Zorloo Ztella

Sluchátka a vše kolem kromě zesilovačů.
Odpovědět
Uživatelský avatar
dvader
Příspěvky: 923
Registrován: 26 dub 2020 20:19
Bydliště: Praha 18

Zorloo Ztella

Příspěvek od dvader »

Tohle není high-end, ale podělím se o zkušenosti. Třeba se někomu mohou hodit…

Po pár letech jsem se zase vrátil k mobilnímu poslechu - na cestách, dovolené a tak. A řešil jsem, jak připojit své cestovní Kossy k iPhone. Přijatelně finančně, ale hlavně rozměrově. A jelikož mám Qobuz, tak jsem originál Apple redukci na jacka zavrhl rovnou a koukal po nějakém lepším DAC. Chtěl jsem, aby to bylo co nejmenší, nejlehčí a nemuselo se to nabíjet…

DragonFly jsem zavrhl rovnou, protože má klasické velké USB a vyžadovalo by to větší redukční kabel. Pak jsem koukal po iFi, ale také mě to úplně nepřesvědčilo, navíc tolik se mi do toho zase dávat nechtělo.

Pak jsem náhodou narazil na to Zorloo a rozměrově to bylo přesně ono! Je to jen vlastně krátký kablík a recenze nevypadaly také špatně. Pro iPhone lze objednat rovnou s krátkým redukčním kabelem a nebo jen z mini redukcí, což je pro mě ideální. Navíc je v balení ještě miniaturní redukce na klasické USB - tedy máte celkem 3 varianty připojení rovnou v ceně: USB-A, USB-C a Lightning.

Objednal jsem přes Hifistyl, perfektní odezva na mé dotazy a nákup a zaslání také v pohodě.

Zvuk s Kossy je slušný, na mé použití víc nepotřebuji. Spotřeba baterie telefonu přiměřená. Funguje na iPhonu na první zapojení, pouze je potřeba vědět, že je DAC aktivní jen se zapojenými sluchátky - takže bez nich se divíte, proč se to zařízení neobjevuje.

Takže jsem spokojen. :thumbup:
Uživatelský avatar
dvader
Příspěvky: 923
Registrován: 26 dub 2020 20:19
Bydliště: Praha 18

Re: Zorloo Ztella

Příspěvek od dvader »

Jo a umí i MQA - to jsem osobně nevyzkoušel, Tidal jsem loni zrušil.
Odpovědět