Whitney Houston

Odpovědět
durgo
Příspěvky: 6
Registrován: 26 úno 2011 18:34
Bydliště: Zvolen

Re: Whitney Houston

Příspěvek od durgo »

škoda jej, mala krásny hlas
patrila medzi moje obľúbené
ale asi nemala dosť hifi zvuk, keď nikto nenapíše ani ň
toto bola moja naj http://www.youtube.com/watch?v=zD6wcgYZdkk
monte

Re: Whitney Houston

Příspěvek od monte »

UV je dobře organizovaný a záměrně nereagují :lol: . Tobě nadávat můžou, ale běda, jestli se budeš bránit :thumbdown:. Divná shoda s politikou dob minulých i dnešních. :lol: Někteří spíš schůzují, než diskutují , jen názor.
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Whitney Houston

Příspěvek od fox »

Monte. Nikdy to nebyl můj šálek kávy. Proto se nebudu vyjadřovat. Možná, že ostatní to taky tak cítí.
Navíc mě pop vůbec nezajímá, spíše naopak.
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
monte

Re: Whitney Houston

Příspěvek od monte »

Foxi, každý má svojě, já si poslechnu každou muziku (dobrou) i jazz, klasiku, blues atd. V popu je většina světových in zpěváků a Whitney je jednička. Měla i špatné chvilky, drogy, nezvládala život, ale zpěvačka je super. :thumbup:
monte

Re: Whitney Houston

Příspěvek od monte »

6a00d834518dab69e200e54f4aab4b8834-640wi.jpg
Jednalo se o jednu z nejprodávanějších a nejúspěšnějších světových zpěvaček. V roce 2009 ji Guinnessova kniha rekordů uvedla jako nejvíce oceňovanou umělkyni všech dob.[1] Celkem získala 415 cen, mezi jinými dvě Ceny Emmy, šest Grammy Awards a dvacet dva American Music Awards. Řadila se ke světově nejlépe prodávaným umělcům s více než 170 miliónů nahrávek.[2][3] Svoji kariéru odstartovala v roce 1985, kdy debutovala eponymním albem Whitney Houston. Jednalo se o interpretku, jež otevřela dveře do světa hudby dalším afroamerickým umělcům a patrně také ovlivnila mnoho svých následovnic. Během své kariéry se díky charismatickému vystupování, hlasovým dispozicím a úspěchům v hudbě stala legendou a pěveckou veličinou.

Zbytek na Wiki: http://cs.wikipedia.org/wiki/Whitney_Houston
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět