A už vůbec nechápu,když ti to připadá jako kkotina a blbost,co v tomhle vlákně děláš

Myslím ze si nepochopil. Píšem o nejakom postupe. Kúpim gramofon a skúšam rôzne materiály pod gramofonom. Nerobím podložku keď nemám gramofon.
YamahaMan píše: ↑31 říj 2020 13:10Keďže sa veci nehýbu tak, ako som si predstavoval - týždeň som čítal všetko o tom, čo pod gramo.
Včera som narysoval schému sendviča a objednal cez net komponenty /do obchodov sa nesmie/.
Celé to bude na magnetických nohách /aké má Mára, poslal mi link/![]()
Keď to bude celé hotové, dám report, foto a kalkuláciu. Zatial teda bez nového gramca...
... zabudol som rozmer. 455x370 /+po 20mm obvod lišty z každej strany/, presne pod plánovaný gramec.
![]()
Materiál nakupeny ale ako som písal vo vlákne "môj mazel", aj na základe našich SS som kúpil RPM 10ku aj s ground It. Čiže projekt v budúcnosti ozivim počítam pod zosilovač...zabiny007 píše: ↑11 led 2021 21:16YamahaMan píše: ↑31 říj 2020 13:10Keďže sa veci nehýbu tak, ako som si predstavoval - týždeň som čítal všetko o tom, čo pod gramo.
Včera som narysoval schému sendviča a objednal cez net komponenty /do obchodov sa nesmie/.
Celé to bude na magnetických nohách /aké má Mára, poslal mi link/![]()
Keď to bude celé hotové, dám report, foto a kalkuláciu. Zatial teda bez nového gramca...
... zabudol som rozmer. 455x370 /+po 20mm obvod lišty z každej strany/, presne pod plánovaný gramec.
![]()
Jak to vypadá s projektem? Je nějaký posun?
Ešte to ma obrovskú výhodu nemusím sa zohynat
Pioneer je super. Jak zvuk, tak design.vinyl_and_coffee píše: ↑22 led 2021 20:14Ešte to ma obrovskú výhodu nemusím sa zohynat . Je vo výške 105cm.
Prečo? Ja som mal na polici EAT Forte, ktorý vážil 45 kg a nebol s tým žiaden problém.efičák píše: ↑22 led 2021 21:09... Kámoš má VPI a nelze pověsit polici.vinyl_and_coffee píše: ↑22 led 2021 20:14Ešte to ma obrovskú výhodu nemusím sa zohynat . Je vo výške 105cm.
Souhlasím, na zeď je perfektní. On tam má šikmou střechu.