. Moje je iné. Ja Ťa tiež neodporúčam na net, aby si si vyhľadal pojednávania o kábloch a pod. Aby si správne pochopil,tu sa nejedná o vážne a reálne, či nereálne mysliacich ľudí, ale o princíp: na jednej strane tvrdíš, že kvalite káblov nezáleží, teda volne povediac, stačí nejaký ten CYKY- CAKY sieťový kábel. Ale to, že polovodičové súčiastky, elektrónky a pod. sú vyrábané na rovnakej báze (novú ešte nikto nevymyslel) a s rovnakých materiálov - tam je podľa Teba rozdiel. Ja s tým súhlasím, sú rôzne technológie výroby atď. Jednoducho si zo všetkého vyberáš, čo sa i hodí a nič nové, čo nepoznáš, lepšie povedané nechceš poznať, nepripustíš. Predsa ten istý princíp, ako pri výrobe súčiastok je aj pri výrobe káblov . iná technológia, iný kábel, iný zvuk. pochopí to snáď každý reálne mysliaci človek (to sú Tvoje slová). Tento princíp, čo som opísal platí asi vo všetkých oblastiach, počnúc potravinami, končiac autami. Aj každé auto má volant, 4 kolesá a ide cca 180 km/h. Rozdiel však je v tom, ako sa v ňom vezieme. Chlieb sa vyrába z rovnakého obilia (jačmeň, raž, pšenica), ale od každého pekára chutí ináč. Podobne je to aj v hifi. Ešte raz - nepresviedčam Ťa, aby si veril niečomu, čomu veriť nechceš, je to Tvoja vec. Ale podľa Tvojich vyjadrení vyzeráš dosť inteligentný na to, aby si druhých, čo majú iný názor rešpektoval a zbytočne neurážal. Máme tu diskusné fórum, ktoré by malo slúžiť na vymieňanie si skúseností a nie na to, aby sa tu poniektorí jedinci predvádzali svojou "múdrosťou a neomylnosť" a zhadzovali tých druhých. Ak na fórum zavíta niekto, kto sa chce o niečom iba informovať, zletíte sa naňho ako smečka a zotrete ho bez toho, aby ste rozmýšľali, čo vlastne chce. Nedajbože, aby tam pripísal niekto iný svoj názor. To už je podľa vás totálny hlupák, čo nepozná zákony fyziky. Skôr, ako zákony fyziky by bolo potrebné rešpektovať zákony slušného správania a tolerancie.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

:ymdaydream:
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

Lindemann

Po posledních dvou příspěvcích A. jsem už vyřízenej. Taková snůška dogmat, výmyslů a nepravd a přirovnání se fakt nedá už komentovat.

Jdu si raději žehlit na powerkabelu měděný žíly, aby z nich byly opravdu dlouhé monokrystaly do jednoho směru vyhlazené a z čistoty 99.9980 jsem vyžehlil 99,9985.
anawak
Příspěvky: 497
Registrován: 29 pro 2010 00:29
Bydliště: Bratislava

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od anawak »

TO ALL:

Bolo by uz asi na mieste aby sa tu tieto vsetky zapletky, svary a vyryvania ukoncili, a vratili sme sa vsetci zase k nasmu solidnemu, slusnemu a pohodovemu spravaniu na tomto jedinecnom fore. Vesmir utocil, teploty stupali a nejak nam to asi vsetkym (alebo apson mnohym) poudieralo na palice.
Kazdy mame svoje pravdy, polopravdy a aj lzi, ktorym bezmedzne verime, ale to vsetko je predsa v poriadku. Ak niekto chce niekoho vyvadzat z omylov, nech sa o to pokusi, ale ak druha strana nechce alebo nemoze akceptovat, nech hned nenadava, nehroti situacie. Chlapci, kazdy sme nejaky a mame svoje skusenosti. Nerastli sme na jednom dvore a preto su tie skusenosti rozne a castokrat koliduju zo skusenostami a nazormi inych. Ale ved nech. Ved nech sa aj pohadame, aj si povieme ostrejsie slova, ale po kazdej burke byva slniecko a bolo by fajn, keby ta burka , ktora sa tu udiala uz skoncila a zase vyslo to pomyselne slniecko. Kritika sa znasa velmi zle, a je to jedno ci je to clovek psychicky slilny alebo slabsi. Nikto ju nema rad a kazdy sa jej snazi vyhnut. Ale viete velmi dobre , ze v tomto svete, na tejto planete a v tomto zivote sa to neda. Ona si nas najde ci tu alebo tam. Robi nas odvaznymi pocitaova obrazovka, lebo na druhej strane nie je nikto, len klavesnica bez mena, bez duse, bez citov a pocitov??? Nie!! Na druhej strane je taktiez clovek, priatel, hifista, ktoy nieco zazil, nekde je a niekam sa chce dopracovat. Ci uz to trva rok a stoji to 10 000 alebo to trva 10 rokov a stoji to 1 000 000, je jedno. Ved si uvedmomme, ze toho mame vsetci strasne vela spolocneho a konicek , ktory mame my, je jedinecnym v kazdom ohlade a v kazdej sekunde nasich zivotov. Je to tzv. laska na cely zivot. Ak niekto veri na kable, nech veri. A ak niekto na ne neveri, nech neveri. Ved to je predsa sumi fuk. Dolezite je, ze kazdy sa k tomu svojmu HI-FI GRALU nejak dostava a casom urcite aj dostane. Sem si pride pre pomoc radu, pride sem spoznat skvelych ludi, ktori sice mozu mat svoje nazory ale v zasade to nemusia byt ludia zly. Nechcem nikoho obhajovat ani hanit ale chcem len povedat, aby sme si viac vazili jeden druheho. Aby tu bolo trochu viac ucty k starsim a skusenejsim a viac respektu k ludom, ktori sa tu snazia nieco zdelit. Ved uznajte sami, ze ukazovat svoje zostavy ci uz su za tisice, slebo dedsattisice, alebo sto tisice, nie je zadna sranda a je to okrem dobreho pocitu a nesmiernej dobroty aj velky risk. Tak si to uvedomme a ocenme ludi,ktori sa snazia na tieto stranky nieco priniest. Ci uz vo forme fotiek, alebo vo forme odbrnych vykladov alebo vo forme prispevkov.

Chcel by som preto vsetkych vyzvat a poprosit POTRASME SI VSETCI RUKAMI (aspon v tej akejsi pomyelnej hladine) NA ZNAK MIERU A TOLERANCIE, zakopme vojnove sekery a uzivajme skvelych priatelstiev, nazorov, rozhovorov a prispevkov na tomto , verim, ze aj nadalej, skvelom fore.

Velmi rad by som bol, keby sme sa vsetci stretli na jednej velkej spolocnej akcii. Je nas tu k dnesnemu dnu registrovanych nieco cez 400 ludi. To uz by sa oplatilo vybrat vhodne miesto, pozvat nejaku dobru kapelu alebo dve a usporiadat spolocne session s dobrym bluesovym alebo jazzovym (mozno aj rockovym) koncertom. Co vy vsetci na to???

400 Highendforistov na jednej velkej akcii.... Zda sa vam to UTOPIA?? Mne vobec nie....

Chlapi MIER a uz sa neserte....

Zdravi vas ANAWAK
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

Vzhledem k tomu, že toto vlákno je vlastně "bojisko", tak sem napíši ještě něco.

Dlouze a obsáhle Anawaku píšeš o klidu zbraní a společném potřepání rukou.

Všimni si, kolik nesmyslů jste s Aretaxem tady napsali. Kdyby toho nebylo, a hlavně toho úporného bránění té vaší pravdy, jistě bychom s ostatníma kolegama s vámi tak vehemntně nebojovali. Ale já tmářství a prosazování blbých ideologií zažil ve svým životě tolik,že jsem na to alergickej.

Přečti si vlákno o kabelech i s Aretaxem a zkuste jej pochopit. Snad pak aspoň chvíli budete uvažovat o tom, že hifi opravdu není o přání chtěného,ale o opravdu jen a jen fyzikálních zákonech a pravda i o hodně zkušenostech a taky trochu sebezapření věřit všemu, co chce jiný.

Děkuji.

P.S. Mimochodem, nechtěl jsi tady demonstrativně ukončit svý členství? Jen se ptám.
aretax
Příspěvky: 3078
Registrován: 01 led 2012 18:34

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od aretax »

boxer píše:Vzhledem k tomu, že toto vlákno je vlastně "bojisko", tak sem napíši ještě něco.

Dlouze a obsáhle Anawaku píšeš o klidu zbraní a společném potřepání rukou.

Všimni si, kolik nesmyslů jste s Aretaxem tady napsali. Kdyby toho nebylo, a hlavně toho úporného bránění té vaší pravdy, jistě bychom s ostatníma kolegama s vámi tak vehemntně nebojovali. Ale já tmářství a prosazování blbých ideologií zažil ve svým životě tolik,že jsem na to alergickej.

Přečti si vlákno o kabelech i s Aretaxem a zkuste jej pochopit. Snad pak aspoň chvíli budete uvažovat o tom, že hifi opravdu není o přání chtěného,ale o opravdu jen a jen fyzikálních zákonech a pravda i o hodně zkušenostech a taky trochu sebezapření věřit všemu, co chce jiný.

Děkuji.

P.S. Mimochodem, nechtěl jsi tady demonstrativně ukončit svý členství? Jen se ptám.
Drahý Boxer,
keďže si ma spomenul, tak Ti chcem len napísať toľko - my všetci píšeme nezmysli, Ty si ten jediný, ktorý má vždy pravdu. Neviem, kde si prišiel na to, že si niečo bránime. Ani jeden z nás Ťa nikdy nenapadol za tvoje názory, na rozdiel od Teba. Iba sme komentovali Tvoj prístup k názorom druhých. Žiaľ, je taký, aký je a myslím, že žiadne spoločné stretnutie ho nezmení. Kľudne v tom pokračuj. Nejak to budeme musieť prežiť a ľutovať našu neznalosť týchto zákonov. Na záver len toľko - nikto Ťa nikdy o ničom nepresviedčal, lebo každý trochu mysliaci človek vie, že je to zbytočné.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
bertram

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od bertram »

HighEnd Forum , by malo byť široké všetkým názorom. Preto má aj ten názov. Ak by to malo byť len odborné fórum , určené pre technikov,
vela členov by tu nebolo.Treba tieto názory , aj keď pre niekoho dogmi , brať ako názor . Či je to podložené alebo nie , je to názor a tak to
treba brať . Tu sa vela členov nebaví a ani nechce baviť odborne , ale baví sa tu a zverejňuje svoje názory všeobecne.

Ja tiež nie som technik a snažím sa zo všetkých príspevkou v celku , urobiť svoj názor.

Boxer , tvoje príspevky sú mnohokrát dobré , hodne sa dá s nich poznať , ale prečo to občas zaklincuješ.Sám si priznal , že si jízlivý , to u nás
znamená zlomyselný , uštipačný , škodoradostný. Nemysli že som to vybral zo slovníka cudzích slov , ale dal som tomu väčšiu šírku si vybrať.

Je to môj názor a oproti široké fórum názorov, tak tak aj berte.
Uživatelský avatar
davidm535i
Příspěvky: 126
Registrován: 03 úno 2012 20:45
Bydliště: Třemošná u Plzně
Kontaktovat uživatele:

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od davidm535i »

to aretax,anawak, .... :

Boxer, Zdeny i ja vychazime, jako kazdy rozumny clovek, z exaktnich ved. Coz je matematika, fyzika a chemie. Ne theologie, kabelologie ...

Jak psal Zdeny, existuji daleko narocnejsi zarizeni, nez zlate krabicky na hrotech zesilujici / transformujici analogovy nebo digitalni signal.
A zadna z techto zarizeni podobna voodooo udelatka nepotrebuji. Proste to je fakt. Ja vam nechci brat vase hracky, kdyz tomu verite, jen tim prosim nesnazte infikovat racionalne myslici jedince (i my mame radi hifi a hudbu, zadnej strach)

D.
mp3 + špunty
anawak
Příspěvky: 497
Registrován: 29 pro 2010 00:29
Bydliště: Bratislava

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od anawak »

to Boxer:

Nie, nie Boxere, nenecham sa opät zatiahnut do nejakych priekov s Tebou ci s inymi. Je uplne zbytocne, ze sa tu o to, sposobom tebe vlastnym, pokusas i nadalej. Ako som povedal, som ochotny precitat si tvoje nazory a ked uznam a vhodne budem ragovat a ked neuznam, tak reagovat nebudem. Dokonca vlastne proti tebe nic nemam. Nepoznam ta a nemozem ta nijak hodnotit , kritizovat alebo chvalit. Si asi podstatne starsi ako ja a mas nesmiernu traumu z byvaleho rezimu. Ale to je tvoj problem, nie moj. Pripadas mi skor ako taky mili PRUDAS, ktory na vsetko len prudi ale v podstate je to dobrak. Len ho asi nikto nikde uz nepocuva, tak sa realizuje na fore. Pisem to naozaj s dobrym umyslom a neber to zle. Pripominas mi totiz hrozne mojho svokra (po vasom tchana),tiez len na vsetko nadava a vsetko je zle, a nikto ho uz doma nepocuva (lebo nas to uz ani nezaujima je to uz roky o tom istom), tak je rad, ked sa objavi niekto novy, kde moze tie svoje trapenia prezentovat znova znova dookola. Ale nevadi... vetko dobre.
Co sa tyka "nesmyslu" co sme sem s Aretaxom napsali, povedz mi jeden. Lebo ja nemam pocit ani dojem, ze by som sa nejak premrstene alebo presvedcene vyjadroval na temu kable, predaj Kimberu alebo na temu podloziek pod komponenty. Prosim teda aby si mi uviedol nejaky pripad, kde som pisal nezmysli. Lebo ja fakt neviem o com pises.
Aretaxov nazor si vypocuj, pripadne ho oponuj ale neviem co je natom take hrozne, ze niekto ma iny nazor ako ty. Takze ked tvrdis, ze ja pisem blbosti tak mi ukaz kde a ake. Naozaj ma to zaujima.

a co sa tyka tvojho PS. Opytam sa ta asi takto. Budes spokojny ked svoje clenstvo na tomto fore ukoncim?? Budes mat z toho rados?? Uspokoji to tvoju dusu a budes si moct pripisat male vitazstvo na svju tabulu uspechov?? Ak ano vyhoviem Ti velmi rad.
Inak by som ta prosil moj eclenstvo a neclenstvo nekomentovat a neriesit. Ja zatial som svojpravny a mam obcianku, takze o ojich clenstvach by som rad rozhodoval sam.
Ano, je pravda, ze som to ukoncil ale islo mi viac menej o zmazanie mojho prilis otvoreneho vlakna. To je cele. Teraz, ked tu budem pisat anonymne ako ty, ktory tu nemas jedinu fotku a nevieme nic o tvojej zostave, sa mi bude dychat lahsie.
anawak
Příspěvky: 497
Registrován: 29 pro 2010 00:29
Bydliště: Bratislava

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od anawak »

davidm535i píše:to aretax,anawak, .... :

Boxer, Zdeny i ja vychazime, jako kazdy rozumny clovek, z exaktnich ved. Coz je matematika, fyzika a chemie. Ne theologie, kabelologie ...

Jak psal Zdeny, existuji daleko narocnejsi zarizeni, nez zlate krabicky na hrotech zesilujici / transformujici analogovy nebo digitalni signal.
A zadna z techto zarizeni podobna voodooo udelatka nepotrebuji. Proste to je fakt. Ja vam nechci brat vase hracky, kdyz tomu verite, jen tim prosim nesnazte infikovat racionalne myslici jedince (i my mame radi hifi a hudbu, zadnej strach)

D.
Davide , ja som sa na temu "podlozky" nevyjadroval a neviem preco ma do toho nejak pleties. Neviem ci som dokonca kedysi nenapisal, ze som to doma skusal, ale nepocul som rozdiel. U mna to nefunguje, a nepostrehol som ziadne zlepsenie alebo zhorsenie zvuku. Len to ale neznamena, ze to nemusi fungovat inde.

a ze ste matematici, fyzici a neviem este aky experti, je pekna vec. Ale co je mna do toho??? Mne je to lautr jedno. Pre mna budte aj jadrovy fyzici (alebo radsej nie, lebo by ste a nas (aretaxa, mna a niekolkych dasich) urcite spustili jadro =)) =)) )

Ale pokial tvrdis, ze v kabloch nieje pocut rozdiel, tak to potom zacnem pochybovat o tovjom sluchu.

Ano, mate pravdu, ze kvalitu komponentu nenahradis ziadnym kablom ani podlozkou. S tym naprosto suhlasim a tiez to tu tvrdim od zaciatku fora.
Ale ze vo zvuku kablov nie su ropzdiely, tak to uz prosim neprehanajte. Naozaj to je uz a vlasy poriadne pritiahnute tvrdenie.

Ale..... je to vas nazor anikdy som vas za to neodsudzoval, nenapadal ani neposielal kamsi. Tak neviem co vas stale ZERE.
Uživatelský avatar
davidm535i
Příspěvky: 126
Registrován: 03 úno 2012 20:45
Bydliště: Třemošná u Plzně
Kontaktovat uživatele:

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od davidm535i »

@anawak

pisu obecne, nezkoumal jsem zpetne, co kdo kde detaine psal. A pokud mas na hroty podobny nazor jako ja, o to lepsi.

S jedinym, s kym jsem se dostal do mne neprijemneho sporu, byl pan bigjoe, jehoz vulgarity mne udivuji. Jinak je mi uplne fuk.

Jinak mne nezere vubec nic, bojuji jen za osvetu. Zeme uz konec koncu taky neni placata :ymdaydream:

D.
mp3 + špunty
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

Anawak.

Nepoznam ta a nemozem ta nijak hodnotit , kritizovat ...ale děláš to neustále s Aretaxem.

mas nesmiernu traumu z byvaleho rezimu....ano , z vnucování myšlenek někoho jiného (demagogii), které jsou jemně řečeno scestné. Z jakéhokoliv důvodu.Proto se proti tomu ohrazuji, tak jak jsem to dělal i dřív a měl s tím stále problémy, až takové, o kterých se ti ani nezdálo.

Co sa tyka "nesmyslu" co sme sem s Aretaxom napsali, povedz mi jeden. ... stačí si je přečíst a je to jasný. Skoro všechny.

Takze ked tvrdis, ze ja pisem blbosti tak mi ukaz kde a ake. Naozaj ma to zaujima. ...stačí si přečíst naše odpovědi na ně,a je to jasný. Ovšem ..po našem je to...házet hrách na stěnu. Nemáte zájem ani trochu něco pochopit.

Ano, je pravda, ze som to ukoncil ale islo ....Neišlo. Chtěl jsi i ukončit členství a rozloučil jsi se. Měli jsme jednoho Dadafta, a ten se taky stále urážel a loučil a zase přicházel. Ale aspoň měl nějaký názory.
Na ukončení tvýho členství jsem někde napsal, že se chováš jak malý ditě, když mu seberou hračku. Protože ti někdo nedal za pravdu. Bylo to tak, že?
Jinak mně osobně je upřímně úplně jedno jestli zůstaneš nebo ne. Jsi snad dospělej. Tak se tak chovej.

Pisem to naozaj s dobrym umyslom a neber to zle. No vidíš, tady se shodneme. Já taky.
anawak
Příspěvky: 497
Registrován: 29 pro 2010 00:29
Bydliště: Bratislava

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od anawak »

boxer píše:Anawak.

Co sa tyka "nesmyslu" co sme sem s Aretaxom napsali, povedz mi jeden. ... stačí si je přečíst a je to jasný. Skoro všechny.
No citam a citam ale k teme kable a podlozky svoje prispevky nenachadzam. Jedine moje prispevky v tychto vlaknach su k temam cudneho chovania, navazania sa do clenov fora a celkovej moralky. To sa hadam zhodneme tiez, ze to s kablami a podlozkami nema co do cinenia.

A podla Teba ja nemam nazory??? No to je mi novina.
Uživatelský avatar
boxer
Příspěvky: 439
Registrován: 16 pro 2011 15:52

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od boxer »

Jo a ještě poslední věc k tomuto.

Vzhledem k jistě brzy napsaným vašim A+A kontraodpovědím, nemíním v tom dál pokračovat, páč evidentně to nemá smysl....

nenecham sa zatiahnut do nejakych priekov s Tebou
monte

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od monte »

:crazy:

Její princip spočívá v tom, že se do jedné komory revolveru vloží náboj. První účastník ruské rulety protočí bubínek, přiloží hlaveň revolveru ke spánku a stiskne spoušť. Má-li štěstí na jednu z prázdných komor, přežije a předá tah (revolver) dalšímu. Pokud má smůlu na komoru s nábojem, zemře na průstřel lebky. V extrémní variantě se znovu neprotočí bubínek před tahem, cílem je pokořit odvahu předchozího hráče. Vyhrát se nedá nic kromě pochybného uznání za statečnost, ale ztratit se při ní může všechno. Tuto hru prý hrávali znudění ruští důstojníci, odtud pak pochází i název.

Obecně bývají pojmem ruská ruleta někdy označovány i jiné podobné hry se smrtí.
bertram

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od bertram »

Už tu chýbajú len matematické a fyzikálne vzorce .

Anawak a Aretax sa tu predstavili ako členovia a ukázali aj vela zo svojich aparatúr a súkromia. Mali a aj májú svoj názor.Čo mám
občas debatu so svojimi kamarátmi , tak najradšéj na fórach majú predstavenia členov. Priznajme si aj bez predsudkov ,že najradšéj
na fóru čítame predstavenia členov doložené fotkami , poprípade ich ďalší vývoj podložený fotkami a stručným komentárom. Ale ak to
takto pôjde ďaléj , nik sa tu už nepredstaví a môže sa stať , že fóra budú bez tváre a úplne anonymné. Ja som túto odvahu nenašiel ,
a ako som tu už v nejakom príspevku pýsal , myslím , že som urobil dobre.Ani sa nečudujem , že niektorý svoje vlákna chcú zmazať.
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4232
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Mark Levinson »

Jen jedna malá a poslední poznámka.
Ti lidé co ve vlákně o hrotech měli odvahu psát o nožičkách, podložkách ze žuly apod., tak nepsali žádné své domněnky vydávané za fakta, ale pouze své zkušenosti na svém aparátu a ve své poslechovce, to je fakt. Nikomu to nevnucovali, jen se chtěli podělit za což já jsem moc rád a myslím, že oponovat stylem "To je blbost už z principu" je opravdu nesmyslné :thumbdown:.
Je to jako by jste mi tvrdili, že mám modré auto.
Mark Levinson
Zdeny
Příspěvky: 472
Registrován: 29 pro 2010 07:53

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Zdeny »

Mark Levinson:

já stále čekám na nějakou tvoji reakci ohledně vulgárních urážek mé osoby a Davida. Já jsem člověk v jádru mírný a klidný, mám své zásady a mezi jednu znich patří, že navzdory ostré výměně názorů NEPOUŽÍVÁM urážlivá oslovení soupeřů, jak to učinili někteří zdejší členové.

A pak se nás snaží vyzvat ke klidu zbraní! To znamená, že tohle přejdeš bez poznámky, bez reakce??

Jinak já nemám problém v míru pokračovat dál, ale uvědomte si, pánové, kterých se to týká, že zásadní zbraní pro konstruktivní dialog je zachovat KLID a SLUŠNOST! Tu především. A jak já evidentně vidím, tak tyto vlastnosti vám notně chybí.

Tak jak dál? Co bude s těmi, co vulgárně urážejí kolegy? Díky za tvoji odpověď.

PS: nejsem tak mlád, abych si musel nechat nadávat do pánského řpirození a ještě navíc v cizím jazyce.Na to opravdu už nemám léta a husy jsem s dotyčným také nepásl.

Věřím, že to dnes rozřízneš. Díky Zdeny
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
mali
Příspěvky: 4
Registrován: 01 črc 2012 16:09

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od mali »

Zdeny píše:Mark Levinson:

já stále čekám na nějakou tvoji reakci ohledně vulgárních urážek mé osoby a Davida. Já jsem člověk v jádru mírný a klidný, mám své zásady a mezi jednu znich patří, že navzdory ostré výměně názorů NEPOUŽÍVÁM urážlivá oslovení soupeřů, jak to učinili někteří zdejší členové.

A pak se nás snaží vyzvat ke klidu zbraní! To znamená, že tohle přejdeš bez poznámky, bez reakce??

Jinak já nemám problém v míru pokračovat dál, ale uvědomte si, pánové, kterých se to týká, že zásadní zbraní pro konstruktivní dialog je zachovat KLID a SLUŠNOST! Tu především. A jak já evidentně vidím, tak tyto vlastnosti vám notně chybí.
Hluboce někoho urazit lze i bez vulgarních výrazů,
a můžeš u toho mít i kravatu, bílé rukavičky a ironický
úsměv na tváři. Nepoužíváš urážlivá oslovení ale tvé příspěvky
jsou však brilantně urážlivé. Předpokládám, že za urážky
neobsahující vulgární výrazy se není třeba omlouvat ?

Zdejší členy nazýváš SOUPEŘI a v dialogu je třeba používat ZBRAŇĚ.
Zřejmě se chystáš na vleklou zákopovou válku za svatou
a tu jedinou pravdu v hifi kterou znáš jedině ty a několik dalších
zasvěcených a přitom mluvíš o míru. Koho mi to tak připomíná.
Zdeny
Příspěvky: 472
Registrován: 29 pro 2010 07:53

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Zdeny »

Válka argumentů je věc jedna a vulgární urážky jsou věc druhá. Přeber si to po svém.
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
Uživatelský avatar
bigjoe
Příspěvky: 616
Registrován: 28 pro 2010 19:36

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od bigjoe »

2Zdeny:
Jinak já nemám problém v míru pokračovat dál, ale uvědomte si, pánové, kterých se to týká, že zásadní zbraní pro konstruktivní dialog je zachovat KLID a SLUŠNOST! Tu především. A jak já evidentně vidím, tak tyto vlastnosti vám notně chybí.
Zatím jsem si nevšiml, že by ses omluvil Mirkovi za tvé, mírně řečeno neslušné komentování v jeho prodejním vlákně.
Vždycky začni u sebe !!!
Linn Majik CD, Electrocompaniet ECI 5, Dynaudio Heritage Special, IsoTek Sigmas GII, Magnat MMS 730, Nordost Tyr 2, Nordost Frey 2, AQ Columbia, Furutech Evolution II, Furutech Alpha 3, Furutech Absolute Power 18, Audioquest NRQ Z2, Soundcare
Zdeny
Příspěvky: 472
Registrován: 29 pro 2010 07:53

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Zdeny »

bigjoe píše:2Zdeny:
Jinak já nemám problém v míru pokračovat dál, ale uvědomte si, pánové, kterých se to týká, že zásadní zbraní pro konstruktivní dialog je zachovat KLID a SLUŠNOST! Tu především. A jak já evidentně vidím, tak tyto vlastnosti vám notně chybí.
Zatím jsem si nevšiml, že by ses omluvil Mirkovi za tvé, mírně řečeno neslušné komentování v jeho prodejním vlákně.
Vždycky začni u sebe !!!

Líp se podívej:-) Můj příspěvek začíná sloevm "P R O M I Ň". Já se ti divím, že fakt nečteš.

A teď čekám na tvoji omluvu, gentlemane. Štěkat u klávesnice ti zatím jde dobře.
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
Uživatelský avatar
bigjoe
Příspěvky: 616
Registrován: 28 pro 2010 19:36

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od bigjoe »

No promiň, ale tvoje promiň není omluva, To je pouze promiň za OT a ne za tu nehoráznost co jsi mu tam napsal.

Ale budiž.
Mám na tebe svůj názor (a nejenom já, jak bylo vidět v ohlasech), ale hodně mi vadí, že se navážíš do admina, který to tady hlídá proti nájezdům různých exotů (u kterých se podle mne stejně jednou ukáže, že to píšou odněkud z ústavu), kteří mají problém se svým ego a otravují zde všechny členy.
Proto, aby měl admin od tebe pokoj (doufám, že na věky), tak se omlouvám davidovim535i za to, že jsem napsal:
Bacha, ten k.o.k.o.t nám teď bude diktovat, kde má kdo bydlet a jakou má mít podlahu atd. ???
:D
a pak se ještě omlouvám (i když jsem myslím dostatečně vysvětlil, že vás se to netýkalo) za to, že jsem napsal:
Mně se toto téma naopak moc líbí, protože tady na vola nenarazíš...jenom na davidam535i a Zdenyho. Každá společnost má své kašpary, kteří se starají ostatním o zábavu a proto se jim musí jejich "moudra" promíjet. Podobně to bylo i s šašky na panovnických dvorech (oni směli říci víc, než ostatní). A tak je nechme, stejně nevědí o čem mluví a jen nás chtějí pobavit :clap: :thumbup: . Jen tak dál odborníci (přes srandu), aspoň není nuda.
:D
A teď když jsem se omluvil bych se tě chtěl zeptat, jestli pominula tvá výhrůžka:
Milý autore příspěvku, kde mě nazýváš svým bratrem, buď velmi opatrný na to, kde koho čím/kým nazýváš, v dnešní době bys na to mohl opravdu škaredě doplatit. To ber jako varování a věř, že mechanizmy, jak ti udělat pár nepříjemností, existují a jsou lehce dostupné.
:D
Já jsem se po tomto tvém bububu totiž už rozloučil s rodinou a manželka to dva dny oslavovala a tak teď jí to budu muset nějak šetrně zdělit. :D
No a protože jsem se omluvil, tak odvolávám svůj slib, že vás budu ignorovat a ...
Linn Majik CD, Electrocompaniet ECI 5, Dynaudio Heritage Special, IsoTek Sigmas GII, Magnat MMS 730, Nordost Tyr 2, Nordost Frey 2, AQ Columbia, Furutech Evolution II, Furutech Alpha 3, Furutech Absolute Power 18, Audioquest NRQ Z2, Soundcare
Uživatelský avatar
winelover
Moderátor
Příspěvky: 446
Registrován: 28 pro 2010 12:05
Bydliště: Teplice

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od winelover »

To bigjoe
se ti divím, že po takových výhrůžkách jsi ještě schopen napsat tak obsáhlej a souvislej text. Kdyby to bylo směřovaný na mně, tak bych se tak rozklepal, že bych neudržel ani - víš co.
Tak se drž!
Nejlepší na tom je, že nás tady poučujou a káraj technici, kteří si ani nejsou schopni očistit kontakty a dotáhnout šrouby v konektorech kabelů. To jsme to dopracovali. Hlavně, že platí fyzikální zákony a ten o přechodovém odporu zvlášť. No snad jsem to napsal dost slušně, abych někoho nepohoršil.
win
NAS QNAP TS-439 ProII+->Meitner MA3->Electrocompaniet AW250R->Dynaudio Confidence 20, Zappiti Reference, IsoTek Sigmas GII, Nordost Valhalla, XLO 10b AC...
Uživatelský avatar
bigjoe
Příspěvky: 616
Registrován: 28 pro 2010 19:36

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od bigjoe »

ano, lepší nemluvit :silent: :silent: :silent: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :sick: :sick: :sick: :clap: :clap: :clap: :shh: :shh: :shh: :crazy: :crazy: :crazy: :angel: :angel: :angel: :D :D :D :smile: :smile: :smile: ;) ;) ;) :sad: :sad: :sad: :eek: :eek: :eek: :shock: :shock: :shock: :???: :???: :???: :cool: :cool: :cool: :lol: :lol: :lol: :mad: :mad: :mad: :razz: :razz: :razz: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Znáš tu modlitbu: "Blahoslavení chudí duchem, jejichž království je nebeské" ???

A nebo Jan Werich: "Kde "autocenzura", tam nebezpečno" !!!

Nebo také Jan Werich: "Nad lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se přestat s ní bojovat".

Na něěěěěě !!! :D :lol:

Omlouvám se všem, kteří by se v tomto mohli poznat, samozřejmě jsem tím nikoho nemyslel :D .
Linn Majik CD, Electrocompaniet ECI 5, Dynaudio Heritage Special, IsoTek Sigmas GII, Magnat MMS 730, Nordost Tyr 2, Nordost Frey 2, AQ Columbia, Furutech Evolution II, Furutech Alpha 3, Furutech Absolute Power 18, Audioquest NRQ Z2, Soundcare
Uživatelský avatar
winelover
Moderátor
Příspěvky: 446
Registrován: 28 pro 2010 12:05
Bydliště: Teplice

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od winelover »

Zdeny píše:Válka argumentů je věc jedna a vulgární urážky jsou věc druhá. Přeber si to po svém.
Ironie, sarkazmus a jízlivost nejsou argumenty.
To si zase přeber ty.
NAS QNAP TS-439 ProII+->Meitner MA3->Electrocompaniet AW250R->Dynaudio Confidence 20, Zappiti Reference, IsoTek Sigmas GII, Nordost Valhalla, XLO 10b AC...
Zdeny
Příspěvky: 472
Registrován: 29 pro 2010 07:53

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od Zdeny »

winelover píše:To bigjoe
se ti divím, že po takových výhrůžkách jsi ještě schopen napsat tak obsáhlej a souvislej text. Kdyby to bylo směřovaný na mně, tak bych se tak rozklepal, že bych neudržel ani - víš co.
Tak se drž!
Nejlepší na tom je, že nás tady poučujou a káraj technici, kteří si ani nejsou schopni očistit kontakty a dotáhnout šrouby v konektorech kabelů. To jsme to dopracovali. Hlavně, že platí fyzikální zákony a ten o přechodovém odporu zvlášť. No snad jsem to napsal dost slušně, abych někoho nepohoršil.
win
Jestli tím míníš mě, tak pro tvůj klid kabely tam pořád ty samé a zatím všichni, co slyšeli u mě hrát moji sestavu, neměli připomínke, ba dokonce někteří tvrdili, že to hraje krásně. Tedy, pokud to nebyli licoměrní falešníci:-) Zde aspoň vidíš, že možná (jak to mám vědět, když jsem do některých káblů zatím nevlez´) že ani tohle nemá vliv na kvalitu zvuku, natož nějaký kabel za 20 litrů! Za to bych moh´koňský vejce žrát:-)

A propos, nejsem technik. A nešlo o výhružky, ale konstatování. Mám to štěstá, že soused vedle je advokát a pánové - nyní zcela vážně a bez urážky - to, co tu padlo za jména stačí lehounce k tomu, aby bylo zaděláno na dost vážný problém. Aspoˇň tohle mi věřte, mám to hned zpoza plotu:-)))

A jelikož se někteří pseudoomluvili, sděluji zase já, že odvolávám, co jsem již dávno odvolal a budu pokračovat v boji a nevzdám se.
Sestava: Lindemann 820S,Teac Esoteric 50,Bryston BP25,Bryston 14B-SST, Sanyo TP1000, Trichord Diablo, repro projekt Stealth (bas Eton 12´´, středy, výšky Accuton keramika)

Povoz: Subaru Outback 2,5i CVT 129kW 2021, Honda Civic 1,8i
Uživatelský avatar
gabik
Příspěvky: 146
Registrován: 06 úno 2011 20:57
Bydliště: Ustí nad Labem/Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od gabik »

Zdeny, a nemohl by ses pres plot bavit se sousedem (s nim se asi bavis jinak, coz?) a nevotravovat tady na foru, nebo se chovat slusne? Dekuji.
ProAc Studio 140; Marantz 7001; draty Cable4you
jimmi
Příspěvky: 552
Registrován: 14 kvě 2012 09:08

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od jimmi »

Tu sa bojuje? To mi je novinka.Ja že je to forum o HIGH ENDE na domáci posluch.
aretax
Příspěvky: 3078
Registrován: 01 led 2012 18:34

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od aretax »

Zdeny píše:
winelover píše:To bigjoe

A propos, nejsem technik. A nešlo o výhružky, ale konstatování. Mám to štěstá, že soused vedle je advokát a pánové - nyní zcela vážně a bez urážky - to, co tu padlo za jména stačí lehounce k tomu, aby bylo zaděláno na dost vážný problém. Aspoˇň tohle mi věřte, mám to hned zpoza plotu:-)))

A jelikož se někteří pseudoomluvili, sděluji zase já, že odvolávám, co jsem již dávno odvolal a budu pokračovat v boji a nevzdám se.
Zdeny, ten Tvoj sused spoza plota, to je génius. Povedal Ti aj to, že žalobu na niektorých budeš musieť podať na Európskom súde (asi v Strassburgu)? To je bomba!!! Predstav si, aký budeš slávny. Po celej EU budeš deklarovať svoje fyzikálne zákony a časom možno prerazíš aj do sveta!! Budeš známy ako Einstein. Len sa drž svojho suseda a veľa spolu cez ten plot komunikujte. Až teraz som pochopil, o čo Ti ide!! Nikdy sa nevzdaj a pokračuj. Celá Únia čaká na Tvoje "múdrosti" a určite budú z toho "celý vedľa". Všetkým vysvetlíš, ako sa mýlia, ako výrobcovia podvádzajú ľudí, akí sme tu všetci nevzdelaní a nepoznáme Tvoje fyzikálne zákony. Vsvetlíš im, ako Ťa nechceme rešpektovať a nedáme si vysvetliť také základné veci, ako je napr. rovnaká meď, a pod. Naozaj Ťa začínam za Tvoju prešibanosť obdivovať. Všetkým odporúčam, aby si z Teba vzali príklad a zvýraznili sa vo svete. Keby sa Ti to náhodou nepodarilo, tak vštci sme si vedomý toho, že máš nástroje, ako nás "spacifikovať" - sám si to napísal. Ale to sa nestane. Určite prerazíš - predsa EU hľadá nové "mozgy".
GRATULUJEM.
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
monte

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od monte »

Něco pro uklidnění ......................


Obrázek
Uživatelský avatar
pajuna
Administrátor
Příspěvky: 1796
Registrován: 23 pro 2010 14:02
Bydliště: Liberec

Re: Severní Korea versus Jižní Korea

Příspěvek od pajuna »

Ackoli preferuji blondynky, ja bych s chuti zakousl ten nejvetsi napravo :smile: , co vy?
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
Odpovědět