To je důvod proč jsem napsal "místy referenčním"...
Občas tam vypadnou kanály, občas se to zadekuje, místy klesne volume. To se ale musí u takového dokumentu vstřebat, jelikož se točilo na place a muselo to dát dost fušku zmixovat na takové úrovni jako je to na nosiči. Chyb je tam jako máku, ale celek vychází dobře, některá místa šlapou jak hodinky...jiná holt ne
OPPO 105DCaseaMkII., PRIMARE BD32Casea, CXU, Pannde PD-6 Elite, Cineultra V204
PRIMARE SP33Casea+A30.7, 3xCAMBRIDGE 851WCasea monobloky, hlavní B&W 803D2, centr B&W HTM2D2, zadní B&W 804D2, sub 2xREL Britannia B1,TV Panasonic TX-65JZ2000E
dr. fish
prosím o pochopení kontextu. ty zřejmé chyby obrazu a zvuku jsou slyšet i třeba na těch sluchátkách/tabletu. samozřejmě.
(aby mě tu zase někdo nechytal "za slovo")
pak jsou tam ale ještě takové "švidnly" se zvukem, kterých si nevšimneš. které by tě nenapadly. tady to nelze popsat.
prostě vidíš, že perfekcionalita krále M.J. zůstala na tom jevišti. že při mixu placky už king of pop přítomen nebyl.
ukáži ti u mě.
(aneb ... točená plzeň většinou není točená plzeň)
Trošku se zpožděním jsem zaregistroval tento vynikající záznam z dva roky starého vystoupení torza Camelu. Zvuk je sice "jen" stereo, ale perfekně nasnímaný stejně jako dokonalý obraz. Na to co má Andy Latimer za sebou zahrál všechnos naprostým přehledem.
Skvělý zážitek.
Camel. Moonmadness Live at the royal Albert hall.jpg
1 Aristillus
2 Song Within A Song
3 Chord Change
4 Spirit Of The Water
5 Another Night
6 Air Born
7 Lunar Sea
8 Unevensong
9 Hymn To Her
10 End Of The Line
11 Coming Of Age
12 Rajaz
13 Ice
14 Mother Road
15 Hopeless Anger
16 Long Goodbyes
Encore
17 Lady Fantasy
Mason's Nick Saucerful Of Secrets - Live At The Roundhouse---to ma už neoslovilo....
Waters Roger - Us + Them---Roger znovu prekvapil,odporúčam.
Clapton Eric - Crossroads: Guitar Festival 2019---.
Gilmour David - Live at Pompeii---.
Rush - R40 Live---.
Blackmore Ritchie - Ritchie Blackmore Story---zaujimavý dokument.
Santana - Corazon: Live From Mexico---proste Santana.
Sound City - Real to Reel---určite stojí za to pozireť